Şimdi Ara

linksys wag54gp2 v2 sip ayarlarını değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
9.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. linksys wag54gp2 v2 modemden 3 tane aldım.2sini Türkiye'de kurdum 1ini de Azerbaycan'da.Ne tuaftırki Azerb.da sip portu kapalı (5060) sms listo kullanmak istiyorum, fakat ayarları değiştirebilmem için admin girişi yapmam lazım ama olmuyor göremiyorum.Elimdemi patladı? çözümü varmı acaba? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler...

• var yarın pm atarım sana. bana bos bır pm at. yarın sana doneyım arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimmy

var yarın pm atarım sana. bana bos bır pm at. yarın sana doneyım arkadasım
    hata arayüz şifresinden kaynaklanıyo default şifre boştur yani kullanıcı adı admin sifrede boş eger olmazsa modeme reset at ayarları sıfırla tekrar girmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnypc

hata arayüz şifresinden kaynaklanıyo default şifre boştur yani kullanıcı adı admin sifrede boş eger olmazsa modeme reset at ayarları sıfırla tekrar girmeyi dene

Alıntıları Göster
    konusamamın ndenı modemın voip ozellıgının kıtlı olması buyuk ıhtılmalle telekutu fırması tarafından. oyuzden voip kilidinin kırılması gerekıyor. onu burada yazamıyorum cunku yönetiler kapatıyor. bır baslıgımız vardı ancak bu konuyla ılgılı kapandı. ben sana pm den atacağim.
  • quote:

konusamamın ndenı modemın voip ozellıgının kıtlı olması buyuk ıhtılmalle telekutu fırması tarafından. oyuzden voip kilidinin kırılması gerekıyor. onu burada yazamıyorum cunku yönetiler kapatıyor. bır baslıgımız vardı ancak bu konuyla ılgılı kapandı. ben sana pm den atacağim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

2 modemde sorun cıkmamıs ama. sanırım sadece port yönlendiricek ve modem arayüzüne giremiyo resimde görülende arayüz şifresini yanlış girmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnypc -- 11 Nisan 2009; 16:49:58 >

• quote:

quote:

2 modemde sorun cıkmamıs ama. sanırım sadece port yönlendiricek ve modem arayüzüne giremiyo resimde görülende arayüz şifresini yanlış girmesi.

Alıntıları Göster
    evet bazı modemlerde kılıtlı gelmıyo sansa kalıyo orası. benımkınınde kılıdı acıktı mesala arkadasımkı kılıtlıydı. modeme gırıyor ama benım anladıgım voıce ozellıgının admın kısmına gıremıyor buraya gıremıdıgı ıcın sıp ayarlarınada gıremıyor.

• quote:

evet bazı modemlerde kılıtlı gelmıyo sansa kalıyo orası. benımkınınde kılıdı acıktı mesala arkadasımkı kılıtlıydı. modeme gırıyor ama benım anladıgım voıce ozellıgının admın kısmına gıremıyor buraya gıremıdıgı ıcın sıp ayarlarınada gıremıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

e diyelimki ben bi port yönlendiricem hic arayüze giremiyorum o zaman nolucak

• quote:

quote:

e diyelimki ben bi port yönlendiricem hic arayüze giremiyorum o zaman nolucak

Alıntıları Göster
    ara yuze grebılıyorsun bu modemde.yalnızca voip le konusma yapabılmenız ıcın bazılarında voice kısmını acmak gerekıyor. arkadsında voice kısmı kıtlı oldugu ıcın sıp ayarlarını değiştiremıyor voip konusma yapmak ıcın

• quote:

ara yuze grebılıyorsun bu modemde.yalnızca voip le konusma yapabılmenız ıcın bazılarında voice kısmını acmak gerekıyor. arkadsında voice kısmı kıtlı oldugu ıcın sıp ayarlarını değiştiremıyor voip konusma yapmak ıcın

Alıntıları Göster
    eğer modemi yakın zamanda aldıysan ve üzerinde telekutu logosu varsa unlock yapman gerekli yoksa normal modem yada router dışında voip özelliğini kullanamıyorsun.en azından telekutu dışında kullanamıyorsun...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: wosiwosi

quote:

Alıntıları Göster
    gsm numaram onaylanmadan pm gönderemiyorum. yardım lütfen :S

• quote:

gsm numaram onaylanmadan pm gönderemiyorum. yardım lütfen :S

Alıntıları Göster
    pm ne atıyorum bırazdan cozumu
  • quote:

pm ne atıyorum bırazdan cozumu

Alıntıları Göster
    sip den voipden pek anlamam cok basım agrıdı bu yüzden hatta bi kac modem unlcok yüzünden telekutu tarafından garanti dısı kaldı ama ben resme göre konstm resmde gördgmde arayüze girerken bi kac kez sifre yanls girilir bu resim odur yani arayüze bile giremiyo resime göre
  • quote:

sip den voipden pek anlamam cok basım agrıdı bu yüzden hatta bi kac modem unlcok yüzünden telekutu tarafından garanti dısı kaldı ama ben resme göre konstm resmde gördgmde arayüze girerken bi kac kez sifre yanls girilir bu resim odur yani arayüze bile giremiyo resime göre

Alıntıları Göster
    heyecanla bekliyorum haala

• quote:

heyecanla bekliyorum haala

Alıntıları Göster
    wosiwosi ya nette acayıp bır yavaslama oldu. sana upload edecem bu gece bunu kardes bekle bıraz daha.

• quote:

wosiwosi ya nette acayıp bır yavaslama oldu. sana upload edecem bu gece bunu kardes bekle bıraz daha.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim zahmete giriyosunuz ama büyük zarardan kurtulacam, beklerim :) kolay gelsin
  • quote:

çok teşekkür ederim zahmete giriyosunuz ama büyük zarardan kurtulacam, beklerim :) kolay gelsin

Alıntıları Göster
    wosi profılıne gır mesaj almayı kapatmıssın. atamıyorum kac dakıkadır kardes hadı duzelt bana pm at. ok beklıyorum
  • quote:

wosi profılıne gır mesaj almayı kapatmıssın. atamıyorum kac dakıkadır kardes hadı duzelt bana pm at. ok beklıyorum

Alıntıları Göster
    wosi forumdayken arada bır sayfayı yenıle. ben sayfada oldugum halde yenılemedıgın ıcın mesajımı goremedım. sana msj atamıyorum bunu profılınden duzelt ve bana pm at ok.
  • quote:

wosi forumdayken arada bır sayfayı yenıle. ben sayfada oldugum halde yenılemedıgın ıcın mesajımı goremedım. sana msj atamıyorum bunu profılınden duzelt ve bana pm at ok.

Alıntıları Göster
    telefon aktivasyonumda bi problem çıktı onaylanması zaman alabilir ben size arkadasımdan pm atayım oraya yollayın
  • quote:

telefon aktivasyonumda bi problem çıktı onaylanması zaman alabilir ben size arkadasımdan pm atayım oraya yollayın

Alıntıları Göster
    ok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.