Şimdi Ara

Lincoln vasatı geçemedi delgadoyla alexe bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şöyle saçma sapan, ortalığı kışkırtmak için topicler açmayın artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: skills

Bi türlü 10 numara tutturamadık

Delgedo ilk senesınde cok mu ıyıydı sorarım sana???
  • Delgado elimizde patladı diye düşünüyorlardı,hatta o zaman görevi olmayan Sinan Engin ben olsam hemen kovarım diyordu.

Alex'in ilk yılını bırak daha 6,7 ay evvel sözleşme yenilenmesin Schalke'deki Lincoln'ü alsak ne siper olur deniyordu.

Bu işler o kadar kolay değil çok etken var.Lincoln görevlerinin pekçoğunu yaptı zaten(sadece saha içine bakmayın) daha çoğunu da yapıcak inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Delgado elimizde patladı diye düşünüyorlardı,hatta o zaman görevi olmayan Sinan Engin ben olsam hemen kovarım diyordu.

Alex'in ilk yılını bırak daha 6,7 ay evvel sözleşme yenilenmesin Schalke'deki Lincoln'ü alsak ne siper olur deniyordu.

Bu işler o kadar kolay değil çok etken var.Lincoln görevlerinin pekçoğunu yaptı zaten(sadece saha içine bakmayın) daha çoğunu da yapıcak inşallah.

Bunu diyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim.
  • Arkadaş artık beklemekten sıkıldığı için böyle konuşuyor. Ancak ben iddaa ediyorum. Lincoln Türkiye'de bir efsane olacak.
    Alex, Delgado ilk senelrinde iyi değillerdi. Hatta Delgado'nun yaptığı pas hatalarını Lincoln yarısını bile yapmıyor. O kadar top kaptırıyorduki Beşiktaşlılar Delgado gitsin diyorlardı.
    Ancak bizim ülkenin farklı bir sistemi olduğunu, üst düzey yabancıların bu sisteme uyum sıkıntısı yaşadığını unutuyoruz.
    Alex ve Delgado bu sisteme alışacak kadar tecrğbe kazandılar.
    Şimdi Alex Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biridir.
    (Alex'i hiç sevmesem, stilini beğenmesemde bu bir gerçek)
    Delgado'da bir fenomen olma yolunda ilerliyor.
    Lincoln geldiği günden beri hiç bişey yapmasa şüpeye düşmenizi anlardım.
    İlk maçları unuttunuz galiba Bakmadan pas atmalar, 25 metreden 90'ı havalandırmalar. Lincoln birşeyler yapabileceğini zaten gösterdi herkese.
    Bence sabırlı olun ve lincoln'ün şovuna hazırlanın.
    Bu sene çok şey bekleyemeyiz ama Türkiye'ye alışmış, sakatlığı tamamen atlatmış bir Lincoln önümüzdeki sene futboluyla bizi ayağa kaldırır.

• Lincoln iyi bir futbolcudur. Ama ben pek sevmiyordum. Hala sevemiyorum. Bu sene istikrarsızdı. Bence Galatasaray'ın ihtiyacı olduğu bir 10 numara değil. Fakat dediğim gibi gerçekten iyi bir futbolcu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray'a Gelmeden Önce ;
    -------------------------------------------------------------------------
    -Cassio De Souza Soares Lincoln-
    1990-2001 Atletico Mineiro (50)MAÇTA (4) GOL
    2001-2004 FC Kaiserslautern (53)MAÇTA (12) GOL
    2004-2007 Schalke 04 (83)MAÇTA (20) GOL
    ------------------------------------------------------------------------
    ***BAŞARILARI***--------------------------------------------------------------------------
    *2 Almanya Kupası
    *1 Lig Kupası
    *1 Intertoto Kupası (2004 yılında Schalke 04 ile)
    *2004/2005 sezonunda Schalke'de yılın en iyi futbolcusu seçildi.
    --------------------------------------------------------------------------
    Fenerbahçe'ye Gelmeden Önce ;
    »-»-»-»Alexsandro De Souza̳̳̿̿«-«-«-«

1995--1997 Coritiba (124)MAÇTA (32) GOL
    1998--1999 Palmeiras (241) MAÇTA (78)GOL
    1999--2000 Flemengo (12) MAÇTA (3) GOL
    2000--2001 Cruzeiro (60) MAÇTA (30) GOL
    2001--2002 Parma (11) MAÇTA (8) GOL
    2002--2004 Cruzeiro (167)MAÇTA (85) GOL
    2004--
    =========================================
    —.˭.—.˭.—.˭.—BAŞARILARI—.˭.—.˭.—.˭.—

2004 – Copa America (Brezilya Milli Takımı)
    2004 - Minas Şampiyonluğu (Cruzeiro)
    2003 – Brezilya Şampiyonluğu (Cruzeiro)
    2003 - Brezilya Kupası (Cruzeiro)
    2003 – Minas Şampiyonluğu (Cruzeiro)
    2000 – Rio-São Paulo Turnuvası (Palmeiras)
    2000 - Olimpiyat Öncesi (Milli Takım)
    1999 - Copa America (Brezilya Milli Takımı)
    1999 – Libertadores Şampiyonluğu (Palmeiras)
    1998 – Mercosul Ülkeleri Kupası (Palmeiras)
    1998 - Brezilya Kupası (Palmeiras)
    1996 – Toulon Turnuvası (Brezilya Milli Takımı)
    2003 - Brezilya ligi Altın top
    1999 - Dünya'nın en iyi 3.forveti
    1998 - Güney Amerika'nın en iyi ortasaha oyuncusu
    1994 - Gençler Parana Şampiyonluğu en iyi oyuncu

• Lincoln
  • quote:

Delgado elimizde patladı diye düşünüyorlardı,hatta o zaman görevi olmayan Sinan Engin ben olsam hemen kovarım diyordu.

Hocam benim bildiğim çoğunluğun görüşü genelleme olarak ele alınır.

Ama sanırım bazı durumlarda azınlığın görüşleri genelleme olarak kabul görüyor.

• Edit

quote:

• Şuan oynadıgı futbolla Alex daha iyi neyini tartısıyorsunuz.Lincoln iyi oyuncu ama iyi oyunculugunu gostersın ondan sonra tartısın....
  • Fenerbahçe Performance Season Domestic League Domestic Cups Europe Total
    Apps Goals Assts Apps Goals Assts Apps Goals Assts Apps Goals Assts
    2004-05 31 24 16 3 3 2 8 1 2 42 28 21
    2005-06 31 15 24 8 2 1 4 3 2 43 20 27
    2006-07 30 19 11 3 0 2 7 1 4 40 20 14
    2007-08 15 9 11 2 0 1 10 4 6 25 13 14
    Total 108 67 62 16 5 6 27 9 13 176 89 81

ilk sezon Alex kötüydü diyenler şu istatistiklere bi baksın bence
  • henry, onu fenerlilere soracaksın, hatta dauma soracaksın. alexi yerin dibine sokanda sizdiniz şimdi yapmadık öyle şey diyosunuz.

helal vallahi, aziz yıldırımdan bu kadar mı etkilendiniz.
  • Koskoca Fenerbahçe Klübünü taraftarlar mı yönetiyor?ilk geldiği yıl 28 gol 21 asist atan adama kötü diyen varsa zaten bıraksın futbol yorumlamayı..

Doğruyu Aziz Yıldırım buldu işte,bundan doğal ne olabilir,taraftara sorsan Deividide gönderir,Kezmanı gönderir,Selçuğu Eduyu kimi varsa gönderir beğenmez,geniş düşünmeyi herkes beceremez,becerenlerde yukarlarda oluyor işte..

Kısaca 1-2 kişinin söylediği şeyleri koskoca klübün fikriymiş gibi düşünmek çok saçma,aynı bu Lincoln konusu gibi
  • Lincoln'ün neler yapabildiğini fazla araştırmaya gerek yok arkadaşlarım.
    Schalke maçlarını tekrar seyredin derdim ama herkes gerçekte neyin ne olduğunun zaten farkında.
    Farkındalarsa neden hala bizimle uğraşıyorlar? diyeceksiniz.
    2 tip Taraftar vardır:
    İlkine bilinçli taraftar diyoruz. Geçmişten ders çıkarıp, bükemediği eli öpen. Objektif ve Saygılı taraftar kitlesi. İşte bu basamaktaki Fenerli arkadaşlar buraya gelip bulaşık olma zahmetine girmiyorlar.
    Bir kısım taraftarda var, sırf polimik yaratmak için geliyorlar. Bu basamaktaki Fenerli arkadaşların hayattaki tüm eğlencesi Galatasarayla dalga geçmek! Bireysel başarıları olmadığı için tuttukları takımın başarılarıyla gurur duyup eğleniyorlar.
    Onlarıda hor görmiyelim, bu ülkemizin gerçeği. Her takım içinde bölye gereksiz işlerle uğraşan insanlar var. Bu eğitim sisteminin ayıbıdır onların değil!
    Sizde kendiniz ilk basamağa koyuyorsanız, 2. basamakta duranlarla polimiğe girip zaman kaybetmeyin!

• Hocam kim sokmuş Alex'i yerin dibine. Formsuz olduğu bazı dönemlerde bazı taraftarların tepkisi oldu. Ki gayet normaldir. Her zaman söylediğim gibi taraftarların içinde daima farklı görüşlerde olanlar olmuştur. Mesela kimi oturur adam gibi maçını seyreder maçtan sonra medeni bir şekilde evine gider. Kimi de maçta bağırır çağırır olay çıkartır. Maçtan sonra sağa sola saldırır.

Sanada yukarıda verdiğim cevabı tekrar yazayım.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

henry, onu fenerlilere soracaksın, hatta dauma soracaksın. alexi yerin dibine sokanda sizdiniz şimdi yapmadık öyle şey diyosunuz.

helal vallahi, aziz yıldırımdan bu kadar mı etkilendiniz.

• alex i bu iki 10 numara ile karşılaştıramazsınız...

alex 10 değil 20 numara lı formayı boşa giymiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Bunu diyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim.

Bu lafa uyuz oluyorum yahu senin futbol bilgin ne kadar ki bu kişinin futbol bilgisinden şüpheleniyorsun.Tamam haklı olabilirsin ama bunu anlatmak için farklı birşey söylesen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.