Şimdi Ara

Linksys Cisco WAG320N Uydunet incelemesi (ps3'te medya paylaşımı ve mkv açma) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
24.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hiachi

peki bu durum donanımsalmı yoksa yazılımsal bir durum mu f/w ile duzelirmi.

elbetteki düzelmez donanımsal bir eksiklik
  • peki tesekkur ederim sizi kullanndıgınız modem hangisi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz 5450 mi wag320n mi?urun lerin ozellikleri yaklasık olarak benziyor fakat goruntu ve estetik denilince kafam karısıyor 5450 asırı buyuk (yatacak yeriyok yani ole deyim)buyuzden esim onu misafir odamıza koydurmaz diye dusunuyorum.siz olsanız hangiisini secerdiniz?
  • Teşekkürler inceleme için , bende routerla hep ip çakışması yaşıyorum bu üründen almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar özür dileyerek açık bir soru sormak istiyorum evde Masaüstü Bilgisayar yok ise...

(Sürekli kullanılmayan bir laptop varken) bu ürünü şuan için sadece TV ve PS3 e sabit bağlantı için kullanabiliyor muyuz?
  • WAg320n in usb si print server olarak kullanilamiyor, her printerin farkli driver i vardir, uzerinde printserver var diyen urunler icin, bence forumlarda desteklenen printerlarin listesini alin, elinizdeki printer ile uyumlu mu bir bakin, ornegin cok fonksiyonlularin bir cogu calismaz,

T-una
    PC ye ihtiyacin yok, PS3 e baglanirsin, TV nde ethernet portu veya wi-fi varsa onada baglanirsin, olay o zaten

Airties da ben 5ghz ile ilgili birsey gormedim, varsa onu kullanana da hayirli olsun...
  • yani n modemlerin hepsi 5ghz desteklemiyormu?ben oyle biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starw1977

bilemedim ama cagri merkezi 0212 4442726 yardimci olur herhalde,

bende alakasiz bir soru sorayim, Western dijital live in var mi? WUSB600n v2 ile yabanci forumlarda calistigi rivayet ediliyor bende onu merak ettim...

Bende de (WAG302n + WUSB600n + WD TV Live ) var kullanıyorum, gayet başarılı çalışıyor. Hatta aynı kaynaktan 2 MKV filmi hem PS3 ile hem de WD TV Live ile kesintisiz ve sorunsuz izleyebiliyorum. Filmler ise 8 GB'lık...
  • E3000 ile farkları nelerdir 320N in? E3000 i beklemek lazım mıdır.?
  • ben bekleme tarftarıyım daha iyi oldugunu dusunuyorum ayrıca tip olarakta daha guzel duruyor
  • Ê3000 wi-fi routerdir, WAG320N ADSL modemdir, ayni urun degiller, E3000 i WRT610N ile kiyaslamak gerekir, WAG320N den farki, DUal-band 2.4 ve 5Ghz ayni anda yayin yapabilir, WAG320N de 2sinden birini secerek yaparsiniz,

Selamlar
  • e3000 i modem olarak kullanamazmıyız yani internet girisi var e3000 in.dikkat etmenizi oneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_39008994/tm.htm

e3000 incelemesi var burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 15 Nisan 2010; 15:13:19 >
  • hafta sonu bir arkadasima Vatan'dan almaya gittik fiyati 119$+kdv idi, kampanya da, ben galiba 169$+kdv iken almistim, biraz once hepsiburada'ya baktim orada da 119$olmus, almayi dusunen varsa fiyat epey dusmus, linksys kampanya mi basliyor, hafta sonu indirimimi anlayamadim....

e3000 de router bu arada, modem degil,
  • 1.00.12 fw cikmis, yukledim asagidaki degisiklikler varmis, ben cok takilmadigim icin hatirladigim kadari ile burada deginmemistim ama onceki versiyonlarda turkce arayuzde karakter sorunlari vardi, ornek ğ garip gorunuyordu ama anlasiliyordu, ie8 tools dan ayarlardan duzeltebiliyordunuz.

1.00.12 turkce karakter seti desteklenen bir sekilde compile edilmis, yani ğ,ş,ç filan düzgün görünüyor,

karakter set olayida cok anladigim bir konu degil bu arada...

1.00.12 ye upgrade etmenizi oneririm, linki ekte....

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/support/WAG320N/download

Firmware Version: 1.00.12
    Release Date: March 25, 2010

- Added the DHCP reservation support
    - Fixed STC PPP connection problem
    - Fixed configuration problem with DNS3
    - Fixed Web GUI and disabled the widechannel 40MHz configurations with 802.11b and 802.11g modes
    - Fixed time is off by 1 hour in GMT-8

• Son update yapıldıktan sonra reset atmamız gerekiyor. Ancak resetten sonra tüm ayarlar sıfırlanıyor. PPPoA ve kanal aralığı 0-35 olarak değişiyor. bunu tekrardan PPPoE ve 8-35 olarak değiştirmeniz gerekecek. Yoksa benim gibi uğraşır durusunuz neden bağlanmıyor nete diye. Biri ADSL kampanyasındna faydalanmıştım. Aradım neden internet ışığı yanmıyor diye. Teknik yardımları yokmus sadece Airties modemleri için teknis yardım varmış bu nasıl iş.

İneternet üzerindne HDD'ye ulaşmak için neler yapılması gerekiyor acaba. Adres olarak ne yazılacak:

teşekkürler
  • fw yukledikten sonra normalde reset gerekmez, cihazin fisini takip cikarmaniz belki gerekeblebilir, ben tabi uydunet ile kullandigim icin bu fw de ozel bir durum varmi biemiyorum, yazmissiniz sagolun sorunu olan okuyup ayarlarina bakar,

linksys in cagri merkezi 0212 444 2726

ftp icinde, tercihen statik ip alin, cihazda 20-21 ftp portlarini acin,ftp://dis ip adresinizi yazinca ulasabilirsiniz, (uygulamalar altinda drop downda zaten ftp olarak cikiyor, ip adres kisminida 192.168.1.1 yaziyorsunuz,

veya statik ip almayayaim diyorsaniz, setup in altinda ddns menuzu var, dyndns den ucretsiz bir hesp acin, oradan alacaginiz kullanici adi parolayi wag320n deki ddns alanina yazin, bu sekilde ip adresi yazmak yerine bir web adresi yazar gibi ulasabilrsiniz, ornekftp://abc.homesdns.org, gibi...

erisim yetkileri ve guvenlik icinde storage menusu altinda kullanici ve parola yaratmanizi oneririm..... neticede bu diski internet bulutunun ortasina koymus oluyoruz...

• Çok teşekkür ederim starw1977.

2. sorum bu QoS ayarlarının anlamı nedir. internet veya download öncelikli olarak ayarlayabiliyormuşuz. Burada 3 adet seçenek var.:

UBR (seçili olan)
    VBR
    CBR

Bunların anlamı nedir veya en anlaşılır dil ile download ağırlık olsun dersek hangisi seçiyoruz, internet paket ağırlıklı olsun dersek hangisini. 3 seçenek içinde bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa sevinirim.

Linksys Cisco WAG320N Uydunet incelemesi (ps3'te medya paylaşımı ve mkv açma)

Not: Birde bu VBR veya CBR' seçince alttaki (resimde görülen) PCR ve SCR alanlarının boş kalmaycağını bir değer girmemi istiyor.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSony -- 16 Mayıs 2010; 19:17:55 >

• sonunda bende wag320n kullanıcısı oldum dun siparisini vatan dan verdim tahminim persembe elimde olur. starw1977 sizin bilgilerinizdende cok faydalanacagım simdiden tesekkurler
  • best sony onun qos ile bir ilgisi yok, adsl baglanti sekli ile bir konu, qos ayarlarini uygulamalar altinda port acarak yapabilirsin,

hayirli olsun hiachi kardesim, gule gule kullanirsin insallah
  • Teşekkürler dostum. Bu arada Linksys NMH410 MediaHub 1 tb chazım satılıktır. Bilginize
  • Dun bir gazla Vatan'dan 176 liraya aldim. Yazlikta adsl, evde uydunetle kullanmak icin. Umarim diger Cisco urunlerim gibi sorunsuz kullanirim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.