Şimdi Ara

Limitsiz İnternet + D-Smart Sinema veya Spor Paketi Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınırsız İnternet ile birlikte Sinema tutkunlarına Sinema paketi, spor aşıklarına Spor paketi. SD uydu alıcısıyla Sinema ya da Spor paketlerinden biri, sınırsız İnternet ile birlikte sadece 55 TL. Hemen abone ol D-Smart keyfini ikiye katla.
    Aklınıza takılan soruları cevaplaya bilirim arkadaşlar. Kampanyadan yararlanmak isteyen dostların iletişime geçmesi yeterli forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scax -- 6 Haziran 2014; 23:08:02 >

• Hocam geçen seneden kalan modüllü aboneliğim temmuz ayından sona erecek. Ben bu paketten yararlanabiliyor muyum? Şu an ttnetteyim ve dsmart (sampiyonlar ligi ve uefa maclarını izleyebileceğim paket) ve internet için bu paketi alabilir miyim? Uydu alıcı istemiyorum HD üyeliğim devam etsin yeterli.
  • lord_kharon L kullanıcısına yanıt
    Hocam geçebilirsiniz ancak bu ay olan faturanızı temmuzda yeni geçeceğiniz paketle birlikte bir kereye mahsus vermelisiniz . HD Yayın devam etsin diyorsanız 65 TL ödemeniz gerekir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scax

Hocam geçebilirsiniz ancak bu ay olan faturanızı temmuzda yeni geçeceğiniz paketle birlikte bir kereye mahsus vermelisiniz . HD Yayın devam etsin diyorsanız 65 TL ödemeniz gerekir sadece.

Hocam faturam yok sene basında modüllü olarak marketten aldım. Peşin ödedim yani neyse borcum. Bitmesine yakın bir pazarlık ederim Dsmart ile uygun bir fiyata anlaşırım sanırım.
  • lord_kharon L kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman hemen geçme şansınız var peşin ödediyseniz, isterseniz irtibat numaranızı özelden atın arkadaşlarımız yardımcı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scax

Sınırsız İnternet ile birlikte Sinema tutkunlarına Sinema paketi, spor aşıklarına Spor paketi. SD uydu alıcısıyla Sinema ya da Spor paketlerinden biri, sınırsız İnternet ile birlikte sadece 55 TL. Hemen abone ol D-Smart keyfini ikiye katla.
    Aklınıza takılan soruları cevaplaya bilirim arkadaşlar. Kampanyadan yararlanmak isteyen dostların iletişime geçmesi yeterli forumdan

hocam evde telefon yok.
    yine 55 tl mi olur. yoksa daha fazla mı ödemek gerekiyor.
  • https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/d-smart-sinema-veya-spor-internet-kampanyasi

bu kampanyada 8 mbit net + HD spor 55 TL yazıyor aynı şekilde SD de aynı fiyat.
    Yalın telefon ücreti ödemeden bu kampanyadan yararlanamazmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mintmax -- 9 Haziran 2014; 17:41:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle daha 1 hafta oldu bu kampanyayı kullanalı. şu an hd d-smart spor paketi + 20 mbit fiber netim var 3 ayda sinema pakedini hediye veriyorlar. 1 haftalık kullanımdan gayet memnunum ama hatta kocaman bir AMA var;

bu kampanyadan yararlanacaklar hiç 55 tl olarak düşünmeyin hele hd alacaksanız. ben şu an 87 tl ödüyorum. ödeyeceğim daha doğrusu... bakın 55 tl nasıl 87 tl oluyor.

55 tl = kampanya fiyatı

10 tl = hd farkı

6 tl = fiber farkı

40 tl/24 ay = 2 tl iç kurulum ücreti

2 tl= alıcı ucreti

2 tl= kablosuz modem ucreti

10tl = yalın internet ucreti

toplam 87 tl; kısaca 55 tl diye yapılan kampanya oluyor size 87 tl. ha bu sadece dsmartın kandırması değil hepsi yapıyor bunu; dsmart digiturk tivibu üçünü de aradım son fiyatı aldım düşünün en ucuzu dsmart geldiği için onu bağlattım. en basitinden ttnet yalın internet ücreti 18 tl.

ha birde iç kurulum ücreti 40 tl olan sadece decoderi kutudan çıkartıp tiviye bağlamayı kapsıyo. tiviye kablo çekmeye 30 tl aldılar. allahtan antenimiz vardı çatıda eğer olmasaymış 100 tlde ona alcaklarmış öyle dedi servis elemanı.

almayın demiyorum 1 haftadır bir eksiğini görmedim hd kanallardan özellikle memnunum ama fiyat 55 tl değil onu bilin.

• mintmax kullanıcısına yanıt
    8 mbit internet + hd spor 65 tl oluyor birde yalın internet isterseniz ilk yıl ücretsiz ikinci yıl +15tl ödemeniz gerekiyor.
  • bugun bu paket hakkında bilgi almak için dsmart subesine gittim.yalın internetle beraber 79 lira fiyat cektıler bana.kurulum ve cihaz ücreti alınmıcagını söylediler ama bilgiye veren kişi biraz süpheli konustu.kafamda soru işaretleri kaldı.internetin yanında spor paketini sectiğimde kac ay acık kalıcak spor paketi? 24 ay içinde benden aylık 79 lira dısında para kesılcekmi? bilgi verirmisiniz
  • Ttnet 8MB limitsiz = 39 lira
    Sabit hat ücreti= 5 lira
    D-Smart Hd Spor Paket Modül = 22 lira

Aylık toplam 66 liraya bu şekilde kombine yapabilirsiniz arkadaşlar
  • Ben TTnet kullanıyorum, bu fiyat ve şartlar devam ediyorsa ben hemen Dsmart'a geçeyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.