Şimdi Ara

Lifecell Fırsat 5gb dan hangi tarifeye geçebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda Lifecell Fırsat 5gb (+1gb) kullanıyorum. Taahhütüm bitiyor bu ay. 37₺ ödüyorum. Türkcell de buna yakın hangi tarifeye geçebilirim?

• Lifecell up 5 GB sunarlar sana zaten tarifenin ni önemi yok baya hediyelerle tarifeyi kullandırmıyor turkcell
    Lifecell up 5 paketi 51 TL + 5 GB seçeceğin 1 uygulamada geçerli data paketi veriyorlar ve ayrıca taahhut bitimine az bir süre kala 1 yıl boyunca 2 GB hediye veriyordu herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim iş yerinden bir abiye up 5 gb sundular +5 gb youtube aldı ve 12 ay 1 gb tanımladılar 51 tl ye bütçene uyarsa bakabilirsin internet sitesinden tanımladı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 3 Mayıs 2019; 23:30:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana süper avantaj paketini önerdiler 39₺ ye kabul ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende lifecell fırsat 5gb kullanıyodum 34 tl

Taaht. Bitti.

T. Telekoma tasıdım 1 ay, kaldım

Tt de selfy xlarge kullanıodum 15 gb 44 tl faturasız

. Şimdi lifecell fırsat 7gb ye geçtim no tasıdım 2 gun sonra acılacak.

7 gb +3 gb 12 ay hosgeldın+25 gb yan uygulamalar

54 tl

• Lifecell avantaja geçişi seçtim. Yalnız ben hemen geçecek sanıyordum, bir dahaki fatura kesim tarihinde geçecekmiş. Arada buna taahhütsüz fiyatı ödüyorum.Bekleyeceğimki bilsem Turk Telekom 'un tarifesine geçerdim ,daha avantajlı.
    Anladığım kadarı ile bu geçiş emrinden sonra iptal edemiyoruz, daha başlamamış olsa bile. Doğru mu? Var mı bir yolu ceza vs ödemeden iptal etmenin.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Yrni taahhütün başlamadı ki daha? Taahhütsüz ücreti ödüyorsun şuan, istersen çıkarsın ve sadece o 1 ay'ı ödersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yrni taahhütün başlamadı ki daha? Taahhütsüz ücreti ödüyorsun şuan, istersen çıkarsın ve sadece o 1 ay'ı ödersin.
    Emir verildikten sonra iptal edilemez gibi birşey yazıyordu. Onun için sordum. Uygulamaya da baktım şimdi o emir veya iptali görünmüyor. Telekom'a geçme için talimat veriririm, o 10 gün kadar sürüyor toplam. O arada bu emir gerçekleşirse taahhüt bozmuş olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.