Şimdi Ara

Lincoln 'süz ve Alex 'siz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce böyle bi derbi nasıl olacak ? ilk bakışta düz mantıkla kısır geçecek denilebilir .Ama bana göre, alex ve lincoln tarzı oyuncular futbolda oyunu yavaşlatıp pozisyona sokan (giren) adamlar.

dolayısıyla bu tarzz oyuncuların yerine mücadele eden oyuncular olduğu zaman ,daha az faul olan ve ani kapmalar, kaptırmalar sonucu doğan ataklarla , sonucu daha etkisiz ama gol pozisyonu sayısı bakımından daha fazla pozisyon olan bi maça şahit olabiliriz diye düşünüyorum .

• Valla o oyuncularla derbiyi izlemek ayrı bir zevk orası öyle. Ben yarın Lincoln'ün oynayacağını düşünüyorum. Ayrıca Lincoln bana göre yavaşlatmıyor takımı bana göre. Yarın muhteşem bir maç bizi bekliyor. Daha şimdiden fena heyecan bastı beni.
  • Lincoln'ün yarın oynamayacağını nereden çıkardın ? Lincoln tam performans ile oynasa mükemmel bir futbolcu. Kaprisleri ve kötü alışkanlıkları dışında çok kaliteli. Heran herşeyi yapabilecek bir oyuncu. Bence oynaması gerek. Madem Lincoln gibi bir futbolcumuz var, yaptığı terbiyesizlikleri gözardı edip bu maçta ondan yararlanacağız. Zaten iyi oynarsa kahraman olur kalır, kötü oynarsa hain olur gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Valla o oyuncularla derbiyi izlemek ayrı bir zevk orası öyle. Ben yarın Lincoln'ün oynayacağını düşünüyorum. Ayrıca Lincoln bana göre yavaşlatmıyor takımı bana göre. Yarın muhteşem bir maç bizi bekliyor. Daha şimdiden fena heyecan bastı beni.

hocam takımı yavaşlatmaktan kastım daha ağır daha oturaklı ataklar . sonucu daha çok faulle biten ve genel olarak oyunun daha ağır ilerlemesine sebep olan ataklar .

bu alex içinde lincoln içinde geçerli . onlarsız bi oyun daha mücadeleci soluk almaya fırsat vermeyen pozisyonlar daha dengesiz ataklar oalcağına inanıyorum.

lincolnün oynamamasına gelince .ben çok çok çok istiyorum oynamasını .bana göre lincolnün bu duruma gelişinin tek sorumlusu bülent korkmazdır. dolayısıyla şu anda ya bülent ya lincoln gibi bi durum var ortada ( kimse kabul etmesede ) . o yüzden bülent korkmazın kendisi açısından böyle bi hata yapacağına inanmıyorum ve lincoln ü oynatmayacaktır. düşünsenize lincolnün 2-3 gol atıp kahraman falan olduğu ? . ozaman bülent için sıkıntılı olur .
    bence oynatmayacak . o yüzden nondayla bukadar çok ilgileniyor.

ama lincoln ün oynamasını gerçekten çok istiyorum ...

• quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Valla o oyuncularla derbiyi izlemek ayrı bir zevk orası öyle. Ben yarın Lincoln'ün oynayacağını düşünüyorum. Ayrıca Lincoln bana göre yavaşlatmıyor takımı bana göre. Yarın muhteşem bir maç bizi bekliyor. Daha şimdiden fena heyecan bastı beni.

hocam takımı yavaşlatmaktan kastım daha ağır daha oturaklı ataklar . sonucu daha çok faulle biten ve genel olarak oyunun daha ağır ilerlemesine sebep olan ataklar .

bu alex içinde lincoln içinde geçerli . onlarsız bi oyun daha mücadeleci soluk almaya fırsat vermeyen pozisyonlar daha dengesiz ataklar oalcağına inanıyorum.

lincolnün oynamamasına gelince .ben çok çok çok istiyorum oynamasını .bana göre lincolnün bu duruma gelişinin tek sorumlusu bülent korkmazdır. dolayısıyla şu anda ya bülent ya lincoln gibi bi durum var ortada ( kimse kabul etmesede ) . o yüzden bülent korkmazın kendisi açısından böyle bi hata yapacağına inanmıyorum ve lincoln ü oynatmayacaktır. düşünsenize lincolnün 2-3 gol atıp kahraman falan olduğu ? . ozaman bülent için sıkıntılı olur .
    bence oynatmayacak . o yüzden nondayla bukadar çok ilgileniyor.

ama lincoln ün oynamasını gerçekten çok istiyorum ...

bülent korkmaz oynatmaz ise eğer lincoln'u ve de eğer ki yenilirsek o taraftar korkmaz a demediğini bırakır ya adam gibi oynat lincolnu ve de maçta sakın çıkarmaya kalkma yeter ya adamın kadıköy de oynadıgı futbol u hatırlıyorum ilk golü attı durum 1-1 e gelince sahanın en hırslısı lincolndu. serbest vuruşa öyle bir yüklenmişti ki hırstan volkan gibi bir kaleci o golü nasıl yedi hala aklım almıyor.. hadi lincoln göster kendini sana güvenimiz tam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.