Şimdi Ara

Limit Türev İçin hangi yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıfım ve açıktayım şaka maka yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim 1 2 konu sonra limit türev integrale giriş yapıyorum ama hiçbir kuruma gitmiyorum ve elimde Mikail hoca da var kaf da var fasikülleri pdfleri videoları dahil ama nasıl yapsam bir türlü karar veremedim çevremde de bu 2 hocayı tanıyan yok yardımcı olursanız sevinirim.
    Elimde yayın olarak apotemi lti karekök acil 3d var bu hocalardan birini seçip sonrasında önce karekök 3d sonra apotemileri bitireceğim sonra zevkine acil a artı atarım diye planladım ama konu kısmı için kafam çok karışık Mikail hocadan izlediğim konulardan sonra cidden o konularda hakimiyetimin çok iyi yerlere geldiğini hisettim ama br de kötü hoca değil iki hocayı da paslaştırarak kullandım bugune kadar en temelden iyi yerlere getirdiler evet arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 6 Kasım 2019; 17:35:27 >

• diğer ayt konularını bitirdin mi trigo parabol vs.
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah
  • iki hocayı da bir kağıda yazın karıştırın sonrada rastgele seçin hangisi gelirse ondan lti dinleyin

çok zor bi soru bu hocam ikiside lti`de iyi. Karar aslında sizin. Hangisini dinlerseniz gönlünüz rahat edecekse onu dinleyin.
  • Hocam benimde trigo ve lti kaldı behzat hocadan trigo yapmayı düşünüyordum. Lakin trigoda hiç temelim yok ilk başlarda bile baya zorlandım. Siz nasıl yaptınız trigoyu?
  • havarkorkmaz3400 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Behzat bence ezbere girmemiş Trigoda mantığıyla kavrarsınız yani elbet zorlanma olacak yeni bir konu sonuçta ama baktınız gitmiyor artık youtubeden bir hoca üstünden gidin derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temel atmak için sonra geri döner hızlıca bitirirsiniz

• isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ea olduğum için daha sözellere girmedim hiç Coğrafya bitirdim sadece geo mat gidiyorum ondan mf olsam daha sekerdi

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam aslında bu konuları Behzat hoca nasıl anlatıyor bir görmem lazım galiba çünkü ben fonksiyon konusunda temeli olmayan biriydim ilk 2 tk da hiçbir şey anlamadım Behzat hocadan Mikail hocaya geçmiştim ordan bitirip geçenlerde tekrar Behzat hocaya tekrara gelince işlerin daha kolay olduğunu gördüm eğer limit türev integral de bu durum söz konusu olmazsa dersler toplu olduğu için sanırsam br seçeceğim teşekkür ederim yorumunuz için iyi akşamlar

• hocam br nin kaf 4 videolarında limit yeniyi libgende buldum da diğerlerinin eskisi var elimde. O videolardan mı izlicen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasxi

hocam br nin kaf 4 videolarında limit yeniyi libgende buldum da diğerlerinin eskisi var elimde. O videolardan mı izlicen ?
    yok hocam libgenden bulmadım türev pdf falan diye koydukları eski olunca ümidi kesmiştim arkadaş attı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.