Şimdi Ara

Üniversitede 1.öğretim olup 2. öğretim derslerine girmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenci işlerine bir yerde çalıştığıma dair belge alıp götürsem 2. öğretime ders kaydı yapabilir miyim?

• hayırdır kardeş konu dışının gececilerine özendin yoksa??
  • ben 2. öğretimim. kimseye sormadan giriyoruz 1. öğretimle derse hocalar da sorun çıkartmıyor.
    kocaeli ünv.
  • Üniversite orası istersen hiç girmezsin, tamamen hocaya bakar. Hocaya rica edersin o dersin hocası müsade ederse girersin.
  • Hocalarla konusursan gayri resmi yollardan halledebilirsin ben okurken bizde yapanlar vardi o sekilde, calisiodu adamlar 2. Ogretim derslerine ve sinavlarina giriolardi aksamdan sbhki kagada imza atiolardi ama o hocanin insiyatifine kalmis bisey tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Üniversite orası istersen hiç girmezsin, tamamen hocaya bakar. Hocaya rica edersin o dersin hocası müsade ederse girersin.

Seneye 7 dersim var hepsiyle konuşmam gerekecek yani.Sağol hocam. Hala aklı başında insanların olduğunu bilmek ne güzel.

quote:

Orijinalden alıntı: slapert

üniversite babanın mı?

Şikayetiniz başarıyla iletildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 28 Mart 2010; 0:43:52 >

• okuldakı ögrencı ıslerıne bı sor yardımcı olurlar sanırım.. derslere gırme konusunda ama devamsızlık sorun yapar..senı dırek 2. örgune alacaklarını sanmıorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım sen öğrenimini TAMAMEN 2. öğretime geçirmek istiyorsun. direkt olarak böyle birşey mümkün değil. ama ders dinleme amacıyla, derse giren hocayla konuşup (yoklama imzası atmadan) başka sınıflarla birlikte derslere gireiblirsin ama tamamen 2. öğrenim sınıflarına geçiş yapamassın diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

sanırım sen öğrenimini TAMAMEN 2. öğretime geçirmek istiyorsun. direkt olarak böyle birşey mümkün değil. ama ders dinleme amacıyla, derse giren hocayla konuşup (yoklama imzası atmadan) başka sınıflarla birlikte derslere gireiblirsin ama tamamen 2. öğrenim sınıflarına geçiş yapamassın diye biliyorum

Tamamen geçmek istemiyorum sadece olabildiğince 2.öğretim dersine girmek istiyorum iş sebebiyle.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.Çalıştığım yerden belge alıp hocalarla konuşmaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 28 Mart 2010; 0:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

Yav ne alaka ne saçmalıyorsunuz.İşim düştü bir bilen vardır diye sordum.

Hacı niye hemen celaleniyosun ki burada konudışı gececileri var takılıyoruz her gece orada bir çok arkadaş 2. öğretim ve bu rahatlık muhabbeti dönüyor belki onlara özenmişsindir dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Hacı niye hemen celaleniyosun ki burada konudışı gececileri var takılıyoruz her gece orada bir çok arkadaş 2. öğretim ve bu rahatlık muhabbeti dönüyor belki onlara özenmişsindir dedim.

Kusura bakma hocam yav senin altında ki yoruma kızdım sana da patladım
    Ben senin ne dediğini bile anlamamıştım ama haklısın 2. öğretimin rahatlığı hiç bir şeyde yok .

• Derslerin hocalarıyla konuşursan, ve çalışıyorum diye mezeret gösterirsen 2. öğretimlerle birlikte derse girebilirsin. Derse girdiğin zaman eğer yoklamayı takıyorsa, söylersin. Çoğu hoca tolerans gösterir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

ben 2. öğretimim. kimseye sormadan giriyoruz 1. öğretimle derse hocalar da sorun çıkartmıyor.
    kocaeli ünv.

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Seneye bende 1. öğretimle gireyim hocalarla görüşüp.
  • Tamamen hocanın insiyatifine kalmış bir durum. Ayrıca Sabah o dersi veren ile akşam o dersi veren hocanın aynı olması gerek.

7-8 tane ders alacaksan da elbet aralarından bir tane gıcık hoca çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 28 Mart 2010; 0:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Derslerin hocalarıyla konuşursan, ve çalışıyorum diye mezeret gösterirsen 2. öğretimlerle birlikte derse girebilirsin. Derse girdiğin zaman eğer yoklamayı takıyorsa, söylersin. Çoğu hoca tolerans gösterir...

Sağol hocam.Ben üst sınıflardan yoklama alan hocaları da araştırayım o zaman.
  • 2 şey yapılır:

1.si, bir arkadaşa (ki arkadaşlar haftada bir değiştirilmeli) 2. bira ısmarlayıp -lan benim yerime imza at denir

2.si, 2. öğretim dersine girersin imza atar gibi yaparsın

ben 2.sini yapmadım, zaten 2. öğretimdim. ama 1.sini çok uyguladım. burada dikkat edilecek kişilerle kurulacak iletişim. yoksa işgüzar arkadaşlarınız siz yokken 4 imza atabilir çok oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Kusura bakma hocam yav senin altında ki yoruma kızdım sana da patladım
    Ben senin ne dediğini bile anlamamıştım ama haklısın 2. öğretimin rahatlığı hiç bir şeyde yok .

O zaman sana şöyle cevap vereyim diğer arkadaşların dediği gibi hocalarla konuşup ders seçebilirsin. Ama bu o açılan aynı statüdeki dersin mevcut sayısıyla alakalı bir şey hoca bu durumu değerlendirip senin derse kaydını oynaylıyabilir.
    Bu okulunun yönetmelikleriyle alakalı bir durum her üniversite aynı uygulamaları yapacak diye bir olay yok. Benim okuduğum okulda aynı üniversiteye bağlı farklı kampüsler de bile mazeret gösterip ders seçebiliyordun. Öğrenci işlerinden öğrenmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 28 Mart 2010; 1:03:16 >

• valla ben 2.öğretimim bizim matematik dersine 1.öğretimden bizden daha çok insan geliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

sanırım sen öğrenimini TAMAMEN 2. öğretime geçirmek istiyorsun. direkt olarak böyle birşey mümkün değil. ama ders dinleme amacıyla, derse giren hocayla konuşup (yoklama imzası atmadan) başka sınıflarla birlikte derslere gireiblirsin ama tamamen 2. öğrenim sınıflarına geçiş yapamassın diye biliyorum

Tamamen geçmek istemiyorum sadece olabildiğince 2.öğretim dersine girmek istiyorum iş sebebiyle.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.Çalıştığım yerden belge alıp hocalarla konuşmaya karar verdim.

Hmm anladım derslere girersin hocalar o yönden problme çıkartmıyorlar ama gündüz derslerine girmessen devamsızlık senin başına bela olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

ben 2. öğretimim. kimseye sormadan giriyoruz 1. öğretimle derse hocalar da sorun çıkartmıyor.
    kocaeli ünv.

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Seneye bende 1. öğretimle gireyim hocalarla görüşüp.

abartıp 10-15 kişi girmeyin de sonra karar alacak okul hiç giremeyeceğiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.