Şimdi Ara

LineageII level nasıl anlaşılır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha önce wow oynuyordum orda her oyuncunun level kaç olduğunu görüyordum fakat burda göremiyorum benmi acemiyim yada gerçekten leveller belli olmuyormu??

•  LineageII level nasıl anlaşılır???

Ahanda
  • apocalypse kardeş arkadaş onu sormuo galiba,öğrenmek istediği karşıdaki karakterlerin leveli heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexx

apocalypse kardeş arkadaş onu sormuo galiba,öğrenmek istediği karşıdaki karakterlerin leveli heralde...

Bende cvp verdikten sonra anladım çaktırma

Öğrenilmiyor Gidip LVL kaç diye sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

quote:

Orjinalden alıntı: lexx

apocalypse kardeş arkadaş onu sormuo galiba,öğrenmek istediği karşıdaki karakterlerin leveli heralde...

Bende cvp verdikten sonra anladım çaktırma

Öğrenilmiyor Gidip LVL kaç diye sor

Çok saol da o kadarını biliyorum ben gidip adama sen kaç levelsin diye soruyorum ama yaratıklara sorduğumda cevap vermiyorlar

• yeni gelen emulator patchlerınde bazen bu ozzelık devrede olabılıyor shift tusuna basıp monstere bastıgın zaman gosteriyor tabı bu ozellık daha cok yenı. her serverda olmadıgına emınım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşim lineage de WoW daki gibi monster lara tikladinda yaninda lvl i yazmazonun yerine lvl ina gore isminin rengi değişir
    isim renklerine gore
    koyu mavi: senin lvl ina gore cok dusuk bi yaratik demektir,kessende bişi düşürmez weya xp alamazsin
    mavi:lvl inin altinda ama kestiin zaman az xp,sp drop alabilcein yaratiklar
    yeşil:buda senin lvlina yakin we senin lvl indan düşük anlamina gelir ii adean duser
    beyaz:senin lvl ina denk yaratiklar yani kesiceksen beyaz kes
    sari:senden lvl olarak yukardaki yaratiklar ama eer ki itemlarin top sa(yani atiyorum en ii D-grade itemlara sahipsen)bu sari olan arkadaslari raat raat kesebilirsin
    pembe:walla zor kesersin,ama itemlarin topsa kesme şansin war
    kırmızı:kesemezsin ama kaçabilirsin

playerlarin lvl larinida anca tahmin edebilirsin giydikleri itemlara bakarak,zaten L2 nin en sewdiim özelliği budurL2 nin pvp sine saçma dien insanlarda saten genellikle bu yuzden sacma diolar,bense ad&d hastasi bi insan olarak oyundaki en mantikli olay diye nitelendiriorum karşindaki playerlarin özelliklerini(hp lvl manapoint) görememeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 26 Ocak 2006 0:43:01 >

• kaltaq bi rengi atlamis onu da ben soyleyem , Beyaz la açık mavi arasında bole hafif yeşilimsi olanlarda var bunlarda senin lvl inden 1-2 lvl duşuk olanlar genelde farmerlarin en çok sevdiği renktir. Ayrıca l2walker karşındaki adamın hit ini, lvl ini , mp,sini ve klassını gösterir. Eğer walker la peşine taktığın bi buffer ın varsa playerlara ordan bakabilirsin
  • Aaaa doru yeşilde wardi hemen ekliim saolasin
    walla l2walker kullanmadim bugune kadar o yuzden bilemicem ozelliklerini ama eer ole bi ozellii warsa tam bir hile(kullanamadiim hileyi sewmem)
  • Aslinda o kadarda hile sayilmaz. Eğer 1x bi serverda oynuyosan ve kasmak çok zorsa ve sürekli buff ihtiyaci duyuyosan pc yi kastırmadan peşine 2. bi char takmanı saglıyor sadece . Tabi buff, heal ve recharge basarken senin mp ve hitinide görmesi gerekiyor. Kullanım amacı bence tam anlamıyla hile değil. Ama kendi başına hareket edebilen ve mob kesen bi versiyonuda var onu hiç kullanmadım sadece kullananları sıkca görüyoruz ve zaman zaman banlanıyolar. İşte o hiledir ve farmer lıktır. Benim dediğimi yine kendin kullanıyosun, yani aynı anda 2 char kasıyosun ve serbesttir.
  • sen officalda oynuodun yanliş hatirlamiosam ael2 de muhabbet etmiştik birazoffical de bot programlari serbest saten benim bildiim millet saten 1X te oynuo daha az zorlansinlar diyeama o programla item dupe landiini we enchant yapildiini biliyorum,ama kullanmadiim we bulamadiim için nasil yapiliyo onu bilmiorum
  • walker bazı serverlar gerçekten gerekli oluyo ama
    mesela bi server da mana poti versa bot programı olmaz yoksa olur ama ben genelde her serverda kullanıyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.