Şimdi Ara

Lise 2 ve ÖSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 18 seneye 5 Ay sonra 19 a giriyorum ama şu an lise 1 okuyorum.. (nedeninin sormayın)
    süper lise okuyorum.. seneye alan seçicem sizce dersaneye gitmek gerkirmi?? bana hocalarım lise sonda git diyorlar lise 2 de gereksiz dediler..
    Sizce Lise 2 de dersaneye gitmek gerekirmi??? (bu arada sayısal bölüm seçmeyi düşünüyorum kısmetse)
    siz ne dersiniz deneyimlerinize göre??

• eger cok ıddalıysan gıt bunu senden baskası bılemez. eger ben sıkılmam ıkı sene gıderım dıosan gıt ama benım fıkrımı sorarsan gıtme kendı acımdan gereksz oldgnu dusunuorm. hee eger ıkı sene gıdersen ustunde baskı olur kazanamazsan kotu olrsn okulla zor gıdıo dershane cunku
  • gidip çalışırsan iyi olur ama gidip benim gibi çalışmazsan boşuna gitme
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

eger cok ıddalıysan gıt bunu senden baskası bılemez. eger ben sıkılmam ıkı sene gıderım dıosan gıt ama benım fıkrımı sorarsan gıtme kendı acımdan gereksz oldgnu dusunuorm. hee eger ıkı sene gıdersen ustunde baskı olur kazanamazsan kotu olrsn okulla zor gıdıo dershane cunku

Hocam Ben Çalışmasına çalışırım inş.. ama hocam lise 2 de gereksiz olduğunu söylüyor bana yani disiplinli bir program ile. sonucta dersanelerin çoğu sadece para için eğitim veriyor..
  • Eskisi gibi Lise 1 ağırlıklı olmayacak bu sene.Gitmezsen Mat2 Fen 2 de zorlanırsın bayagı.
  • ben lise 2 yim gidiyorum dershaneye..bence gitmelisin artık sadecelise sonda hazırlanmak yetmiyo cnku lise 2 de gordgun konularda cıkcak sınavda ve onaları bu yıl içnde iyi ogrenmen gerek buda dershaneyle anca pekişiyo cunku kolay degil sayısal bolum
  • bende lise1 im ama kıdemsizlerden yane geçen oks de girenlerde,lise2 de gitcem dershaneyehatta şimdi bile gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: never_on_moon

quote:

eger cok ıddalıysan gıt bunu senden baskası bılemez. eger ben sıkılmam ıkı sene gıderım dıosan gıt ama benım fıkrımı sorarsan gıtme kendı acımdan gereksz oldgnu dusunuorm. hee eger ıkı sene gıdersen ustunde baskı olur kazanamazsan kotu olrsn okulla zor gıdıo dershane cunku

Hocam Ben Çalışmasına çalışırım inş.. ama hocam lise 2 de gereksiz olduğunu söylüyor bana yani disiplinli bir program ile. sonucta dersanelerin çoğu sadece para için eğitim veriyor..

dostum sen benı dınle gıtme dershaneye son sene gıt

okuldakı notlarını sıkı tut okul puanı cok onemlı gercekten okuldakı derslerı super yap saglam karne getır lıse sonda da aynı sekılde getır karne babalar gıbı okul puanın olsn lıse sonda dershaneye gıt
    kazanamasan okul bıtınce gıdersn. ama okul puanı cok onemlı o yzden okul derslerıne asıl

• Lise2 deyim, dersaneye gidiyorum. ilk aydan sonra baymaya başlamıştı ama lise 1 de iyice dinlenmeye çekilmiştim aynı zamanda ilk dönemde öle, silkelediler biraz ders çalışmaya başladım tekrar, bunun dışında gerek verilen kitaplar ve programlar gerekse girdiğin deneme sınavlarındaki kendi durumunu görebilme imkanı kazanmak için ne kadar çaba sarfetmeni açıkça gösteriyor diyebilirim. Bunun dışında bence dersaneye git, en azından kitaplarını al bir ortamı gör ne varmış ne yokmuş, olmadı kaydını aldırırsın bunu yapan çok var. Ama bence kesinlikle gitmelisin.
  • bende lise 1 e gidiyorum 4 yıllık oldu şimdi ve lise 3 de gitmeyi düşünüyorum ve sayısal seçmeyi düşünüyırum lise 2 de fazla zorlancağımı sanmıyorum ğeğer disiplinli bi şekilde çalışırsam
  • off off lıse bır lıse ıkı sızın daha cok zamanınz varmıs abı napın edın okul puanınızı yuksek tutun yaa
  • ben de lise 2'deyim ve şu anda dil bölümündeyim. okuduğum okuldan bize binen yük sonucu (aöl) tüm okul olarak dersaneye gidiyoruz. ben bir de dil öğrencisiyim o yüzden işim çok daha zor. matematik ve fen de çözeceğiz ama ben dil bölümünü bunun için seçmedim ki. ben fen derslerinden kaçtıkça üzerime geliyorlar
  • quote:

off off lıse bır lıse ıkı sızın daha cok zamanınz varmıs abı napın edın okul puanınızı yuksek tutun yaa

Okul puanım okul ortalamasının altında, hele ilk dönem feci bir giriş oldu benim adıma.
    Bakalım 2. dönem olduğu kadar sıyıracam, bu halimle okuldan 73 puan falan alıyorum sanırım çalış cause çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

off off lıse bır lıse ıkı sızın daha cok zamanınz varmıs abı napın edın okul puanınızı yuksek tutun yaa

Okul puanım okul ortalamasının altında, hele ilk dönem feci bir giriş oldu benim adıma.
    Bakalım 2. dönem olduğu kadar sıyıracam, bu halimle okuldan 73 puan falan alıyorum sanırım çalış cause çalış

valla lıse 2 desın aslnda daha dusunme okul puanlama hesablarına gırme ... bellı olmaz gayet ıyı 73 sıkma canını

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

valla lıse 2 desın aslnda daha dusunme okul puanlama hesablarına gırme ... bellı olmaz gayet ıyı 73 sıkma canını

Olur mu öle abi ya, kimler belki yarım belki 1 belki 2 puanla istedikleri yeri kaçırmıştır, burada hedefim en azından 75-76 puan, ayrıca notlarımı da düzeltmem lazım acil yoksa seneye sorumluluk sınavı falan uğraşmak istemiyorum, hadi hayırlısı bakalım herkese başarılar...

• arkadaşım bence çok sıkı bir program,dersane olmaması kaydıyla gitmelisin... ben lise 1-2 ve 3te de gittim dersaneye... zaten lise 1 programı az oluyor,ama össde etkin ağırlıklı konular olduğu içi,temel olması anlamında gidilmeli,lise 2de de derslerden soğumamak anlamında yine yoğunprogramı olmayan bir dersane fena olmaz... bence git kardeş... sayısalsa hele mutlaka git... başarılar...
  • dershane öğretmeni olarak konuşuyorum...dershaneler sadece para için eğitim veriyorlar dediğin için sen zaten gitme dershaneye...baştan önyargılısın zaten başarılı olamazsın..
    lise 2. sınıflar dershanelerde genelde çok sıkılırlar ve dershaneye gittikleri sene sonunda sınava girme zorunluluğu olmadığı için hafta sonu geldikleri günleri gereksiz sayarlar...aslına bakılırsa lise 2 de dershaneye gitmenin dersin başarını etkilediğini düşünmüyorum...ama önemli bir yararı olabilir:lise son sınıfta da aynı dershaneye gitmek isteyen öğrencinin muhtemel uyum zorluğunu ortadan kaldırması...lise 2 de devam ettiği dershaneye üni. hazırlık sürecinde devam eden öğrenci gerek dershane ortamını gerek öğretmenleri tanıdığı için uyum sorunuyla karşılaşmayacaktır...saygılar!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.