Şimdi Ara

Limitli ADSL de 8 saat limiti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bazen 16 ınternetteyım varsa yandım 8 saat lımıt
  • beyler su yazıyı okuyun cevabı alın 8 saat lımıtı ıle ılgılı adana turk telekom mudurunun yalan soyleyecek halı yok ya

KULLANICILARI BİLGİLENDİRİYORUZ”

Türk Telekom Adana İl Müdür Yardımcısı Elife Sarı ise bütün abonelere limit aşımıyla ilgili bilgilerin, abone olunurken verildiğini ifade ederek, “Abonelerimiz (adslkota.ttnet.net.tr) adresinden istedikleri anda kullanıcı adlarını ve şifrelerini girerek, aylık kullanım miktarlarını gösteren bilgilerine ulaşabiliyorlar. Bu sitenin adresini abone olurken kendilerine veriyoruz. Bu nedenle, kota ölçen bir programı vermeye gerek görmüyoruz” dedi.

Kendilerine gelen şikayetlerin ise genellikle günde 8 saat kullanılmalarına rağmen, ADSL kotalarını aştıkları yönünde olduğunu kaydeden Sarı, “Bu konuda bir yanlış anlaşılma var. Abone olurken, günlük 8 saat kullanımıyla ilgili örnek bilgiler veriyorduk ama bu örnek yanlış anlaşıldı. Abonelerimiz, günde 8 saatten fazla kullanmamalarına rağmen, kota aşımı yaşadıkları yönünde şikayette bulunmaya başladılar. ADSL'de önemli olan, bağlantı süresi değil, indirilen veri miktarıdır. Zaten bundan böyle 8 saat örneğinin verilmemesi konusunda da görevlilerimizi uyardık” dedi.

• YANİ 8 SAAT LİMİTİ YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ADANA TURK TELEKOM İL MUDUR YARDIMCISI SOYLUYOR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DAHA SINIR VAR DİEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    SÖYLEMEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
  • şehir efsanesine döndü bu 8 saat olayı
  • Halen günde 8 saat efsanesi sürmekte.Çoğu limitli kullanıcılar malesef yanlış bilgilendirmelerle bu şekilde bilmekteler.
  • Allah belanı versin telekom.
    Gene ortalığı karıştırmadan duramadı.
  • yav anlamıyorum o zamam internete yukardaki msj niye versinler
  • arkadaslar türk telekom bu internet alım yerinde 8 saat ten bassetmemis sadece gb ler den bassetmis eger böyle bir durum varsa telekom bunu internet sayfasına bildirmezmiydi?
  • yada bu sıteye bunu yazmazmıydı mesela bugun 5 saat gırdınız dıye adslkota.ttnet.net.tr
  • BEYLER BU SEKIZ SAAT OLAYI COZULEMEDİ ARTIK BU KONUYLA DAHA FAZLA UGRASMAYALIM
  • Aylık 240 saat Gunluk 8 saat"e denk gelıyor
  • ya yapmayın mesaj tarihi 2004..
  • 2004 tarıhlı ama hala konusuluyor
  • son noktayı koydum ben bunuda baska bır ınternet sıtesınden aldım

ADSL ile internete erişimde süre sınırlaması yoktur. Aylık olarak ödenen sabit ücret karşılığı 365 gün 24 saat internete bağlı kalınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bright lord 17 -- 9 Temmuz 2007; 6:46:38 >
  • Bu forumdan bu gibi hareketlerden ötürü iyi ce soğumaya başladım:

1. Eski konuların hortlatılması.

2. Bile bile aynı konuların tekrar tekrar açılması

Baydınız artık.
  • @bright lord 17 bilinçlimi yapıyorsun acaba?? bu kadar anlama zoru çekiyorsan bir doktora fln git bence 14 mösjın 14ünüde burda atman gerekmez!
  • konu 2004 tarihli.şuan yıl 2007 neyi tartışıyorsunuz bu konuda 3 yılda kim mağdur olmuş.öyle bir şey yok saat limiti yok.adamlar günde 8 saatte yapılabilecekleri yazmışlar.istersen bunu 24 saate yayabilirsin.yada 1 aya önemli olan kota miktarın yeterki kotayı aşma aşarsan kimse sana 8 saatten fazla girdin diye saat üzerinden fatura kesmez.sadece kota aşım ücreti neyse o fatura edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 9 Temmuz 2007; 9:55:28 >
  • ARKADSLAR 3 YIL OLDU AMA İNSANLARİ COGU BU KONUYU VAR BİLİYOR BAKIN ARKADSLAR EGER BOLE BIRSEY YOKSA 3 YIL BOYUNCA INSANLAR KANDIILMIS DEMEKTIR BU KONUNU DUZELTILMESI LAZI OZAMAM TAMAM YOK 8 SAAT AMA NIYE TELEKOM HALA BU SOYLUYOR 3 SENEDEN BERI BEN BUNU ANLAMIYORUM BURDA BIR HATA OLMALI?
  • evet haklısın orada örnekler verilmiş günde 8 saatte yapabileceklerin anlatılmış anlayan anlamış.şu kadar maile bakarsan işte bir kaç film mp3 indirirsen ozamanın kotası 3 gb yeter demiş.şimdi 4 ama hızlar arttıkça bu böyle olmayacaktır.o yazıda zaten yalan olacaktır.nitekim olduda.ama oradaki saat ibaresini kaldırması lazım.anlamayan çok insan var.
  • DEMEK İSTEDİGİNİZ SİMDİ NET BİR SEKİLDE ANLIYORUM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.