Şimdi Ara

Lise 1 e şimdiden çalışsammı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okullar açılana kadar yazlıktayım burası berbat 50yaşın altında insan görmedim hiç bişi yok sıkıntıdan patlıcam şimdi ben anadolu lisesine gitcem sıkıntıdan ders çalışmaya karar verdim zararlımı olur yararlımı ve hangi yayınları önerirsiniz fen ve matematik derslerinden istiyorum geometri fizik kimya falan farketmez ama konu anlatımlı soru bankası olsun . Kitap oku demeyin okumayı deniyorum sıkıntıdan ölüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Aynı ben ben azar azar başladım günde 1 2 saat
  • Kalkismayin simdiden illa cok canim sikiliyo diosaniz internetten ders videosu izleyi teknofem i oneririm fake hesaplar acarak sinirsiz ucretsiz izleyebilirsiniz

Edit:Ingilizce almanca/fransizca (hangisini sectiysenin) asil bunlara cok calismaniz lazim gittigin lise gercekten iyi ve zorlu bir dil egitimi veriyorsa cok zorlanırsiniz hangi lise yabanci dil konusunda kaynak onerebilirim cok isinize yarar ve tavsiyelerim sunlar efer devlet okulu cikisliysaniz sinavlarda zorlanirsiniz listening writing ve daha pek cok sikinti var sinavlarda simdiden dizi magden dizi izlemeye baslayin(eger izlrmiyoorsaniz) seviyenize göre readingler alin oxford yayinlari tavsiyemdir etkinlikleri guzel oluyoe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkuyanÖğrenci -- 30 Temmuz 2013; 9:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La manyak misiniz sıkıntıdan ders mi calisilir gidin gezin kitap okuyun dizi okuyun. 9da da dershaneye falan gitmeyin gezin dolasin. Sonradan caliscaginiz zamanlar cok olacak.

• sacmalamayin ya yazin sadece 12. sinifa gecenler calismali bence diger siniflarda zaman kaybindan baska bir sey degil yazin ders calismak

• quote:

Orijinalden alıntı: D/\rk Prince

La manyak misiniz sıkıntıdan ders mi calisilir gidin gezin kitap okuyun dizi okuyun. 9da da dershaneye falan gitmeyin gezin dolasin. Sonradan caliscaginiz zamanlar cok olacak.

evet bence de dizi okuyun :DDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkuyanÖğrenci

quote:

Orijinalden alıntı: D/\rk Prince

La manyak misiniz sıkıntıdan ders mi calisilir gidin gezin kitap okuyun dizi okuyun. 9da da dershaneye falan gitmeyin gezin dolasin. Sonradan caliscaginiz zamanlar cok olacak.

evet bence de dizi okuyun :DDD

Tiyatro okumak gibi iste hocam :D

• dil çalışsınlar yatmasınlar boş
  • Ya bi soruma cevap verin.Yazlık balıkesir ayvalık gezicek yer yok herkes +50yaş denizi çok pis kitap okuyorum ama yetmiyo dizi de izliyemem net kotalı
  • kardesım dıl calıs dedım ya ingilizcen seviye olarak ne almanca mı sececeksın fransızca mı sevıyen ne soyle halledelım

Edit:İlla konu anlatım kıtabı alıp calısıcam diyorsan anlayabileceğin fizik fem tum kıtabı cok rahat anlarsın ve ıyı olur senın ıcın 9.sınıf fızık kıtaptan calısılabılır yanı.
    Tarih herhangi bir konu anlatım kıtabından bulabılırsen meb kıtabından calısmanı asırı bır sekılde onerırım.Senin için çok iyi olur.
    Palme yayınları biyoloji nokta atısıdır kesınlıkle yıl ıcınde kullanmalısın.sımdıen alıp calısırsan rahatlıkla anlarsın eglencelıdır de.
    Fem geometri alabilirsin anlarsın.
    Matematige pek bulasma derım cok ıstersen yıne aynı sekılde fem ya da esen bakarak sec
    Edebiyat Dil Anlatım çok farketmez takıl kafana gore.
    Yabancı dıl kesınlıkle ve kesınlıkle caısman gereken ılk sey ve en onemlısı sevıyenı soylersen yardımcı olabılırım kaynak konusunda
    Kımya ya bulasma.
    Cografya da takıl kafana gore bana en ters olan ders dıyebılırım ve 9.sınıf temeldır cok da zordur sakın bos bırakma okul zamanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkuyanÖğrenci -- 30 Temmuz 2013; 21:05:23 >

• Yorumunu görmedim kusura bakma dil çalışabilirim evet ingilizce seçemiyomuyuz yoksa ingilizce var bide 2.dilimi seçiyoruz?

• Bu arada kaynak öneririm demişsin ingilizce çok üst düzey bi yabancıyla 5dakka oturup konuşabilirim sbs de de ful çektim ing den zaten

• evet 2.dilde secıceksın dostum sbs hıkaye sbsde full ceken arkadaslarım ıngılızce notları 1 tabı okulun egıtımıne de baglı ınternet uzerınden bır sevıye testı yap ona gore burdan belırt yardımcı olayım meslek olarak ne dusunuyorsun ama ben almanca tavsıye ederım her turlu
  • bu dedıgım kaynakları temın et dıl ısını de halledelım once bı almanca mı fransızca mı sececen ona karar ver ona gore hemen basla
  • Yazlıkta kırtasiye aadım varda kitap satmıyo :( netten yazılar okucam bende :) ingilizce testini nerden yapabilirim bu arada nette yazı olarak konu anlatan site varmı net kotalıda

• ınternet cafe varsa gıdıp soyledıgım kıtapları pdf olarak ındırebılırsın yazı olarak konu anlatımı olmaz sanmıyorum

http://googletr.englishtown.com/online/lp/OnlineStudent_CambridgeQuiz_Global.aspx?path=ROE_EN&ctr=tr&lng=tr&ps=y&etag=GGTRS_TST_LVL_ct00&mkwid=s5CoSp2IT_dc&pcrid=31057904529&kword=ingilizce%20seviye%20testi&match=e&plid=
    testı burdan yap seviyeni söylersin ona gööre olmazsa internetten kitap siparışi verisin almanca mı fransızca mı sececeksın

• 9. sınıfta hiç bi dersi(sayısal seçeceksen sözel kasmana gerek yok sözel seçeceksen sayısal kasmana gerek yok)eksik bırakmadan bitirme.Gerekirse yazın ders çalış ama 9. sınıfı eksik bitirme.Ortalamanı 90 üstünde tutarsan 11 ve 12 de faydasını görürsün.
  • Lise 1'de ders mi çalışılır Gezin dolaşın lisede sınıf geçmek kolay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.