Şimdi Ara

Linksys Cisco WAG320N Uydunet incelemesi (ps3'te medya paylaşımı ve mkv açma) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
24.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu modem fiber net desteklermi bosuna modemi kazıklanmayalım ttnete
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

arkadaslar bu modem fiber net desteklermi bosuna modemi kazıklanmayalım ttnete

Konu Hort ! 300 mbps ye kadar olan fiber paketlerini destekler !
  • pek anlayamadım 300 mbit derken.ben 20 mbit olan tarifeyi dusunuyorum.
    iki gun evvel forumdan cevap gelmeyince 444 cisco yu aradım ttnetin fiberini desteklediklerini kendileri soyledi almak isteyen arkadaslara duyurulur.bu arada modemimden cok memnunum iki seneye yakın zamandır kullanıyorum.herkese saygılarımı sunarım.cevabın içinde ayrıyetten tesekkur ederim mert_19_19
    corumlumusun ustat ben amasyadanım fakat enisteniz sayılırım.
  • quote:

pek anlayamadım 300 mbit derken.ben 20 mbit olan tarifeyi dusunuyorum.
    iki gun evvel forumdan cevap gelmeyince 444 cisco yu aradım ttnetin fiberini desteklediklerini kendileri soyledi almak isteyen arkadaslara duyurulur.bu arada modemimden cok memnunum iki seneye yakın zamandır kullanıyorum.herkese saygılarımı sunarım.cevabın içinde ayrıyetten tesekkur ederim mert_19_19
    corumlumusun ustat ben amasyadanım fakat enisteniz sayılırım.

300 mbps türkiyenin 10 yıl geçse bile destekleyemiyeceği bir hız yani o yüzden 300 mpbsye ait olan paketleri rahatlıkla kullanırsınız(yani 20 mbps,50 mbps,100mbps, 125 mbps... gibi 300 mbps ye kadar olan paketleri) türkiyede rahat kullanırsınız:D 20 yıl (10 yıls sonra 300 mbps belki gelir :D)bozulmasa rahat kullanırsınız hız açısından ama biraz sinyal düşük gerçekten ev 270 metrekare 3+1 aşşağıya indiğimde sinyal alamıyorum ancak bi tendam vardı W300d ondada port yönlendirme sorunu var bikaç kez version güncellemeye çalıştım anacak artık sinirden yumrukladım modemi alıp gittim utanmadan teknik servise verdim adamla incelediler endeks bilişim bunda saten üretim hatası var bu çöp dediler kırmanız pek bişeyi değiştirmemiz dediler dilekolay geliyor ama sonrada yeniden yenisini verdiler löpçük gibi bakıverdim çok teşşekkür edip çıktım versiyon güncellemeyide öğrettiler öyle böyle değil tftp server die bir programla çok zor yapılıyor ancak tenda torrentte 990 kb/s verirken ciscomda (wag120n 150 mbps lik modeli) 1015 kb/s veriyor pek bir fark yok ancak tenda n teklonolojili kablosuzu ile 1015 kb/s oluyor ne kadar tuhaftirki 8 mbps internet paketim olmasına rağmen 12.70 alıyotrum :D ama tenda kafanı karıştırmasın tendada iyi bir markadır demeye çalıştım onuda alabilirsin ama cisco nun kalitesi ve teknik servisi tartışılmaz ;)

Ayrıca Çorumluyum evet :D tanıştığıma sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 16 Mart 2012; 13:21:14 >

• cevabın için cok tesekkur ederim.
    benimde modemde tek kusur buldugum yanı sizinde dile getirdiğiniz cekim mesafesi.fakat benim ev de aynı odada kullanıyorum modemi wusb600n usb dongele var onunla baglanıyorum.evde esimin bir laptopu var 2 duvar otede cekim gostergesi 3 kademe gosteriyor sorun orada baslıyor iste aslında hız olarak birsey fark edemedim ama psikolojik olarak onu 3 kademe gormek beni rahatsız ediyor,250 tl para verdim ve aldıgım cekim mesafesine bak diyosun içinden.bir planım daha var bu durumu duzelte bilmek için wusb600n dongle cıkartıp pcı girisli antenli wifi adaptorlerden almayı planlıyorum ama fakat ya işe yaramazsa durumundan parayada kıyamadım bu zamana kadar.
    insallah tekrar gorusmek dilegiyle mert bey.
  • quote:

cevabın için cok tesekkur ederim.
    benimde modemde tek kusur buldugum yanı sizinde dile getirdiğiniz cekim mesafesi.fakat benim ev de aynı odada kullanıyorum modemi wusb600n usb dongele var onunla baglanıyorum.evde esimin bir laptopu var 2 duvar otede cekim gostergesi 3 kademe gosteriyor sorun orada baslıyor iste aslında hız olarak birsey fark edemedim ama psikolojik olarak onu 3 kademe gormek beni rahatsız ediyor,250 tl para verdim ve aldıgım cekim mesafesine bak diyosun içinden.bir planım daha var bu durumu duzelte bilmek için wusb600n dongle cıkartıp pcı girisli antenli wifi adaptorlerden almayı planlıyorum ama fakat ya işe yaramazsa durumundan parayada kıyamadım bu zamana kadar.
    insallah tekrar gorusmek dilegiyle mert bey.

insallah diyelim

ayrıca piyasada 3 km ye kadar felan çekim gücü sağlayan dongle lar felan var bi arkadaş eve geldiğinde ondan baktık alt katta bile 5 çubuk çekiyor yani tam dongle alırsanız bi sorun yaşamassınız

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.