Arkadaşlar geçen gün konu açmıştım Linea nasıldır diye,belki hatırlarsınız. Aracı aile dostumuza alıyoruz.Arabalardan pek anlamadığı için benden rica etti.Araçta aranan şey yakıt,donanım ve ferahlık.
Linea:Full versiyon 1.6 Multijet pazarlıkla 40 bin tl.
C4 : 1.6 VTİ 120 Hp Comfort pazarlıkla 42 bin tl
Clio Grand Tour Extreme Edition 1.5 dCi 90 bg Pazarlıkla 41 bin tl.
Arkadaşlar C4 benzin + Lpg düşünüyoruz.Bu araca lpg uyar mı? Yakıt konusunda dizele göre çok fazla yakar mı? Bilgisi olanlar aydınlatabilrse seviniriz. Sağolun
Opele gittiniz mi bilmiyorum ama size alternatif Astra Sedan 1.6 i 16V (115 HP) Enjoy Plus 40.898 TL,pazarlıkla 39000 e alınır bence.ayrıca opelin LANDİRENZO lpg firmasıyla anlaşması var.hem uyumlu hem de garantiyi bozmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: öğretmen07
Opele gittiniz mi bilmiyorum ama size alternatif Astra Sedan 1.6 i 16V (115 HP) Enjoy Plus 40.898 TL,pazarlıkla 39000 e alınır bence.ayrıca opelin LANDİRENZO lpg firmasıyla anlaşması var.hem uyumlu hem de garantiyi bozmuyor.
42 bin lira liste fiyatı olan Kia Ceed 1.6 dizel (Motion donanım) 115ps aracı bayide inceleyin pazarlıkla 40 bin nakite alınır...
donanım olarak ta performans olarak da gayet iyi...
Linea ve Clio ile zaten kıyaslanmaz sınıf farkı var...
alternatif C4 1.6 dizel Comfort: 49 bin..
quote:
Orijinalden alıntı: toz-koparan
42 bin lira liste fiyatı olan Kia Ceed 1.6 dizel (Motion donanım) 115ps aracı bayide inceleyin pazarlıkla 40 bin nakite alınır...
donanım olarak ta performans olarak da gayet iyi...
Linea ve Clio ile zaten kıyaslanmaz sınıf farkı var...
alternatif C4 1.6 dizel Comfort: 49 bin..
Alıntıları Göster
Kia Ceed 1.6 Dizel Cool tam olarak kaç paradır acaba?Araç kredili olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Jetta24
Kia Ceed 1.6 Dizel Cool tam olarak kaç paradır acaba?Araç kredili olacak
Alıntıları Göster
Eğer konfor çok önemli değil diyorsanız bizim için bakım yakışı vs. daha önemli diyorsanız tabiki Linea ama benim için konforda önemli diyorsanız C4 en iyi tercih olacaktır ama şunuda söyliyeyim C4 ile Linea arasında yakış olarak çok birşey oynamaz dizel olarak bahsediyorum.Eğer benzinli alınıp LPG takılacaksa ki öyle yazmışsınız hiç girmeyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Eğer konfor çok önemli değil diyorsanız bizim için bakım yakışı vs. daha önemli diyorsanız tabiki Linea ama benim için konforda önemli diyorsanız C4 en iyi tercih olacaktır ama şunuda söyliyeyim C4 ile Linea arasında yakış olarak çok birşey oynamaz dizel olarak bahsediyorum.Eğer benzinli alınıp LPG takılacaksa ki öyle yazmışsınız hiç girmeyin derim.
Alıntıları Göster
Dizel olsaydı C4 derdim. Benzinli alıp yaklaşık 2.000 TL verip LPG takdırmak yerine dizelini almak gerekir diyorum.
Bu seçenekler içinde Clio iyi bir seçim ama sınıf farkından dolayı ben olsaydım Full Linea'yı tercih ederdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Dizel olsaydı C4 derdim. Benzinli alıp yaklaşık 2.000 TL verip LPG takdırmak yerine dizelini almak gerekir diyorum.
Bu seçenekler içinde Clio iyi bir seçim ama sınıf farkından dolayı ben olsaydım Full Linea'yı tercih ederdim.
Alıntıları Göster
C4 Malesef Lpg olacak olursa Ceed baya hoşuma gitti yarın pazar,en yakın bayiye gidip bi incelemek istiyoruz.Parasını hakedermı acaba?
quote:
Clio-Linea-Era-Rio....aynı sınıf araçlar.
quote:
quote:
Linea C sınıfı, Clio B sınıfı araç.
Era B sınıfı. C4 C sınıfı.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Linea C sınıfı değil.
quote:
Linea C sınıfı değil.
Alıntıları Göster
linea bence.
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
linea bence.
Alıntıları Göster
Linea B segmentinin uzatılmış halidir. Teoride B segmendi içine girmez uzunluğundan dolayı B+ olsa tamam da...
O sebeple Compact segment içerisinde yer alır kendileri...
Bu arada konu ile ilgili olarak, hocam paran neye yetiyorsa onu al. Fiat periyodik bakımları korkunç pahalı maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: astegon
Linea B segmentinin uzatılmış halidir. Teoride B segmendi içine girmez uzunluğundan dolayı B+ olsa tamam da...
O sebeple Compact segment içerisinde yer alır kendileri...
Bu arada konu ile ilgili olarak, hocam paran neye yetiyorsa onu al. Fiat periyodik bakımları korkunç pahalı maalesef.
Alıntıları Göster
linea
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
linea
Alıntıları Göster
2010 linea 1.6 multijet kullanıyorum firma aracı. araç d sınıfı olarak görünüyor ama b+ gerçekte. hafta da bir fulluyorum. 42 litre depo hacmi. tamamen boşaltarak 550 km yol yapıyorum.(istanbul şehir içi tabi ki) konforsuz bir araç,yol tutuşu çok kötü. ben olsam linea almam.
quote:
Orijinalden alıntı: zaferdurukan
2010 linea 1.6 multijet kullanıyorum firma aracı. araç d sınıfı olarak görünüyor ama b+ gerçekte. hafta da bir fulluyorum. 42 litre depo hacmi. tamamen boşaltarak 550 km yol yapıyorum.(istanbul şehir içi tabi ki) konforsuz bir araç,yol tutuşu çok kötü. ben olsam linea almam.
Alıntıları Göster
linea b sınıfı maalesef...
clio mantıklı ancak kia da dizel araçvarsa bu fiyata kesinlikle alınır.
quote:
quote:
quote:
Aydoğan hocam, Linea'ya B-C arası diyelim ortada buluşalım.
Boyutlarını bilemem de, verdiği his kesinlikle B segmenti Linea'nın..
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
quote:
quote:
quote:
Aydoğan hocam, Linea'ya B-C arası diyelim ortada buluşalım.
Boyutlarını bilemem de, verdiği his kesinlikle B segmenti Linea'nın..
Alıntıları Göster
göz var nizam var linea ile sümbül era aynı sınıfmı yuh
quote:
Orijinalden alıntı: werty_tr
göz var nizam var linea ile sümbül era aynı sınıfmı yuh
Alıntıları Göster
dizel olmak kaydı ile ceed i incelemenizi öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: elcas
dizel olmak kaydı ile ceed i incelemenizi öneririm.
Alıntıları Göster
Bu yazdıklarınız içinde 105 beygir DİZEL 1600 CC LİNA EMOTİON PLUSH banko tercihim olurdu.Aksesuar olarak her şeyi mevcut... Alıp mazotu koyup keyfini sürerdim..Karar sizin..Saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Bu yazdıklarınız içinde 105 beygir DİZEL 1600 CC LİNA EMOTİON PLUSH banko tercihim olurdu.Aksesuar olarak her şeyi mevcut... Alıp mazotu koyup keyfini sürerdim..Karar sizin..Saygılarımla..
Alıntıları Göster
C4ü kafadan geç, Seni bilmem ama Linea da benim pek hoşuma gitmiyor tipi itibariyle,
Clio Grand Tour 10 numara olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme