Şimdi Ara

Lig sistemi değişiyor / Yeni 2 Lig geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu iş benim için kötü oldu. Main destek. Dereceli maçlarda plat liginde genellikle destek kaldığı için oynayan oyuncu cok oluyor. Janna banlayip kolayca lane kazaniyordum. Anladığım kadarıyla şimdi karşıma da main destek gelecek. Benim için bu oyunun bugli haliydi ve sonlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi role göre lig olacağına göre ana lig ortadan kalkacak mı?. Şöyle diyeyim şuan challenger birisi jung rolunde gold. Jung seçip maç kazanınca kendi rolunde puan kazanıcak ama challenger mmr ına ne olacak?. Dediğim gibi kalkacak mı? Anlamadım açıkcası o kısmı.
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Ana lig kalkıyor, her rol için ayrı bir lig oluyor.

Eğer 1. rolden orman seçerse, kazandığı takdirde sadece ormancı ligi yükseliyor.
    Eğer 2. rolden orman rolü gelirse, veya otomatik doldurdan orman gelirse, yine ormancı ligi yükseliyor. ancak seçtiğin 1. Rolün neyse, bir sonraki maç o rol %100 gelecek, ve normalden biraz daha fazla puan gelecek. Tabii bu şart için kazanman gerekiyor.
  • Tam anlamadim kuru helva abim ; lp dusuyor mu , dusen lp cok daha mi az olucak? 10000 oyunla challenger oluruz yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    1. yerleştirme maçında sadece senin görebileceğin bir ligin olacak. geri kalan yerleştirme maçlarını kaybetsen bile, puan gitmiyor.
    Gelen puan da, çok yüksek bir sayı olacak.

yerleştirme maçlarından sonraki sistem aynı.
  • O zaman top lanede bi çilingir olalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Master olduktan sonra rol mevzusu kalkıp şuanki sistem devam edecek.Yani neyle master olursan ol sonra hepsi birleştirilecek.Olurda düşersende tekrar rol ligi geri dönecek dedi kel abimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msaniyamac -- 27 Nisan 2018; 0:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

O zaman top lanede bi çilingir olalım
    Olursun. Hero spamlmaktan bikmayan bir zevksiz olunca trde master Challengerin bir zorluğu yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    He tamamdır. Teşekkürler <3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma geldi nedense

• 2 yıldır sadece aram oynayan beni dereceliye tekrar döndürecek değişiklikler. Çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

2 yıldır sadece aram oynayan beni dereceliye tekrar döndürecek değişiklikler. Çok beğendim
    Adına mutlu oldum. Cidden sadece ARAM mı oynuyordun hiç mi sıkılmadın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Adına mutlu oldum. Cidden sadece ARAM mı oynuyordun hiç mi sıkılmadın :)

Alıntıları Göster
    Evet sadece aram oynuyorum 2 yıldır, sezon 3te başladım ertesi sezon gold ve ondan sonraki 2 sezon diamond bitirdim daha sonrasında placement maçlarını bile oynamadım bu zamana kadar :) Sıkılmıyorum aslında çünkü canım sıkılınca oynadığım için zevkli geliyor. Bakalım nasıl olacak dönüşümüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Evet sadece aram oynuyorum 2 yıldır, sezon 3te başladım ertesi sezon gold ve ondan sonraki 2 sezon diamond bitirdim daha sonrasında placement maçlarını bile oynamadım bu zamana kadar :) Sıkılmıyorum aslında çünkü canım sıkılınca oynadığım için zevkli geliyor. Bakalım nasıl olacak dönüşümüz

Alıntıları Göster
    Peki neden dönme kararı aldın güncellemenin neresi bu kararı almanı sağladı merak ettim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Peki neden dönme kararı aldın güncellemenin neresi bu kararı almanı sağladı merak ettim açıkçası

Alıntıları Göster
    50 puan gelmesi beni cezbeden kısım oldu açıkçası hızlıca lig atlayabilme olayını beğendim en çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.