Şimdi Ara

linksys wag54gp2 v2 sip ayarlarını değiştiremiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
9.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linksys wag54gp2 voice kilidi ni açmak için bana da yardımcı olurmusunuz dostlar.Teşekkürler..
  • onr4249 ve ettu ikinize de teşekkürler.Olayı hallettim.Şimdi telekoma baglı telefonumu kullanmak için modemde hangi ayarları yapmalıyım orada takıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chas76

onr4249 ve ettu ikinize de teşekkürler.Olayı hallettim.Şimdi telekoma baglı telefonumu kullanmak için modemde hangi ayarları yapmalıyım orada takıldım

bu modemle telekomdan gelen telefonu kullanamazsın modemdeki telefon portları voip içinkullanabilmen için kredi almanlazım.
  • smslisto kullanan arkadaşlar; yurtdışı aramaları neden yapmaz bu cihaz? 6euro falan kaldı hesabımda acaba yeni mi yüklemeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

quote:

Orjinalden alıntı: Chas76

onr4249 ve ettu ikinize de teşekkürler.Olayı hallettim.Şimdi telekoma baglı telefonumu kullanmak için modemde hangi ayarları yapmalıyım orada takıldım

bu modemle telekomdan gelen telefonu kullanamazsın modemdeki telefon portları voip içinkullanabilmen için kredi almanlazım.

Splitter gibi birşeyde mi bunu saglamaz?Yada başka herhangi bir aparat?

• yeni bir wag54gp2-e2 sahibiyim airties ın yanında gelen splitter ile telekom telefonumu kullanamıyorum acaba almam gereken değişik bir splitter çeşidi mi var? birde bizim evde mesafe olarak 5 mtden öteye çekmiyor acaba cdsindeki ayarlara göre ayarladığımdan mı böyle oluyor? hangi ayarları yapmalıyım ki daha iyi çeksin? (10-15 mt den bahsediyorum arada 2-3 duvar olabilir)

şimdiden teşekkürler...
  • arkdşlar bende bu özelliğini kıramıyorum sip invalid yazıyor ve admin logine grdiğimde internet sayfasına erişilmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar belli bir süre kullandım telekutuyu hesabımda para bitince bıraktım. Sonra nedense modem kendini kitledi. Phone 1 kısmında telefon kablosu takılı olmamasına rağmen sanki takmamı istermiş gibi yanıp yanıp sönüyordu ve kendini resetliyordu.Ve nedense acayip ısınıyordu :S

Sonra 2.01.03 yükledim voice kısmına girdim ve Voice disable yaptım. Bir baktım Phone 1 ışığı yanmıyor artık ve reset sorunu da kalktı. Şimdi kullanabiliyorum ama şimdi de /Voice kısmında giremiyorum boş sayfa çıkıyor.

Neden böyle sorun oldu anlamadım. kuıllanmak istemiyorum zaten voip vs. ama merak ediyorum neden açılmıyor orası.
    2.02.02 yükledim tekrar sorun yok. Herşey normal ama voice kısmına giremiyorum yine :)

En başta girebilyiordum da neden şimdi giremiyorum anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prology -- 24 Mayıs 2009; 16:00:15 >
  • emin olmamakla birlikte; telekutu cihacı kilitleyebiliyor diye duymuştum.
  • Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun.

İyidir güzeldir diye bu akşam gidip vatanda dizüstünün yanında bu modemi aldım eve geldim cd sini taktım tüm bağlantıları yaptım adsl kullanıcı adını ve şifreyi girdim adsl yeşil yanıyor fakat internet kırmızı birtürlü internete giremedim.Voiple falan işim yok amacım internete girmek lütfen yardımcı olun.Vatana ürünü geri iade edebiliyormuyuz iade ediliyorsa gidip yarın airties bi modem olacam hasta etti bu modem beni.Hiçbir ekstra ayar falan yapmadım kurcalamadım cd yi takıp yönergeleri izledim ama birtürlü internet ışığı yeşil yanmıyor.İşi bilen bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

+olarak şu lanet linksys modemi çıkarıp eski airties modemi taktım şak diye girdi yani hatta sorun yok bi ayar falanmı yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 24 Mayıs 2009; 23:05:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun.

İyidir güzeldir diye bu akşam gidip vatanda dizüstünün yanında bu modemi aldım eve geldim cd sini taktım tüm bağlantıları yaptım adsl kullanıcı adını ve şifreyi girdim adsl yeşil yanıyor fakat internet kırmızı birtürlü internete giremedim.Voiple falan işim yok amacım internete girmek lütfen yardımcı olun.Vatana ürünü geri iade edebiliyormuyuz iade ediliyorsa gidip yarın airties bi modem olacam hasta etti bu modem beni.Hiçbir ekstra ayar falan yapmadım kurcalamadım cd yi takıp yönergeleri izledim ama birtürlü internet ışığı yeşil yanmıyor.İşi bilen bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

+olarak şu lanet linksys modemi çıkarıp eski airties modemi taktım şak diye girdi yani hatta sorun yok bi ayar falanmı yapmam gerekiyor?

kullanım kılavuzu varsa orda anlatır yoksa sitesinden ing kılavuzu indir
    VPN yazan yerde ayarlar yapman lazım
    8-35 olmalı
    sonra kullanıcı adın ve şifreni modeme kaydetmen lazım, cd arayüzünü bilmiyorum, bence o cd çok saçma olmuş adamın kafasını daha çok karıştırıyor
    ben internet tarayıcısı ile modeme girerek ayar yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 24 Mayıs 2009; 23:24:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun.

kullanım kılavuzu varsa orda anlatır yoksa sitesinden ing kılavuzu indir
    VPN yazan yerde ayarlar yapman lazım
    8-35 olmalı
    sonra kullanıcı adın ve şifreni modeme kaydetmen lazım, cd arayüzünü bilmiyorum, bence o cd çok saçma olmuş adamın kafasını daha çok karıştırıyor
    ben internet tarayıcısı ile modeme girerek ayar yapıyorum

O cd sadece kullanıcı adını ve şifreyi soruyor.Modemin arayüzünde girdim
    vpn diye birşey göremedim.
    Virtual Circuit: diye bişi gördüm bunda 8 ve 35 sayıları var.

Modemin sağlam bi görüntüsü var ama beni sinir etti ne ayarlarını yaptığınızı yazarmısın acaba siz modemi elinize ilk aldığınızda?

• evet virtual circuit olayı doğru üstteki 8 diğeri 35 olmalı sonra DHCP ayarları fln var ama bunlar çok çok karışık şeyler
    ben şu an başka şehirdeyim, anlatmam için modemin arayüzüne girmem lazım yaklaşık 20 gün fln sonra videolu ayrıntılı bir rehber hazırlayacağım eve dönüşte o zamana kadar bekleyin
  • Abi komedi ya dün akşam akıllı gibi sadece kullanıcı adını yazmışım @ttnet i koymamışım ondan girmiyomuş sabah aklıma geldi yazdım çat diye girdi En basit şeyi nasıl unuttum anlamıyorum valla.
  • arkadaşlar selam...
    ben voip konusunda yeniyim.
    linksys wag54gp2 modem aldım. bunun voip passwordlerini şimdiye kadar denediğim tüm yollarla kıramadım. tüm aşamaları harfiyen yerine getirmeme rağmen, voice kısmına girdiğimde inatla böyle bir sayfanın olmadığını söylüyor. uzun linkteki voice web access'i enable etmeme rağmen :)
    bunun başka bir çözümü varmıdır? ya da sizdeki dökümanlar farklımıdır? denemekte fayda war. gönderirseniz sevinirim...
    thnx...
  • işlemlerı sırasıyla yaptıgına emın. ilk modeme reset at. bır 15 sn ye reset kısmana bas. sen bır seylerı yanlıs yapıyorsun.
  • benimde telekutu ile başım dertte kilit için birisi bana yardım edermi?
  • WAG54GP2 Firmware Version: 2.02.02 adsl modeme sahibim telekutudan kurtulup özgür olmak istiyorum. Ne şekilde TELEKUTUdan kurtulabilriim yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar splitter aldım hatta bağladım splitter cıkısının bir ucunu modeme diger ucunu telefona bagladım.Simdi cok rahatım telekom telefonunu da kullanıyorum internete de baglanıyorum Tavsiye ederim
  • arkadaşlar banada yardım edebilirseniz sevinirim. benim açımdan cihazın tuğladan farkı kalmadı :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.