Şimdi Ara

:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
24.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya:::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 11 Kasım 2009; 1:29:00 >
  • Ubuntu 9.10

• çok ciks rakın roll demek istiyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

Daha yeni kurdum şimdilik boyle

bu alttaki olay nasıl oluyor, şu program simgelerinin olduğu?
  • Selam avant window navigator adli program o synaptic'te aratip kurabilirsin.
  • tamam bir deniyim
  • Bu konu adamı linux'a geçirtir.
  • quote:

Selam avant window navigator adli program o synaptic'te aratip kurabilirsin.

peki program nasıl ekliycez örneğin firefoxu amsni falan nasıl koyabilirim? ubuntuda programların kurulu olduğu klasör hangisi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_X_xx

quote:

Selam avant window navigator adli program o synaptic'te aratip kurabilirsin.

peki program nasıl ekliycez örneğin firefoxu amsni falan nasıl koyabilirim? ubuntuda programların kurulu olduğu klasör hangisi oluyor?

surukle birak.

nvidia alana kadar hardy'ye dondum

• dün üstüne sürüklediğimde olmamıştı da şimdi denedim oldu, saolasın
  • Windows'da yazılım geliştiriyor olmasam bir dakika durmam linux'e geçerim.
  • Buda benim Ubuntu 9.10

• benden de bi mac gelsin

• Bendende Kamic Koala x86_64

• Merhaba arkadaslar.. ArchLinux kurmayi istiyorum.. Fakat HDDmdeki D partitionumun zarar görmesini istemiorum.. C yi gozden cıkarabilirim.. Ayni sekilde 20gb lik bir partitionda olusturabilirim.. D ye zarar vermeden bunu nasil yapabilirim.. Ayrica D 2. Partition.. Simdiden Tesekurler..
  • bunu bilmiyorsan arch linux kurmaya kalkma ya da virtuabox ile deneme yap oyle kurmaya calis. kucumsemek gibi bir amacim yok zaten kurulum belgesinde bile bu seviyedeki bir belgede iso kalibinin yazilimi anlatilmayacaktir yaziyor.
  • Bende positron'a katılıyorum arch'in hedef kitlesi farklı orta,üst seviye diyebiliceğimiz düzeydeki kullanıcılar için daha uygun. Ayrıca bir sürü config dosyasıyla falan zaman harcamanız gerekiyor ki acemiyseniz zaten bunları öğrenmek yada o yola girmek insanı linuxtan soğutabilir :)
  • Ubuntuyu kurmustum daha önce geri kaldirdim... Peki ubuntudada archdaki gibi gösrellik yapılabilirmi?
  • ubuntu'da yapabilirsin.ubuntu-tr forumlarina giripp tema gorsellikle ilgili konulari biraz arastir sadece.
  • Arkadaşlar farklı dağıtımlar kullanmayı deneyebilirsiniz. Yani illaki arch veya .... dağıtımını kullanmak zorunda değilsiniz. Ayrıca gnu/linux dağıtımlarının birbirinden çok fazla farkı yok. Yani archlinux ile yapabildiğiniz bir masaüstünü ubuntu ile de yapabilirsiniz. Şöyle anlatayım: Ben archlinux'da gnome masaüstünü kullanıyorum. Eğer ubuntu'da da gnome kullanıyor olsaydım yine aynı masaüstünü yapabilirdim. Onun için kolay olan bir dağıtımdan başlamanızı tavsiye ederim. Aksi taktirde hevesiniz kırılır ve yarı yolda bırakabilirsiniz. Güzel masaüstlerini paylaşanlara da teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.