Şimdi Ara

linksys wag54gp2 v2 sip ayarlarını değiştiremiyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
9.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu linksys wag54gp2 telekutu olayindan kurtarmak icin banada bilgileri gonderirmisiniz.. kurtulamadim bir turlu kiliti cozemedim..

mail adresim sifremen@hotmail.com
  • WAG54GP2 v2 arkadaslar varmi beni bu telekutu kilitinden kurtaracak
  • Arkadaşlar bende bu modeme sahibim ancak önceden forumda kilitlenen konuyu da okumuştum, şimdi burda yeni açılan konuyu da okuyunca birkaç soru sorma gereksinimi duydum:

1)Modemin firmware versiyonunu değiştirdikten sonra bazı kişilerin "modemi kullanamıyorum" demelerinin sebebi nedir? Böyle bir durumda modem gerçekten kullanılamamakta mıdır yoksa resetlenince çözüme kavuşan bir sorun mudur?

2)Telekutu firması firmware yükseltmesi yapılan bir cihaza gerçekten müdahale edebilecek imkana sahip midir? Eğer böyle bir imkanı varsa, parası ödenerek alınmış bir cihazın sadece servis sağlayıcısı tarafından kullanılmaz hale getirilmesi hangi kullanıcı haklarına sığar?

3)Firmware upgrade yapıldıktan sonra şayet telekutu servisi kullanılmak istenirse,modemi resetlemek yeterli olacak mı yoksa bu işlemin herhangi bir geri dönüşü mümkün değil mi?(mesela firmware upgrade yapılmadan önce ayarlar kaydedilerek saklansa,modem tekrardan bu ayarlara dönebilir mi?Deneyen var mı?)

4)Eğer ses kısmını açma işlemini doğru gerçekleştiremezsek,modemin kendi kendini resetlemesi problemini nasıl çözebiliriz?

Bu sorularıma cevap bulabilirsem benim adıma ve bu konu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yararlı olacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addictive -- 7 Eylül 2009; 13:48:38 >

• selamlar bende linksys wag54gp2 voip modem var fakat voip kısmını tüm denemelerime rağmen açamadım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sargonsone -- 22 Eylül 2009; 14:55:14 >
  • Selamlar,

Bana da bu ilaçtan lazım oldu, gönderebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

Edit: Hallettim arkadaşlar, gerek kalmadı, sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallamos -- 9 Şubat 2010; 14:08:25 >
  • Bendeki modeme ait 2.02.02 firmware yüklü,bu modeme ait yeni firmware nereden bulabiliriz ki..? LİNKSYS WAG54GP2v2
  • SİYAHSANCAKLI
    Bu kaliteli modem en iyi 2.02.02 sürümünde çalışır. Zaten 3 yıl öncesinin ürünüdür.
    Değişik bir özelliğinden faydalanmak istiyorsan yaz yardımcı olayım.
  • Telekutu'dan kurtulma yöntemini paylaşırsanız veya özelime gönderirseniz sevinirim arkadaşlar. Teşekkürler.
  • İşlemler için gereken dosyalara artık internetten ulaşılamıyor. Elinde dosyalar bulunan arkadaşlar var ise ulaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
  • yaa arkadaslar,

bende aldim bu modemden de web ayar sayfasi ni istedigimde admin/admin girisinden sonra bembeyaz kalıyor ! voice degil hicbir ayar sayfasi acilmiyor ? normalmidir ?
  • Ustadlar yardım nolur;

"WAG54GP2 v2 arkadaslar varmi beni bu telekutu kilitinden kurtaracak " aynı dertten muzdaribim ...

var mı tavsiye ?
  • Eski konu, umarim hala yardimi dokunacak birileri vardir.

Ben de Telekutu aletini kirmayi istiyorum. Sanirim boyle bir firma yok artik, buraya keske birisi herkesin faydalanmasi icin yazsa detaylarini.

CYT diye bir program buldum yabanci forumlardan ama olmadi. Surum dusurdum (o zaman CYT calisabilir demis birisi, olmadi) ki simdi son 2.02.02 surumunu de bulamiyorum bir yerden. Bu belki sorun degil ama aleti kiramadiktan sonra VOIP kullanmak zaten imkansiz.

Var mi bu islemin nasil yapildigini gosterebilecek birisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

celo48
    Alttaki linkleri detaylıca okursan sorunu çözersin.
    Ana konuhttps://forum.donanimhaber.com/linksys-wag54gp2-genel-konu--31190691
    Modem ayarlarıhttps://forum.donanimhaber.com/linksys-wag54g2-modem-ayarlari--42214809
    Telekutu açmahttps://forum.donanimhaber.com/linksys-wag54gp2-v2-sip-ayarlarini-degistiremiyorum--30976623-5
    Tesekkurler cevap icin. Bana sadece Telekudan kurtulmak yetiyor. Zaten modem ve/veya router olarak kullanmiycam. Sadece Google Voice ile kullanmaya calisicam. oBI Talk gibi. Obitalk var bende. Ama alet cok eski diye artik Google Voice’u desteklemiyor. Bende bu aleti buldum kardesimin ama kilitli olunca birsey yapamiyorum.

Son linkte yahi bu konu altinda herhangi bir bilgi/dosya bulamadim kiliti acma konusunda. Ben mi goremedim acaba. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onr4249 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    aynı sorunu ben yaşıyorum, 10 yıl oldu ama :)

telekutu ya ait bir linksys pap2 var elimde, admin şifresi yok, resetlemeye çalışıyorum ama olmadı. yardımcı olabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.