Merhaba arkadaşlar daha kotam sıfırlanalı 2 gün oluyor ve pek kullanmadım en fazla 150 mb kullanmışımdır.Bugün itibariyle limitsiz 1 paketine geçiş yapmak istiyorum. Yani 1 megabit hızla sınırsız kullanım aylık ücret 45,31 TL. Şimdi ben bu ay hemen sınırsıza geçebilir miyim? Ayrıca bu 2 gün içerisinde kullandığım mb faturaya yansıtılırsa ne kadar yansır? Benim bildiğim kadarıyla 100 mb başına 1 TL alınıyor. Yardımlarınız benim için önemli çok geç olmadan şu işi halledelim. Saygılar.
şuan geçebilirsin..taahhüt yapmadığın takdirde ayda bir tarife değiştirebilirsin..çok cüzi bir miktar yansıtılı faturana...geçişi internetten yapabilirsin..ttnet internet işlem merkezinden..
quote:
Orjinalden alıntı: PlayStation3lack
şuan geçebilirsin..taahhüt yapmadığın takdirde ayda bir tarife değiştirebilirsin..çok cüzi bir miktar yansıtılı faturana...geçişi internetten yapabilirsin..ttnet internet işlem merkezinden..
Yok taahhüt yapmadım.Nasipse bugün geçicem limitsize birde telekom bayisiyle görüşeyim son olarak. Yardımın için çok teşekkürler arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: mémét..!!
quote:
Orjinalden alıntı: PlayStation3lack
Yok taahhüt yapmadım.Nasipse bugün geçicem limitsize birde telekom bayisiyle görüşeyim son olarak. Yardımın için çok teşekkürler arkadaşım.
Bugün türk telekom bayisine gittim. Oradaki görevli bayan bana bu ay içinde geçebileceğimi ancak şu ana kadar kullandığım mb faturama ek ücret olarak eklenecekmiş. Bende kabul ettim bugün yarın geçerim limitsize ondan sonra benden aldığı paraları çatır çatır çıkartıcam ttnet'ten
Doğru yolu bulmuşsun hocam.
Bugun itibariyle bende doğru yolu bulanlardanım
Bende uzun süre forumdan uzak kaldım kusura bakmayın. Bende geçtim limitsize artık ttnet bizden korksun 7/24 download yapıyom pc kapanmıo hiç valla. 2 günde 4.5 gb kullandım
ben aradım sınırsıza geçmek istiyom dedim bi kaç soru sordular tamam modemi açıp kapayın sınırsız dediler başladıydım indirmeye nisandan beri doğru yolda ilerliyorum
quote:
Merhaba arkadaşlar daha kotam sıfırlanalı 2 gün oluyor ve pek kullanmadım en fazla 150 mb kullanmışımdır.Bugün itibariyle limitsiz 1 paketine geçiş yapmak istiyorum. Yani 1 megabit hızla sınırsız kullanım aylık ücret 45,31 TL. Şimdi ben bu ay hemen sınırsıza geçebilir miyim? Ayrıca bu 2 gün içerisinde kullandığım mb faturaya yansıtılırsa ne kadar yansır? Benim bildiğim kadarıyla 100 mb başına 1 TL alınıyor. Yardımlarınız benim için önemli çok geç olmadan şu işi halledelim. Saygılar.
senden 150 mb nin parasını niye alıyorlar anlamadım zaten kotayı da aşmamısın bende bugun gectim sınırsıza ama kotam 2.5 gb şimdi bendende alacaklarmı 2.5 gb nin parasını kotayı asmadım yani anlamadım kafam karıstı
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.lütfen bilen biri varsa cevap versin.haziran ayının sonunda 1Limitsiz tarifesine geçtim birinci sorum: haziranın faturası ne kadar gelir (haziranın faturası dediğim temmuz 26 son ödeme tarihli fatura) ikinci sorum ise gelecek aydan itibaren 45,31 liramı ödemeye başlicam şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: afillimanyak
quote:
senden 150 mb nin parasını niye alıyorlar anlamadım zaten kotayı da aşmamısın bende bugun gectim sınırsıza ama kotam 2.5 gb şimdi bendende alacaklarmı 2.5 gb nin parasını kotayı asmadım yani anlamadım kafam karıstı
Evet arkadaşım bana yetkili bayan öyle söyledi.Onu ekstra ücret sayıyoruz o yüzden ödemek zorunda oluyorsunuz direk faturanıza ekleniyor dedi.Bayanın dediklerine dayanarak söylüyorum evet 2.5 gb'ın ücretini ödüceksin yani faturana yaklaşık 25 lira ekstra gelicek.Bu tutumundan dolayıda ttnete kocaman bir
45tl + 25tl gelcek o zaman öylemi oluyor bendende ttnete kocaman bir
quote:
Orjinalden alıntı: afillimanyak
45tl + 25tl gelcek o zaman öylemi oluyor bendende ttnete kocaman bir
Evet maalesef. Daha çok alternatif olmadığı için ttnet elinden geleni ardına koymuyor bizi sömürüyor ve buna ses çıkaramıyoruz en kötüsüde bu
öyle para alamazlar diyelim 150mb sen 14gb900mb harcadın 50mb olursa ayriyetten para alırlar hem normaldede limitli paketlerde 56tl max ödüyebilceğiniz ben şimdi geçtim 6gb kota vardı 60tl+45alamazlar;) onların max alma paraları var 45+25tl olabilir tarife değişikliği parası ama kota parası filan alınmaz;) adı üstünde geçerken aynı yada üstüne geçebiliyosun altına geçsen para alırlardı;)
quote:
Orjinalden alıntı: JoiNMeOrDiE
öyle para alamazlar diyelim 150mb sen 14gb900mb harcadın 50mb olursa ayriyetten para alırlar hem normaldede limitli paketlerde 56tl max ödüyebilceğiniz ben şimdi geçtim 6gb kota vardı 60tl+45alamazlar;) onların max alma paraları var 45+25tl olabilir tarife değişikliği parası ama kota parası filan alınmaz;) adı üstünde geçerken aynı yada üstüne geçebiliyosun altına geçsen para alırlardı;)
şimdi benim fatura ne kadar gelir dün gectim 1 mbit 4gb kotalıdan 1 mbit sınırsıza gectim 2.6 gb kota doluydu gectigimde telefonla gectim ben bayan modemi kapatıp acın artık sınırsız dedi ondan sonra da ben indirmeye basladım telekom oluncada güvenemiyorum cok bişey gelmez inşallah bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Ben çok sordum bildiğim kadarıyla tarife değişikliğinden ücret alınmıyor.
en iyisi faturayı beklemek galiba gelsin görelim bakalım kac gelecek zaten sadece bu aylık
eğer tarifden para alınmıyosa o zaman alınmaz cünkü limitsiz yhani kotayı aşınca hız düşüyo para ödemiyon limitli paket olsa 100mb başına para öderdin aynı şey değil ikisi ;)
Bende çok merak ediyorum faturam ne kadar gelicek diye
Merhaba Arkadaşlar size bir sorum olacak.Gerci Forumları Okuyup Takip ettigim Fakat herkes farklı birşeyler yazmışlar benim sorum şu net bir cewap alamıyorum kac gündür.
Şu anda 4gb kotalı 8mb net war 2 agustosta 1megabit sınırsıza gecsem benim ay sonu faturam 2 günlük Limitli Tarife üzerinden+ay sonuna kadar yeni tarife ücreti olan 45,31.Bu ikisinin toplamımı Gelecek.
Yukarıda Söylediklerim Dogruysa. Bir sorum daha var. Diyelim ben yine 2 Agustosta Gectim Sınırsıza benim Ay sonu kotam 2 günde hic kullanmadıgımı warsayarsak geri kalan 29 günde yapmış oldugum downloadlara bakarsak 5 gb da download yapsam 45,31 + 2 günlük limitli tarife 20 gb da download yapsam geride kalan 29 günde 45,31+2 günlük limitli tarifemi gelecek.
Agustosun 1 i yada 2 si gibi Sınırsıza Gecmek İstiyorumda Sizden bu konuda Yardım almak İstedim.
Bu Sorumu Cewaplayan arkadaşlar olursa sevinirim.Herkese İyi Forumlar.