Şimdi Ara

linksys wag54gp2 v2 sip ayarlarını değiştiremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
9.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorum hala devam ediyorsa yardımcı olabilirim pm atman yeterli.
  • sorunum cimmy nin sayesinde çözüldü artık kullanabiliyorum smslistoyu.çok da memnunum.Tekrar teşekkür ederim.Kullanan arkadaşlar, acaba kendi sesiniz size dönüyormu?bende baya yankı var neden olabilir?
  • 1 dk bekle
  • line 1 e gir orada preferred codec var onu G729a yap birde ole dene. sevindim arkadasım cozuldugune sorununun.
  • Kendi sesiniz eko yapıyorsa preferred codec G729a yapmak fayda etmez. Ses kalitesini arttırmaya yarar. Regionalda Miscellaneous kısmında FXS Port Input Gain (karşı tarafın sesini açar)ve FXS Port Output Gain (sizin sesinizin daha gür gitmesini sağlar)ayarları vardır.
    Bendeki ayarlara göre hiç eko yok.
    FXS Port Input Gain:-7
    FXS Port Output Gain:30
  • tesekkurler ettu. pekı arada ses gıdıp gelıyor ve net olmuyor bunu nasıl cozebılırız
  • Senin sesin mi karşı tarafın sesi mi gidip gidiyor? Verdiğim ayarlarla oynaman gerekir. Konuşma esnasında internet radyo, youtube, video gibi programlar açıksa kapatmalısın. Ayarlarda - değeri arttıkça o sesin netliği de artar.
  • karsı tarafın sesı kesılıyor bazen bazende benım sesım yankı yapıyormus. benım modemde senın dedıgın ayarları bulamadım Regionalda Miscellaneous kısmında FXS Port Input Gain FXS Port Output Gain ayarları yok. sadece 6600, 2000 vs gıbı sayılar ve ulke ısımlerı var.
    Bendeki ayarlara göre hiç eko yok.
  • http://img9.imageshack.us/img9/9018/adszfuf.jpg

ben de yok o ayarlar ben mı goremıyorum yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

http://img9.imageshack.us/img9/9018/adszfuf.jpg

ben de yok o ayarlar ben mı goremıyorum yoksa

switch to advenced view e tıklayıp en sonda görebilirsin uğur abi.
  • bakayım bır onurcum
  • hallettım onur
  • merhabalar,
    formun yeni üyesiyim bende aynı seri modem aldım kullanıyorum fakat voip kısmını bir kaç kez deneme rağmen açamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • ben bu ayarları yaptım fakat yankım devam ediyor;

ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosiwosi

ben bu ayarları yaptım fakat yankım devam ediyor;

ne yapmalıyım?

FXS Port Input Gain: -1 FXS Port Output Gain: -2 yap. Ayarlarla sık sık oynayıp ideal sesi bulman lazım.
  • khantr
    Foruma hoş geldin. PM attım.
  • peki, benim line 1 çalışmıyor, oraya kodlayınca register yapamıyor line 2 den kullanıyorum.bu ayarlar hem line 1 hemde 2 ye etki ediyor değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosiwosi

peki, benim line 1 çalışmıyor, oraya kodlayınca register yapamıyor line 2 den kullanıyorum.bu ayarlar hem line 1 hemde 2 ye etki ediyor değil mi?

Kredi bilgilerini hangisine girersen o hat çalışır. Line 1'e girersen Phone 1 çalışır. Line 2'ye girersen Phone 2 çalışır.
  • hayır ses kapama ve açma ayarlarını diyorum ben, regional dan yaptığım ayarlar hem line1 hem line 2 için geçerli değil mi? bende line 1 kısmı çalışmıyor
  • yeni üye arkadaşım, hoşgeldin iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.