Şimdi Ara

Linç yiyeceğim amma velakin ki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yks de ilk 10 a giremeyenler zihinsel engelli olabilir mi?

Yani anlamıyorum bir insan çalışıp nasıl ilk 10 a giremez? Hani sınav anında kötü yaptın 11-12. Ol da bazı insanlar 1k 10k falan yapıyor yani yuh artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bi çocuk vardı arkadaşımım arkadaşı çocuk integral bilmiyordu ama paso test falan çözüyor. Baya baya üniversite sınavına hazırlanıyor yani. Bi gün yanına gittim gösterdim ona dedim aslında baya basit falan mantığını anlattım. Çocuk aa çok kolaymış saol kanki falan diyo. Aradan bir gün geçti bakıyom yine test çözüyor acayip kolay bir soru var karşısında ve elini kıprdatamıyor. Dedim daha dün sana öğrettim değerleri yerine yazıcan işte falan. Sonra anladım ki evet bazı insanlar bazı konuları geç anlayabiliyor çocuk bana bu yıl integral bitirebilir miyim diye sordu harbi. Resmen adam sınav senesini bir konuya ayıracak kadar yavaş anlıyordu her şeyi.

Ama mesela bu çocukta tam esnaf kafası vardı bir yerde çıraklık yapsa benden iyi pazarlık satış falan yapar. O bakımdan sevgili dostum gerçekten belki sana saçma gelebiliyor olabilir ama bazı insanların kafa bazı şeylere basmayabiliyor. Ben de eskiden senin gibiydim "insan en azından 3 ay adam gibi çalışsa 10k yapar" falan diyordum da o iş öyle değilmiş işte
  • %99.9 başarı oranını yapamayanlar da ne bileyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pırtlamış onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 8 Ağustos 2024; 17:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yks de bilkent'e giremeyenler zihinsel engelli olabilir mi?

Yani anlamıyorum bir insan çalışıp nasıl bilkent'e giremez? Hani sınav anında kötü yaptın odtü kazandın da bazı insanlar itü falan kazanıyor yani yuh artık

• Boniek kullanıcısına yanıt
    Ha yani itü yazdın, bari 1. Olup itü ceng yaz yok valla millet 900. Bininci olup da yazıyor.. hatta bazı insanlar gördüm ilk 10k girememiş tercih falan yapıyor töbe

• Ya sndjsjshshhshdhshs
    İnsanların sıralaması umrumda değil 20k dememin sebebi derece sınırı olarak görülmesi bi de 20k ve sonrasında insanların yığılma diye itiraz etmesinden dolayı. 5k yapıp yıkılmadan itiraz eden adam mı var ben hic görmedim.

Olay 65 gibi oldukça basit bir netle yapılan bu sıralama ve sonrasının, beğenilmeyen sıralamanın bahanelere bağlanması.

Twitterda ağlayan yks gruplarındaki tiplersiniz herhalde üzerinize alındınız

• Sevgili dostum, ben derece yaptım ve evet millet 5k yapıp da yığılmadan şikayet ediyor. Bir yanlış yapsaydım yazamazdım kendi bölümümü ama kimseye ilk 1k yapamayan şöyledir böyledir demiyorum çünkü herkesin durumu benimkisi gibi değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    4 ay önce açıldı
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linç yiyeceğim ama ben bir k-popcuyum  

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

Yaşadığın ülkedeki hiçbir yükseköğretim kurumuyla alakam bulunmamaktadır sevgili domestos kardeşim  

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dostum ben de hiçbir yerde xk yapamayan şöyledir böyledir demiyorum.

Konumun ana fikri yks 2024te 20.000 sıralama yapmanın; sınav anı faktörü, yığılma cart curt sebeplerden bağımsız sınırda olduğunu belirtecek kolaylıkla olduğunu belirtmek anladın mı?

Yksde tytde %70 aytde %80 başarı sağlamak oldukça yapılabilir ve 3.kisilere başarısızlık bahanesi sunulabilen bir seçenek değildir.

Sen burda 20.000e katilmayabilirsin sana fazla gelebilir 60.000e katılmazsın ama illa ki senin de bir sınırın var.

Sınavda 1.200.000 olup abi ne biçim sinav yapmışlar ya offf diyen bir tipleme nasıl forum genelinde komik bir duruma düşüyorsa onu bu komik duruma düşüren sıralaması değil yaptığı bu boş itirazsa.

Benim açtığım konudaki değindiğim nokta da aynı şey %70 %80 başarı sağlayamayıp suçu 3.kisilere yıkmak aynı komiklikte okey  

• Boniek kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsınız sevgili dostum

• Bi çocuk vardı arkadaşımım arkadaşı çocuk integral bilmiyordu ama paso test falan çözüyor. Baya baya üniversite sınavına hazırlanıyor yani. Bi gün yanına gittim gösterdim ona dedim aslında baya basit falan mantığını anlattım. Çocuk aa çok kolaymış saol kanki falan diyo. Aradan bir gün geçti bakıyom yine test çözüyor acayip kolay bir soru var karşısında ve elini kıprdatamıyor. Dedim daha dün sana öğrettim değerleri yerine yazıcan işte falan. Sonra anladım ki evet bazı insanlar bazı konuları geç anlayabiliyor çocuk bana bu yıl integral bitirebilir miyim diye sordu harbi. Resmen adam sınav senesini bir konuya ayıracak kadar yavaş anlıyordu her şeyi.

Ama mesela bu çocukta tam esnaf kafası vardı bir yerde çıraklık yapsa benden iyi pazarlık satış falan yapar. O bakımdan sevgili dostum gerçekten belki sana saçma gelebiliyor olabilir ama bazı insanların kafa bazı şeylere basmayabiliyor. Ben de eskiden senin gibiydim "insan en azından 3 ay adam gibi çalışsa 10k yapar" falan diyordum da o iş öyle değilmiş işte

•  

Sözümü soyle toparlayayım evet 20k yapmak herkese çok kolay olmayabilir böyle anlayanlar kusura bakmasın konumdaki tepkimin tamamı insanları yığılma vs korkutup yanlış yönlendirenlere

• Kesinlikle haklısın, yanlış yönlendirenler pisliktir, Kimse kimseyi korkutmasın.

bundan sonra bu çocuğu (vannessa) linçleyen karşısında beni bulur

• güzel tiye almışsın hacı..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Linc yiyeceğim fakat gerçekçi olmak zorundayım özür dilerim. Siralamalar 2023x1.1 gibi gelecek!

• Baba kız bir de her konuya cevapları kopyala yapıştır atmış ahalfmxşföxşd şu yks robotunu ciddiye almamak lazım

• Baba kız bir de her konuya cevapları kopyala yapıştır atmış ahalfmxşföxşd şu yks robotunu ciddiye almamak lazım B002

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.