Şimdi Ara

lineage 2 başlamayı düşünüyorum 1 sorum var ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    questler charlar vsvs ...
    wow u freeserverlar da oynadımda normal oyuna göre coookk fazla eksiklikleri vardı questler yoktu skiller calısmıyodu vsvsvs ...
    lineage 2 de durum nedır yanı gayet oynanabılırmı ? yoksa wow un ofıcıal server freeserver arasındakı farklar burdada var mı ...

*extra soru olsun hangi server ?

• servere gore degisiyor tabi ama orjinalda oynamadim pekde fark yok galiba....
    www.l2extreme.com en iyisi
  • orjinal ile bedava server lar arasındaki tek fark orjinalinde parayı ve lvl i zor kasıyosun bedavada adam tek başına boss kesmeye gidiyo ama orjinalinde en azından 2 party yada 1 clan boss a gidiyor free server lar biraz daha k0lay ve gevşek bence tavsiye ederim bence 2 gün daha bekle orjinalini anımsıtmayacak bir server açılıyo şuan deneme aşamasında hem çok kolay para ve lvl kasılcak ve biraz da zor olcak yani server tam kıvamında... sen oyunu indirmeye başla şimdiden...
  • eee bu kadar da basite indirgememek gerektiğini düşünüyorum kardeş. Freeserver demek kolay oyun demek değildir. Her server'ın bir SERVER RATE i vardır. bu rate ler oyunda canavarlardan düşecek paranın, nesnelerin ve kazanılacak exp in çarpanlarını ifade etmektedir. siz gidip 30x 40x olan serverlarda oynarsanız tabi çok hızlı lvl atlarsınız ve çok paranız olur. Ama bu demek değildir ki herkesi kesebilirsiniz veya herşeyi alabilirsiniz. Oyunlar kendi içerlerinde dengeye sahipler.

Questler skiller vs hiç düşünme kardeş. adamlar benim server ım tercih edilsin diye yapmadıkları yenilik, yarışma, eğlence kalmıyor. Rahat ol ;).

Ayrıca şahsi fikrim yüksek RATE li serverlarda oynaman. inan çok daha fazla zevk alacaksın. Low rate serverlarda lvl70 olman 1-2 ay sürer o da iyi ihtimalle. ama yüksek RATE lilerde 1-2 kasarak olur. Sence oyunun amacı lvl kasmak mı yoksa yüksek lvl olup Kale kuşatmalarına katılmak, klan savaşlarına girmek veya PVP ile güç savaşı yapmak mıdır? Başka bir artısı ise; diyelim Low RATE server da gittin 2 ay kastın canavar lvl yaptın adama. sonra canın başka bir karakter ile oynamak istedi nolcek şincik? Ama diğerinde 1 ayda yüksek lvl en az 2-3 karakter basarsın ve istediğinle oynarsın ;). Kolay gele...

• Düzeltme :
    bi üstteki yazımda "yüksek RATE lilerde 1-2" yazmışım orda HAFTA eksik kalmış, bilginize :)))
  • tekrar yaziyorum 3x serverda oynuyorum 5x serverda 6 tane karakterim vardi 55+ lvl olan. Diger serverlari bilemicem ama 2002 yilinda acilan c1 serverini uzun zaman oynamadim. Su an ise server c3 serveri oldu. Bu bir yunanli serveri ve burada hayat gercekten cok farkli. extreme de tonlarca karakterim var. Ve su anda ise bostalar. 70+ lvl ustu insan o kadar cokki vede ayrica lag problemi var o serverda. server gm leri de gayet disiplinsiz. Bnb serverini orjinal server gibi dusunebilirsiniz. BNb serverini yaklasik 25 civari Türk olarak oynuyoruz. Baska Türkleride yanimizda görmek bizi sevindirir. Unutmadan soleyeyim bnb serveri acilali sadece 1 ay oluoyr yani serverda en yuksek lvl adam su anda 55 lvl blki var belki yok.
    40 lvl paladin
    35 lvl artisan
    25 lvl spoiler
    iste bunlar benim o oyundaki karakterlerim.
    Yaklasik 2 ay once extremede oynamayi biraktim charlarim:
    65 lvl overlord
    66 lvl dark avanger
    55+ olan diger bir cok charim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Warcraft 3 yeni başladım yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.