Şimdi Ara

Linksys wrt54g kurulum sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ikinci el linksys wrt54g modem aldım, görünürde modemde bir sorun yok yalnız bir türlü internete bağlanamıyorum. Modemin altında version 6 yazıyor, sitesine giriyorum version 6 ile ilgili herhangi bir driver yok. Bende cd'si ve kullanım kılavuzuda olmadığı için işin içinden çıkamadım. 192.168.1.1 no'lu ip adresine giriyorum (linkys'e ait) kullanıcı adı ve parola soruyor buralara ne yazacam bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yok mu yardım edecek kimse???
  • ben dün türksat kablo internet kullanıcısı oldugum için modem almak yerine wrt54gc model router access point aldım. ve senin dediğin sayfaya girşi admin admin olarak denedim direk açılıyor. default olarak öyle geliyor olmalı..
  • Konu baya eski bir konu ama yinede cihaz hakkinda biseyler arayan bu sayfayi googleda buluyorsa ben cevabi yazayim. Reset attiktan sonra kullanici adi ve sifre yerine admin yazinca giris yaparsin modeme. AMa butun ayarlarini yapsanda bu cihaz adsl modem olmadigi icin internete baglanamayacaksin. Zaten arkasinda tel koblosu girsin diye bi yerde yok. Bu bir wireless dagitici, yonlendirici olan cihazdir. Bununla internete girebilmek icin elinde adls modem olmasi lazim ve ikisini bi yerde kullanman lazim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.