Temiz kurulum sistemimden yeni kernel ve kurulum şerefine conky ile bir poz ;)
Arch Linux 2009.08 - Xfce 4.6..
Ubuntu 10.04 + mplayer + conky + awn + Nautilus
Netbook'da Ubuntu 10.04...
Gentoo GNU/Linux 10 | GNOME 2.26-STABLE | KERNEL26-2.6.31-gentoo-r10 | Portage - Latest | compiz Tema: Shiki-Noble İkon teması: Gnome-Colors > gnome-noble çalışan uygulamalar: gnome-terminal, Rhythmbox , google chrome 5 terminal yazı teması: tango colors sistem üzerindeki işletim sistemi(leri): gentoo 10
@ Volatile_
Ubuntu'nun yeni teması fena bi etki mi yaptı ? Yoksa hep öyle miydi?
@pisahmet
Yok, aslında clearlooks compiz kapalı basit bir duvar kağıdı(gentoo'nun maskotu larry) ile kullanıyorum sadece buraya koymak için böyle yaptım
Archlinux çok sevdiğimi söyleyemicem :S
Buda son hali herhalde bundan sonra böyle kullanacağım masaüstümü
Ubuntu'mda problem olduğu için sahneye Pardus'um çıkıyor
Pisahmet aman dikkat et o kde4 le fazla hız yapma tam porche gorunumlu şahin kendisi çunku :) nezaman dağılıcağı belli olmuyor.
Valla dürüst olucam, görsel efektler kapalı haldeyken Ubuntu'dan daha hızlı bir kullanım hissi veriyor, yaptığım Hardinfo testlerinde de minik farklarla öne çıkıyor. Tabi görsel efektler açıldığında Ubuntu mükemmel çalışıyor Gnome'la birlikte.
Ah ama nerde o Pardus 2008.2'de kullandığım efsanevi KDE 3.5 KDE4'ü ilk denediğimde XP'den Vista'ya geçen kullanıcılar gibi hissetmiştim kendimi Ama artık o kadarda hantal değil
@pisahmet
KDE 4.0 hem devrimdi hem de felaketti(hatalardan).KDE GNOME'a göre daha görsel ama kullanım açısından işleri uzatıyor(bana göre), birde sağlamlığı tartışılır çok göçtüğü oluyor.
Doğrudur, Debian bile sırf bu yüzden uzun süre KDE4'ü kararlı depoya almadı. Ama gerçekten ilk denediğim KDE4 olan 4.0'a göre şuanki KDE 4.4.4 mükemmel ötesi hızlı ve kararlı. Tabi Gnome daha iyi.
Gnome'da ise tek gördüğüm eksiklik kişiselleştirmenin KDE kadar kolay olmaması. KDE'de birçok tema vs. direkt olarak KDE-LOOK'dan otomatik indirilip gerekli yerlere kurulabiliyor, hatta topluluklar da kendilerine has sistemler ayarlayabiliyor (bkz: Özgürlükİçin) Gnome'da da böyle basitleştirilmeli tüm kişiselleştirmeler.
Arch'i beğenmediğim için ubuntuya geçtim çok uğraşilmiş gözüktüğüne bakmayın 5dk da yaptım bu masaüstünü. :)
eeepc+arch+lxdm,lxde=yuksek hiz
ubuntu ve unity
Mac OS versek olmaz mı?
Bitane de ben atayım, yeni kurdum henüz MINT 9.
buda dün kurduğum Ubuntu Netbook Edition da bi sorum olacak acabab burda ekran parlaklğı nasıl ayarlanıyor ? deli olcam ya bi türlü ayarlayamadım
Murat abi çok güzel olmuş wallpaperı paylaşırmısın ?