Bildirim
:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya::::: (3. sayfa)
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
5 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Buda benim masaüstüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 29 Kasım 2009; 13:56:42 > -
pardus 2008 canis aureus. bence 2009 a göre daha az kasıyor bilgisayarı ve daha stabil. -
quote:
Orijinalden alıntı: system_founder
pardus 2008 canis aureus. bence 2009 a göre daha az kasıyor bilgisayarı ve daha stabil.
haha yalnız değilmişim -
quote:
Orijinalden alıntı: paradoxical_boy
quote:
Orijinalden alıntı: system_founder
pardus 2008 canis aureus. bence 2009 a göre daha az kasıyor bilgisayarı ve daha stabil.
haha yalnız değilmişim
-
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
Arkadaşlar belki yeri değil ama ben Pardus 2009 kullanıyorum netbook umda ama pek memnun değilim. Fazlaca yavaş :( Ubuntu dah ahızlı çalışıyordu. Pardus un tek güzel yanı yasaklı her siteyi sorunsuz açması şu anda bana göre. Bide extreme_mac dostum sen hangisini kullanıyorsun. Görüntüler gerçekten hoş :)
çözüm 2008 canis aureus.
ekran görüntüsü de verdim -
ozansah wallpaperini paylaşırmısın? -
Arch Linux 2009.08 (2008.08 Rolling Release) farklı masaüstü yöneticileri ile birlikte...
Xfce 4,06;
Gnome 2,28;
KDEMod 4,1;
Enlightenment 17 ve Openbox'da gördü ancak şu anda onlara ait ekran görüntüsü bulamadım.. En güzeli yine eXtra Freakin' Cool Environment (XFCE :))
-
-
Mint 8 Helena'dan sevgiler....
-
Bu da benim gereğinden fazla sade olan Archlinux masaüstüm Kde 4.3.4 kurulu. -
Şu resimleri bide jpeg yapsanız çok daha güzel olucak :) -
Benim Mint'ten başka bir foto:
-
Benim mintten tekrar sevgiler....
-
OSX çakması Mint'imden son foto Bi daha değiştirmicem söz
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: paradoxical_boy
OSX çakması Mint'imden son foto Bi daha değiştirmicem söz
İyi çakmışsınız macos'u... Sağlam olmuş valla... bende bir ara kullandıydım ama apple'a uyuz olduğum için ömrü kısa sürdüydü... Neyse benim mintte iyi oldu ayrı bir hava türettim kendi kendime İnanırmısınız diğer partitionda w7 var iki üç aydır 2-3 defa falan açtım o da güncelleme için... (klasörler oxygen teması değil mi ? gerçi ben GinLemon diye bir tema kullanıyorum çok hoş...)
-
-
Arkadaşlar mint 8'imden yeni bir ekran görüntüsü...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X