Bildirim
:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya::::: (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
@BeAr
gozum tema sakat ama arka pilan var ya... temayi batakliktan cikartior :D. -
gizmo_x bu kotu yorumun için teşekkür ederim. -
ah.. şu temalı ubuntu masaüstlerine bayılıyorum ya. saydam toolbarlar, pencereler filan. ama uğraşamıyorum işte ben böyle şeylerle. ilk ubuntu kurduğumdan beri (sanırım 9.04 idi) videolardaki vsync problemi yüzünden kullanmıyorum ubuntu'yu ama arada sürekli gidip geliyorum. ben compiz açıkken video izleyemiyorum arkadaşım. bunu çözen varsa beri gelsin bi linuxcu kazanın -
Sadelik iyidir. - Ambiance
-
i don't do windows...
-
-
Bunlarda benden olsun dün akşam kurdum daha xD
-
WM değişikliği: OpenBox3
Tema: Moka - Deviantart
Duvar kağıdı: Two Souls Linux - Deviantart
x11-fare-teması: OpenZone
ikon-teması: gnome-colors > gnome-noble
açık uygulamalar: thunar, gnome-terminal, rhythmbox, firefox, xcompmgr, tint2-panel
emerge bilgisi: Portage 2.1.7.17 (default/linux/x86/10.0/desktop, gcc-4.3.4, glibc-2.10.1-r1, 2.6.31-gentoo-r10 i686)
yeni gentoo masaüstüm
-
İlk ubuntu denemem.
-
gnome panel yerine docky.
metacity yerine mutter.
menu bar yerine gnomenu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 31 Temmuz 2010; 3:12:25 > -
Elegant Theme, Linux Mint ve AWN
-
isterseniz yeni açılan aşağıda linki bulunan tema bölümünde aylık olarak açılan masa üstü görüntüleri konularına resim atabilirsiniz....
http://forum.donanimhaber.com/forumid_639/tt.htm
temmuz ayı linki
http://forum.donanimhaber.com/m_40924622/mpage_12//tm.htm#41731805
ancak resimleri [simage][/simage] tuşu ile devasa boyutta değil, hemen yanında ki [simage][/simage] tuşu ile ufak boyutta atarsanız daha güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 31 Temmuz 2010; 6:56:06 >
-
Bu da benden olsun, arka plandaki kendi resmimdir , kaffeineden sky star2 dijital kartla tv izliyorum sistem özelliklerinde de forum adım var, görüldüğü gibi heryerinde benim imzam olan bir ubuntu masaüstü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 3 Ağustos 2010; 0:42:05 >
-
Bu da şu an kullandığım ve en sevdiğim pclinuxos 2010-7 gnome masaüstümün görüntüsü -
Olm Ertan, senin masaüstü arkaplanı hiç değişmez mi be? Her zaman illa taş gibi bir cap-cap hatunu olcak dimi (Erika mıydı bu?) -
Ubuntu 10.04
Artık orijinaline dönük,ambiance temalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel Van Helsing -- 20 Ağustos 2010; 3:01:14 > -
hanım pek adapte olamıyor diye ubuntu 10.04 win7 tema
-
PARDUS
Sınır YOKKKK...
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X