Şimdi Ara

Limitli ADSL de 8 saat limiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin limitli adsl için tt bayiine gitmiştim. günde 8 saatten fazla bağlanamıyosunuz dediler. TT yi aradım 444 0 375 den " evet 256 veya 512 limitlide günde 8 saat limit var" dediler. öle belli saatler değil 24 saat içinde istediğin 8 saat miş.
    Doğrumudur?

• eğer oyle bisey warsa ne anlamı kalırki adsl nin alla alla!!!hem download limiti veriyon hemde saat limiti koyuyon.
  • saçmalığın daniskası diye buna denir işte....
  • büyütecek bi sey yok bence. download yapmayacak adama 8 saat yeter de artar bile üstelik vakit sinirlamasi da yok.
    zaten harbi internetçi adamin kotayla motayla isi olmaz.yasasin 24 saat kesintisiz download.ben özgürüm...

Hangi çilgin bana kota koyacakmis sasarim.
    Yirtarim dc++'i ADSL'e sigmam tasarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 2 Kasım 2004, 14:46:38 >
  • sekiz saat bozdu beni 3gb hazmetmeden daha...
  • Anlamadigim kotayi gectikce ücretlendireceksin ardindan birde saat sinirlamasi koyacaksin böyle sacma birsey olabilirmi ama malesef oluyor umarim biran önce vazgecerler bu uygulamadan.
  • ohannesburger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merak ettiğim.
    bu saatleri ve gb yi o ay kullanmassan
    diğer aya eklenirmi?
  • Cidden saçmalık.. Tamam adamın zaten 3gb limiti var.. belki adam 24 saat icq'yu açık bırakmak istiyor yada 24 saat sürekli maillerini kontrol etmek istiyor.. işte tam böyle insanlara göre kotalı internet ama 8 saat limitinin ne anlamı var o zaman.. Hem zaten adsl hattı modem açık olduğu sürece açık duruyor.. yani bilgisayar kapalı bile olsa modem zaten hattı açık tutuyor. hatta bir çok modemde istesende kapatamazsın hattı, açtığın anda arayıp bağlanıyor.. Bu durumda telekomun extra bir maliyeti yokkki adam ha 8 saat girmiş ha 24 saat. hem bazı modemlerde bunu engelleyemezlerde.. tam bir saçmalık.. bence gerçek olamaz.. olsada düzeltirler..

• +1
    hakkaten bak bu dediin dogru demek oluyor ki telekom milleti kotlidan sogutmak için herseyi yapiyor. netcede 20 milyon fazla kazanacak. onlara bi fikir de ben veriyim:

abicim kotali olanlar xxx sitelerine giremesinler. böylece kotaliya geçen kimse olmaz
  • arkadaşlar bu sadece kotalılar için değilmi. yani 256 e ayda 49 milyon verene böyle birşey yok değilmi. öyleyse türk telekomun ben....
  • Kotalı yerine dial-up'dan bağlanın daha iyi.
  • e ben kotalı kullanıyorum istedeğim saat girip nette geziyorum
  • nette gezeceksen iyi, herkes günde 24 saat download yapmıyor ki yeterli bence dialup kullanmaktan kat kat iyidir
  • gunde 8 saat sinirlama olayi, adsl'in normal performansini vermesi durumunda gayet uygun. tabi kullanilmama durumlarinda ertesi gune nakil olmasi icabinda. 8 saatte anca 256 ile 100 mb download yapilir hatta yapilamaz. 30 gun uzerinden kaba bir hesapla zaten 3gigabyte yapar yoksa hesap mi yanlis?
  • Kim atiyor boyle sacma fikirleri ortaya.. Yok dunya uzerinde boyle zaman limitli kota, 8 saat mi 18 saat mi.. Kota DOWNLOAD a goredir zaten bu olcmeleri adam gibi yapamayacak Telekom bir de saat ile mi olcecek..Beyler biraz duzgun topicler acin lutfen, kulaktan dolma bilgilerle baskalarinin kafasini karistirmayalim lutfen..

Selamlar
  • İlk kez telekomu savunmuştum çünkü kota olayı çok cazipti fakat zaman olayıyla su kaçırdılar bir yerlere
  • Bu işin aslı var mı bilmiyorum ama bi sorum olacak
    peki bu 8 saat sınırlaması geçilince ne olacak?
    extra para mı alacaklar,yoksa adsl bağlantısı mı kesilecek o günlük?
    örn:ben 10 saat girdim,o zaman [(29ytl/30)/8] ytl mi olacak saat başı?
    yoksa sadece 8 saatle mi sınırlı olacak günlük?

kotalı kullananlar vardır herhalde bu forumda,bi el atın şu işe bakalım.
    Kampanyada böyle bişeyden bahsedilmiyor
  • anlam1yorum bu millet niye kotali icin atip tutuyor sonucta aralar1nda 256 icin 20m fark var az degil evet ama kullancak adam da o kadar verdikten sonra als1n normal baglant1y1 eger tutmazsa zaten degisitirir telekom niye bu kadar buyutuyoruz anlamad1m
  • benim bildiğim daha doprusu arkadaşıma söylenen, günde 8 saat internette kalarak(dl yok) 30 günde 3gb dolmasıymış...

belki sınır yoktur 8 saat die ama sonradan " neden benim 3gb kotam doldu, ben dl yapmadımki" türünden itirazlarla uğraşmak istememelerinden kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.