hayır ses kapama ve açma ayarlarını diyorum ben, regional dan yaptığım ayarlar hem line1 hem line 2 için geçerli değil mi? bende line 1 kısmı çalışmıyor
Pardon ses ayarı değişikliğini bir an kredi hesabında değişiklik gibi algılamışım.
arkadaşalr yepyeni bir sorunla karşı karşıyayım; Azerbaycana geldim burda 5060 portu kapalı. 3478 lowratevoip de denedim galiba o da kapalı.bildiğiniz başka bi port varmı? bi şekilde açık bi portdan hizmet almam lazım :S
Merhaba arkadaşlar Sip ayarları değiştirme için kıilidi nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkür ederim.
merhabalar, cimmy arkadaşım sayesinde voip'i kullanmaya başladım iki işyerimi point to point bağladım ses gayet temiz g729a protokolünü ayarladım,45060,45061 default portları kullandım.
voip le ilgili sıkıntısı olan arkadaşlar pm atsın.
yardımcı oluyum.
quote:
Orjinalden alıntı: khantr
merhabalar, cimmy arkadaşım sayesinde voip'i kullanmaya başladım iki işyerimi point to point bağladım ses gayet temiz g729a protokolünü ayarladım,45060,45061 default portları kullandım.
5060 ı kullanmadınız mı? hangi programı kullanıyorsunuz??
aynı sorun bende de var. bugün aldm ve kilitli geldi. acaba çözmü nasıldır? pm atamıyorum, biri bana çözümü pmle yollarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler....
Slm forum yeni üye oldum voip kullanıyorum 9 aydır yeni aldığım linksys wag54gp2 v2 modemimin voip ayarlarını yapmak için modemin hafızasına giriyorum fakat voip ayarlar bölümüne erişemiyorum araştırmalarıma göre telekutu firması tarafında kilitli bu kiliti aşmak icin acil yardım istiyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
artık hem voip kısmına girilmiyor, hem de modem kendini kitliyor. bi ilacı yollarsanız çok sevinicem, fırlatacam modemi... lütfen yardım....
işlemi kablosuz bağlantıyla mı yapıyorsun? no panic hepsinin çözümü var orda yazanları yaparsan baştan, düzelecektir.aynıları benimde başıma geldi rahat ol
orda yazanları derken anlamadım? şu anda fena deil bağlantı, ii gidiyor, kilitlemiyor. ancak voip kısmı kilitli... bi çözümü pmle ulaştırırsanız sevinirim...
pm almayı kapamışsın veya cep telefonu aktivasyonu yapmamışsın. adres varsa mail atayım
cahitceren@yahoo.com walla yollarsan çok minnettar olurum... teşekkürler...
tamamdır yolladım.bi problem olursa tekrar yaz ;)
wosiwosi,
yankı devam ediyor mu? Ben sırf PAP2'den yankı yüzünden şikayetçi olduğum için bu modemi sipariş ettim yeni
ayarları düzeltince minimuma iniyor bazen de hiç olmuyor.modemi tavsiye ederim ondan şüphen olmasın ;)
Peki ses düzeyi nasıl?
ayarlanabiliyor zaten. sesden sıkıntın olmaz
Yok zaten PAP2 kullanıyorum da, kısmen kısık geliyor ses. O yüzden sordum.