Şimdi Ara

Lightning usb adaptör hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphona müzik aleti bağlamak istiyorum ve bu yüzden bana Lightning - usb kamera adaptörü lazım yani şundan :

Ama bunun fiyatı android lerde kullandığımız otg kablolardan çok çok daha pahalı ve bende buna bukadar para vermek istemiyorum o yüzden şöyle birşey geldi aklıma sizce işe yarar mı ?

şu aşağıdaki 2 parça ürünü alsam bir birbirine işimi görür mü ? yani bu iki parça birleşince en yukarıdaki eklediğim fotodaki gibi bir lightning usb kamera adaptörü gibi aynı işlevi görür mü ?

bahsettiğim 2 ürün şunlar :

kısacası benim müzik aletinin usb ucunu otg kablonun usb yerine sokacam sonra otg kablonun micro usb olan ucunu şu küçük parçaya takacam o küçük parçayıda benim telefona takacam, basit bir mevzuyu zorlanarak anlattım umarım anlamışsınızdır.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 23 Ocak 2018; 23:50:24 >

• İşe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

İşe yaramaz.

nereden biliyorsun işe yaramaz demenin sebebi nedir yokmu bilimsel açıklaması.
  • Bu şekilde zaten yazarsanız kimse yardım etmez

Ki forum son senelerde acayip bir değişikliğe uğradı.Yardım sever kişilerde artık yazmıyor,benim gibi.

Sorunuza gelecek olursa iPhone içinde bir uygulama bu aleti desteklemesi lazım.Android otg si gibi çalışmaz. Uyumlu olanları varsa ve app ile çalışıyorsa çalışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmaz büyük ihtimalle , orjinal çevirici almayın . Yan sanayi ürün alırsanız o kadar para ödememiş olursunuz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Çalışmaz büyük ihtimalle , orjinal çevirici almayın . Yan sanayi ürün alırsanız o kadar para ödememiş olursunuz .

Yok işte tüm sitelere baktım bulamadım, yurtdışından mı sipariş vermem lazım? Hızlı şekilde gelecek bi site varmı tavsiye edeceğiniz amazon iyimidir yoksa çinden mı sipariş vereyim.

Aslında bana hemen 2 gün içinde lazım di ama olmazsa mecbur yurtdışından sipariş veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    Mydukkana baktınız mı hocam ? Orada olabilir istediğiniz dönüştürücü . Türkiyede biraz zor oluyor bunları bulmak . Amazondan veya aliexpressten alabilirsiniz ama kargo süreleri uzun oluyor onlarında . Amazonda kargo daha kısa sürer ama euroyla alışveriş yaparsınız. Alirxpreste dolarla alışveriş yaparsınız daha ucuza gelir ama kargo süresi daha uzundur . Siz müzik aleti satan yerlere , sitelere bir bakın bence .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    tamam hocam şimdi araştırmaya başlıyorum dediğiniz tüm siteleri didik didik edecem bu gece bu siparişi vermem lazım,çok teşekkür ederim sağol.

Edit : gittigidiyor da buldum sorunum halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 24 Ocak 2018; 1:59:50 >
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    Kardeş şimdide başka bi sorun ile karşı karşıyayım,Bugün gittim kendime birinden 2.el ipad mini aldım mini 1 olanı .
    Neyse eve geldim hemen kullanmak istediğim GARAGEBAND uygulamasını indireyim dedim ama inmiyor, garageband bu ipad ileuyumlu değil uyarısı çıkıyor. ve sonra uygulamanın gereksinimlerine baktığımda ios 11 ve üzeri sürümler içinmiş ama benim ipad mini 9.3.5 sürümünde ve artık daha güncelleme almıyor.Şimdi benim bu uygulamayı ipad mini ye yüklememin herhangi bir yolu yokmu ? Eğer yoksa bu ipadi boşa aldım sayılır çünkü sırf bu uygulama için almıştım :(
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    Maalesef boşuna aldınız o zaman . En az mini 2 almalıydınız . Almadan önce araştırsaydınız keşke hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Maalesef boşuna aldınız o zaman . En az mini 2 almalıydınız . Almadan önce araştırsaydınız keşke hocam.

Bugün bununda çözümünü buldum,Kullanacağım uygulamanın bi eski sürümünü yükledim sorunum halledildi böylelikle :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.