Ben lig tv almak istiyorum.Sizlere sormak istediğim bikaç sorum var. Televizyonum yok,226 Bw samsung monitörümde lig tv izlemek istiyorum. bunun için hangi donanımlara ihtiyacım var.
skystar 2.6 d tv kartı alıp yanında VESTEL DVB-2008CI LİG TV DİJİTAL UYDU ALICISI mı almak gerekiyo?
uydu sistemleri hakkında hic bir bilgim yok yardımcı olursanız cok sevinirim...
İkinci seçenek analog bir tv kartı alacaksın lig tv alırken sana verilecek kutunun sadece scart çıkışları olacağı için bir adet scart-toss çevirici bir adet toss kablo ve bir adette bir ucu çift toss çıkış diğeri ucuda bildiğin walkman jakı olan bir kablo alacaksın elektrenikçilerde rahatlıkla bulursun toplamı 10ytl civarı tutar. Analog tv kartınıda ikinci el bölümüne bakarsan 20-30 ytlye bulursun ve bu yöntem sana sunulacak en ekonomik yöntemdir.
Üçüncü seçenek ise Tv-Box alman bu sayede lcd monitörünü bilgisayardan bağımsız halde ayrı bir TV olarak kullanabilirisn. Ancak yine sana verilen receiveri kullanacaksın scart-toss çevirici ve bu sefer bildiğin üçlü toss kablolardan alacaksın.
Seç beğen al
Ayrıca lig tv nin webden üyeliği de bulunmakta, yanlız görüntü kalitesi yetersiz gelebilir. Ayrıca emin olmamakla beraber sadece yurtdışında yaşayanlara bu üyeliği veriyor olabilirler. esenlik arkadaşın önerilerine alternatif olarak değerlendirilebilir, ama öncelikle onun yazdıklarını değerlendir.
esenlik ve suphion arkadaşım önerileriniz için çok teşekkür ederim mutlaka değerlendirecem
ben yurtdisinda oldugum icin burdan izliyorum hemde kredi kartindan parayi ceker cekmez hemen aciliyor lig tv ama bilgisayarin gucsuzse 1100k dan izlenemiyor 650k ve 300k secenekleri var yayin da takilma olabilir ama ben sikayetci deilim 1100k da takiliyo benimki ama 650k super calisiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme