Şimdi Ara

LİNDEROTH NE ALEMDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu adamda gelişmeler varmı.düzelmişmi?

• Vallahi düzeldim diyordu.Ben bu adamı ne kadar oynamasada severim.İyi linderoth bu takımda rahat oynar.
  • GSTV'ye olan ropörtajında söylemişti "Yavaş yavaş düzeliyorum. Uzun bir sakatlık dönemi geçirdim. Kimse düşünmesin birden iyileşeceğimi." diye açıklama yapmıştı.

Hazırlık maçlarında oynayabilir büyük ihtimal. Sezon başına yetişir umarım.
  • yavaş yavaş kondüsyon yüklemeye başlamış iyi olacak bu sene onun yılı olacak gibime geliyor talihsizlik yaşamaz ise.
  • valla bu adam oynarsa 3 maç üstüste sahada basmadık yer bırakmaz ...
  • Sabaha kadar pres yapar
    Linderoth Linderoth Tobias Linderoth!
  • Acaba ömrüm bu adamın GS formasıyla sorunsuz oynadığı bir sezonu görmeye yetecek mi ?
  • İlk ayak MR'sini Türkiye'de çektirmiş adam. Şanssız bir sakatlık geçirdi, klüpte genel olarak maç başı ücreti vereceği için bu adamı takımda tutuyor.
    Adamda karakterli çıktı terkedip gitmedi. 3-5 kuruş daha kazancak diye memleketinden uzaklarda bir tesisde yalnız başına kimsede çalışmaz.

Bunların dışında Linderoth'u oyuncu değil bir tür antrenör olarakta düşünmek lazım. Mehmet TOPAL başarımın sırrını Linderoth'a borçluyum demişti.
    Ondan teknik açıdan çok şey öğrendiğini belirtmişti. Aslında Mental demek istemiştir, teknik değil Mental bir artış var TOPAL'da.
    Yani ne olursa olsun MEhmet TOPAL'ın bu hale gelmesinde parmağı varsa, kalsın babam senelerce bakarız biz ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: burhiuaua

quote:

Orjinalden alıntı: determinanty

bu seneyide bol bol masaj salonunda geçirir. Adamın kalça kemiği eriyor.2 kez ameliyat oldu.Daha hayır gelmez.Alıcısı yok.Yönetimde gönderecek g..t yok.Eee ne olacak .fuzuli yabancı kontenjanını işgal edecek. Yönetiminde istediği bu zaten.

herşeyide biliyosunuz bişeyide bilmeyin kalça kemiği eriyomuş böyle bir hastalık bile yok .işallah sezon başlıngıcına kadar tam olarak iyileşmiş olur sağlıkı bir linderoth ortada ne ayhan bırakır nede mehmet topal...

ahahahha hakikatten yok öle bir hastalık iyi yaklamışsın yahuu :) Kemik erimesi var Allah da onu kimsenin başına vermesin :(

• Linderoth için biyonik adam denmiyor muydu ya bize gelene kadar hiç sakatlanmamış falan nolduysa artık bizde gerçi bizim sğlık ekibinin felaket olduğu da bi gerçek geçen sene revire dönmüştük ya yanlış yapılan müdaheler vs.. Bu sene umarım öyle olmaz
  • Son on beş yılda oynayan bütün oyuncuları kafamda iyi bir şekilde analiz edebiliyorum.Ama bu adam beynimin karanlık bölgesinde yer aldı her zaman.Şu an ne yapıyor ne ediyor bilemiyorum harbi harbi biz bu adamı nasıl aldık la?
  • Tedavisi devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Son on beş yılda oynayan bütün oyuncuları kafamda iyi bir şekilde analiz edebiliyorum.Ama bu adam beynimin karanlık bölgesinde yer aldı her zaman.Şu an ne yapıyor ne ediyor bilemiyorum harbi harbi biz bu adamı nasıl aldık la?

Aldığımız zamana kadar hiç ciddi sakatlık geçirmemişti diye hatırlıyorum keza Elmander de öyle bize gelince birşeyler oluyor bu isveçlilere
  • Sakat olmadığı maçlarda iyi oynuyorduk ne kadar şanssız adamdı yav...
  • Keşke oynasaydı adam akıllı da kötü oynasaydı. İnsan üzülüyor böyle.
  • bence salona baksınlar bi, düz koşulara devam ediyor olabilir
  • Konuyu açan arkadaş en son 6 yıl önce foruma girmiş. İmzasında hâlâ Arda Turan, Kewell, Baros, Elano var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.