Merhaba Bu tarifede 7 GB internet var ayrıntıları okuyunca orada 3gb da haydi gel den verileceği yazıyor. Ayrıca başka avantajlar da gördüm sanki, joker internet ten filan bahsediyor. Kullanan var mı. Avantajlı gibi duruyor..54 tl
5 gb olanı kullanıyorum yeni geçtim. 7 gb olanda 7+3 = 10 gb veriyor 1 gb da Yaani uygulamasında her şeyde (arama sayfalara girme video izleme vs dahil) 3 gb paket içeriğinde Yaani hakkı var ama o sadece arama yapınca geçerli linke tıklayıp sayfa açınca mevcut internetinden gidiyor.
Bir de ile özel internet hediye kampanyası var. Acaba bunların üzerine o hediyeyi de verirler mi. Yoksa siz zaten haydi gel den 3 GB alıyorsunuz olmaz mı derler. Not : Adana ya yönelik.ksmpanya var.
quote:
Orijinalden alıntı: volkanadana
Bir de ile özel internet hediye kampanyası var. Acaba bunların üzerine o hediyeyi de verirler mi. Yoksa siz zaten haydi gel den 3 GB alıyorsunuz olmaz mı derler. Not : Adana ya yönelik.ksmpanya var.
Evet veriyorlar. Forumda bu şekilde faydalanan birçok kişi var.
Teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme