2012 Model 1,6 mjet Linea 141.xxx km hasar kayıtsız tek parça boyalı (sağ ön çamurluk) aile aracım satılıktır. Fiyat 92.000,00 TL. Araç başında pazarlık yapılabilir. Aracın ilanını henüz malum siteye yüklemedim. Alırken yaptırdığım ekspertizin belgelerini ciddi alıcı ile paylasabilirim. Aracın rengi metalik siyah diye geçmektedir. İstanbul Beylikdüzü'ndeyim. Aracın 3. sahibiyim. Aracın temmuz ayında klima kompresörü ve klima radyatörü yenilendi. 3.000 TL para harcadım. Ayrıca ağır bakımları yapıldı, 137bin km de aracın baskı balata seti ve fren balataları, ön diskler hepsi değiştirildi. Bunlara da toplamda 3.500 civarı harcadım. Samimi olarak söylüyorum masrafsız araç. Tavanda iki tane gamze, aracın kaputunda far üstünde 10 cm büyüklüğünde rötuş bulunmakta. Sağ arka çamurlukta da sürtme izi vardır. Kışlık lastikler 2bin km kullanıldı. Yazlık lastikler idare eder düzeydedir. Onlar da verilecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecelik90 -- 28 Aralık 2020; 20:56:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim