Bildirim
Lig Tv 4 HD Geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aa bende hala NTVSpor var hocam.ne yapmak lazım acep?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onur_bee
kolay kurulum yada fisi cikarip tekrar takmak gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Deli_Yaban
quote:
Orijinalden alıntı: onur_bee
kolay kurulum yada fisi cikarip tekrar takmak gerek
Eyvallah yapayım
aynen kolay kurulum aç kapa gelir :) -
Turksata hd mi geldi acaba? -
hocam ben sabah baktım. kanal sıralamaları değişti diye bir yazı vardı. sizde yayın başladımı farklı bir görüntümüvar acaba.
Lig tv 4 logosu filanda yokdu sadebir ekran vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 20 Ağustos 2015; 9:36:17 > -
Yayına başlamamış henüz kanal kanal yeri açmışlar sadece o konu başlığı değişmeli lig tv 4 için kanal yeri açıldı yazabilirsiniz
yayın başlamadı zati yaa oraya gelecek die kanal açtılar :) infoya basrasanız yazıyor orda zati :) -
geldi kelimesi epey yanıltıcı olmuş. ben sabah işe gelirken baktım kanallların yeri değişti diyordu. bende burada ligtv 4 hd geldi'yi görünce uydu tam güncellemedi herlade dedim.
Düzeltme : dilbilgisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 20 Ağustos 2015; 10:31:22 > -
şansalın söylediğine göre cuma yayına geçecek şimdi infodan kanal adı görünüyor -
Sadece maç saati açık galiba
ve kanal ismi "DIGI" diye görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 29 Ağustos 2015; 11:31:36 > -
Kanalın 2016'ya kadar canlı yayınlarda aktif olacağı söyleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X