Şimdi Ara

Lig bitince west'e geçiyorum bıktım TRden(qq konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden bugün gına geldi oynadığım oyunların yarısı afk yarısı feeder noob cidden yeter artık bu serverdan ganga gidiyorum adam izliyor görmedim diyor supportun farmı ve killi adcden fazla zaten hiçbir oyunumda ward atıldığınıda görmedim solo gidiyor dakika 7 olmuş farmı 10 çocuğun ne denir buna şu sezon bitsin ödülleri alayım weste geçicem server değişince ranked 0 lanıyormuş 0 lanmasa anında geçerim zaten matchmaking sistemi ayrı bir sorun 1200 winli adamlar karşı takımda 5 premede bizde 0 premde en yüksek win 600lerde böyle serverın cidden anasını

• Oldu biz kalkalım gifti geliyo qanqama. Yollayın plz
  • sanki west cennet ya. geçeceksen na'ya falan geç. westte de aynı adamlar gelecek. her tr qq konusunda weste geçicem diyorsunuz west 2 tarafında kazandığı bir yer değil ki eğer düşük ligdeysen gelecek adamlar hep aynı.
  • Westte aynısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireware

sanki west cennet ya. geçeceksen na'ya falan geç. westte de aynı adamlar gelecek. her tr qq konusunda weste geçicem diyorsunuz west 2 tarafında kazandığı bir yer değil ki eğer düşük ligdeysen gelecek adamlar hep aynı.

Onlyrengarı izledim bi ara NA'da ordakiler noob gibi geldi bana özellikle solo top oyuncuları
  • Na iyi oraya geç afk çok az troll az kalite iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzdan cıkamayan nooblar afkları feederleri bahane etmiyormu tam komedi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West e geçenler içeri lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geç bencede kardeşim west en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill them all

Bronzdan cıkamayan nooblar afkları feederleri bahane etmiyormu tam komedi ya

silver 1'im burası gerçekten elo hellin dibi gold5 den silver 5'e kadar geliyor gold5 ve silver 4-5'ler trolle girmiş gibi oynuyorlar ciddiyim rengara mana çıkan gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: kill them all

Bronzdan cıkamayan nooblar afkları feederleri bahane etmiyormu tam komedi ya

silver 1'im burası gerçekten elo hellin dibi gold5 den silver 5'e kadar geliyor gold5 ve silver 4-5'ler trolle girmiş gibi oynuyorlar ciddiyim rengara mana çıkan gördüm

Westte silver 1 iken tr ye gectim silver3 e atti beni. Gunde 1lig atlayarak silver 1 oldum. Gold5 icin 3 kez seriye katildim. Hepsinde de ilk 2 oyunum win gerisi lose oldu. Cunku son 3 macta hep platlara karsi oynadik. 3. Serinin son macinda takim trolledi elise smite almadan jungle oynadi.
    Sen iyi oynadigina eminsen takimk tasiyabilecegin lane de oyna yoksa silver 1den cikamazsin.
    Ayni durum west ici de gecerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes feeder herkes troll zaten şansa bak takımda bir tek siz iyi oynuyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.