Şimdi Ara

Limitli ADSL de 8 saat limiti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günde 8 saat var mı yok mu ? kesin durum nedir ... ona göre bir arkadaşa adsl alacaz da .. yalancı durumuna düşmeyelim
  • kafayı yiyecem ya
    hala 8 saat diyen var sonra salak malak diyince kızmayın
    yoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    8 saat diye bi saat sınırlaması yok
    gidin alın
    bi arkadaşta söylemiş kandırmaca diye niye sitede yazmıyor s3gb yada 5 gb sını geçince para alınıyor diye sitede yazmamaılar
    her yerde yazıyor millette bangır bangır söylüyor
    geçen her mb başına 10.000 tl alınıyor saaat sınırlaması yoktur diye....

delirtmeyin adamı......

• 8 SAAT YOOOOOOOK..... 3GB VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR......

işi bilmeyen memurler bizzat ben dinledim sözleşme yaparken o ev hanımları vs. ince işi bilmeyenlere bu sınırlı diye söylüyorlardı yaw dedim ordan atladım ne 8 saati dedim..Memurda yav kardeşim adama desem aylık üç cigabayt ne anlar dedi...bizde kestirmeden günde 8 saat gibi girersen demeye getiriyoruz dedi yani dedim bu ayda üç cigabayt değil mi ..EVEEEET....dediiii....

NOKTA KONMUŞTUR: AYLIK 3 CİGABAYT.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 20 Kasım 2004, 14:38:46 >
  • oliter hakklı bende neredeyse bir aydır kotalı 5gb bağlantım var ve 18 saat bağlandığım günler oldu. Yok öyle birşey.
  • peki o halde ikna oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

8 SAAT YOOOOOOOK..... 3GB VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR......

işi bilmeyen memurler bizzat ben dinledim sözleşme yaparken o ev hanımları vs. ince işi bilmeyenlere bu sınırlı diye söylüyorlardı yaw dedim ordan atladım ne 8 saati dedim..Memurda yav kardeşim adama desem aylık üç cigabayt ne anlar dedi...bizde kestirmeden günde 8 saat gibi girersen demeye getiriyoruz dedi yani dedim bu ayda üç cigabayt değil mi ..EVEEEET....dediiii....

NOKTA KONMUŞTUR: AYLIK 3 CİGABAYT.....

EVET SON NOKTA BUDUR......BAŞKASI YALANNNNN....
  • 8 saat sadece örnek
  • aynı örnekte 65 mp3 yazıyor :))))) 66 tane indirmeyin fazla alırlar :))))))))))))))))))).... 8 saat diye bişey olur mu hiç. telekomdaki size 8 saat diyen kişilere.
    3.gb nedir diye sorsanız gigabyte nedir derler :))))
  • evet işte 8 saat bunların icadı....8 saatse fazla mb kullanmak hakkı ve 10.000 TL olduğu nerde kalıyor....
  • ben de zaten yaptigim hesapta bir tuhaflik oldugunu sezinler gibi olmustum..

evet gunde sekiz saat sinirlamasi olamaz. olsaydi eger, 3 gigabyte sonrasini vermezdi ttnet. o yuzden, topigi acan hocamizi kutlamak lazim. o da hesabi kitabi bilmiyor. iyi, yalniz degilim demektir forumda..
  • neredeyse bütün mesajları okudum, okumam sırasında fikrim birkaç kez değişti. eğer 8 saat varsa yaklaşık 40 saattir bağlı olan benim için felaket demektir. üstelik dünden beri 4 klip 10-15 tane de şarkı indirdim. 3-5 program setupu da cabası. bir de 8 saat varsa ptesi sabahı sınırsıza çevirtmeye telekoma gidiyordum... ama ttnet linkini görünce ben de aynı kanıya vardım. telefondaki şahıslar, aynı telekom müdürlüğündeki gibi elinde örgüsü, çocuğunu annesine bırakmış aklı havada memurelerdir 8 rakamını görünce şartlanmışlardır. eğer limit varsa da telekomu dava etmek farz olur...

"erkek adamın limiti adsl le işi olmaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldiler -- 21 Kasım 2004, 3:51:24 >
  • arkada$lar. size $unu soyleyeyim, bulundugum bolgede adsl hizmeti veren turk telekom santralindeki ust duzey yetkili tanidigim sayesinde 1 gun icerisinde sozle$me yapip modemi alip ak$ama da internete baglandim. sonra arada tekrar goru$tum, nasil memnun musun baglantindan muhabbetleri donerken forumdaki bu olay aklima geldi ve sordum.

>>> 8 saat limiti diye bir$ey yok.

aynen nakka arkada$imizin da dedigi gibi bana soyledigi $u oldu.
    Sokaktaki adama 3GB desek bir$ey anlamayacak, ama bu $ekilde "sen bu 3GB ile gunde ortalama 8 saat rahat rahat surf yaparsan bu parayi odersin" demi$ oluyoruz. ya da $u kadar mail atabilir, $u kadar mp3 indirebilirsin diyoruz, boylece adam o paraya alacagi hizmeti daha iyi idrak ediyor. olay bundan ibaret, gonlunuzu rahat tutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobylette -- 21 Kasım 2004, 11:20:00 >
  • yaw yok 8 saat mekiz saat limiti dün kotalı internet ile 9 saat internetteydim.
  • YuH! oda güzel yakında biz bu işi yapamıyoz artık Türkiyede internet erişimini durduruyoz siz çok bilgilendiniz sizi gidi sizi deyip fişi çekerlerse şaşmam.
  • arkadaslar herkes 8 saat biliyor limit var diye ama yok kime sorsam ya var ya yok dedi bende bıktım hatta birine fazla girdigi icin 10ytl fazla gelmis bende gittim ttnet satan 3 tane telefon bayine sordum 3 ude dediki milletin kafasina niye böle sacma fikirler sokuyorlar bilmiyorum

ARKADASLAR BEN SİZE YUKARDA 3 ADSL SATAN YER DEDIM YA BIR SURU YERE SORDUM ADSL SATAN 10 U GECTI HEPSIDE YOK DEDİ SON GİTTİGİM YER İSE BANA SÖYLE DEDİ:
    ONLAR BILMIYORLAR SADECE TELEFONLA UGRASIYORLAR DEDİ

BENDE TURK TELEKOM A GİTTİM ORADA ADSL SATAN BİR ADAMA SORDUM ABİ GUNDE 8 SAAT LIMITMİ VAR 4 GB Mİ BANA 8 SAAT LIMIT VAR DEDİ ADAMIN DAHA GB DEN HABERİ YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bright lord 17 -- 17 Temmuz 2007; 18:27:12 >

• YA KONUYU HORTLATMAYIN
  • arkadaslar cildircam ya böyle sey olmaz türk telekom var diyor 8 saat siniri ttnet satan telefonculsr yok diyor kafayi yiycem hem bi kere modem acık oldugu surece internette degil misin?
  • YA KARDEŞİM ÖYLE BİR SINIRLAMA YOK TAMAM MI KİM VAR DİYOSA GİT TELEKOM İSTANBUL MÜDÜRLÜĞNE BİLDİR İŞTEN KOVSUNLAR BU KADAR BASİT!!!
  • lutfen arkadaslar cvp verın nedır bu 8 saat lımıtı artık kımseye ınana mıyorum cıldırcam yok 8 saat lımıt yok 3 gb lımıt nedır bu ya 8 saat lık lımıt var mı yok mu bırı cvp yazsın acıl[/color'>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bright lord 17 -- 10 Temmuz 2007; 0:36:48 >
  • ya ttnet ben senın ınsanların kafasına soktugun fıkırlere bak ya hemde en pahalı ınternet baglantıcısın dıger ucuz ınternet baglantıcılarında nıe 8 saatlık ınternet lımıtı yoq ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.