Şimdi Ara

Ligimizde oynayan oyuncuların fizik güçünün çok iyi olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda ayew'i örnek vericem çünkü en çok o adamla dikkat ettim bu olaya. Daha önce ayew'in çok maçını izledim skills videolarında herif hayvan gibi güclü mesala caprıtğını yıkıyo 2 3 oyuncu baş edemiyo. Geçen göztepe maçında pokoydu sanırım , ayew herife carpınca thanosa çarpmış gibi oldu. Skills videolarında gücü ön planda olan adamı bizim ligde çok fena eziyolar mesala. Babel kime carpsa düşüyo yerde kalıyo babelde fizik olarak güçlü bi adam.

Bizim ligde oynayan oyuncuların genetikler cidden iyi özellikle zencilerin. ndyaye'de öyleydi. O yüzden bizim ligin gerçekten zor bi lig olduğunu düşünüyorum fiziki üstünlükleri çok iyi anadolu takımı topçularının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 29 Ağustos 2018; 12:11:58 >

• Bizim ligdeki çoğu oyuncu kondisyon olarak sıradan ilk beş lig(ing,isp,ita,alm,fra) takımlarında kadroya bile giremez.. üst dizey takımlar zaten onlar forma bile koklatmaz
  • Her takımdan max 2-3 oyuncu sayabilirsin fizik olarak artısı olan. Gerisi kambur geziyor sahada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Bizim ligdeki çoğu oyuncu kondisyon olarak sıradan ilk beş lig(ing,isp,ita,alm,fra) takımlarında kadroya bile giremez.. üst dizey takımlar zaten onlar forma bile koklatmaz
    Kondisyon ayri bir olay. Bizdeki fiziksel üstünlük tamamen sertlik üzerine.

Yabanci siniri kalktiktan sonra Anadolu takimlari isin kolayini buldu. Hepsinin kadrosu futbol teknigi olmayan 1.85-1.90'lik kas yigini siyahi oyuncularla doldu. Teknik ve taktik anlaminda bas etmek kalite ve emek ister. Fizik gücüne abanip kaos futbolu oynamak ise hicbirsey gerektirmiyor. Kaliteli oyuncu pahali. Ama fizikli futbolcu yeterince var.

Gecen Erzurumspor-Besiktas macini izledim. Yeni cikmis takim. Munsy diye bir forvet almislar bildigin amerikan futbolcusu. Adam Vida'yi mac boyunca ezdi gecti. Ben bir stoperin bu kadar aciz duruma düstügünü görmedim. Gol mü atti ? Hayir. Etkili mi oldu? Hayir. Ama ayni adamdan 5-6 tane koydun mu maci berabere bitirme sanslari artiyor.

Gecen sene Sivasspor ayni sekildeydi. Ligin en berbat futbolunu oynayip, iki pas üst üste yapmadan bir sürü puan aldilar. Bizden de aldilar. Sadece sertlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Kondisyon ayri bir olay. Bizdeki fiziksel üstünlük tamamen sertlik üzerine.

Yabanci siniri kalktiktan sonra Anadolu takimlari isin kolayini buldu. Hepsinin kadrosu futbol teknigi olmayan 1.85-1.90'lik kas yigini siyahi oyuncularla doldu. Teknik ve taktik anlaminda bas etmek kalite ve emek ister. Fizik gücüne abanip kaos futbolu oynamak ise hicbirsey gerektirmiyor. Kaliteli oyuncu pahali. Ama fizikli futbolcu yeterince var.

Gecen Erzurumspor-Besiktas macini izledim. Yeni cikmis takim. Munsy diye bir forvet almislar bildigin amerikan futbolcusu. Adam Vida'yi mac boyunca ezdi gecti. Ben bir stoperin bu kadar aciz duruma düstügünü görmedim. Gol mü atti ? Hayir. Etkili mi oldu? Hayir. Ama ayni adamdan 5-6 tane koydun mu maci berabere bitirme sanslari artiyor.

Gecen sene Sivasspor ayni sekildeydi. Ligin en berbat futbolunu oynayip, iki pas üst üste yapmadan bir sürü puan aldilar. Bizden de aldilar. Sadece sertlikle.

Alıntıları Göster
    Sertlik önemli ve gerekli bence.. hele hele italyadaki gibi kurnaz defansif sertlik olsa takımlarımız level atlar.. ayakta duramayan çıt kırıldım adam artık pek yer yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.