Şimdi Ara

Lise 3te dersane hocamın benle geçtiği maytap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersanenin o şubesinin sahibiydi aynı zamanda

birebir soru çözüyorduk

”sendeki tip bende olsa hiç bunlarla uğraşmazdım” dedi

niye hocam napardınız dedim

”gider şarkıcı olurdum zaten kızlar hasta olur oradan yürürdüm” demişti

o zaman vasat bi öğrenci değildim benden en kötü 20 30 bin sıralama bekleniyordu sayısalda

ama adam tipimle dalga geçmek istedi

@hamza5806

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insan yazacak kelime bulamıyor...

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Neden

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Bu yine iyi lise sonda sınıf öğretmenim çok iyi bi kadındı herkes benimle tipimle dalga geçiyordu bu da onun kulağına gitmiş benim olmadığım bi gün sınıfa demiş ki bi daha marazla dalga geçerseniz fena yaparım

bu olaydan aylar sonra tenefüste soru sordum çözdü, sonra dedi ki bu arada çok yakışıklıyız üniversitede baya sevgilin olacak dedi

ama 1 flörtü saymazsak hiç olmadı

• bilader senin sevgilinin olmamasının sebebi tip değil bunu bir türlü anlamadın. Para da değil, kaldı ki paran da var yani 10k+ alıyosun diye biliyorum. Senin duygusal zekan zayıf. Kişiliğini duygusal gücünü geliştirmen lazım. Senin o tipinle sevgili bulamaman büyük bir başarı valla bak. Çizgimi de bozdurtma ben o tarz erkeklerden değilm   Ama ya çok sohbet edemiyosun ya da hanzosun. Bu da zamanla olacak bir şey. Bak cidden benim dediğimi bir sene falan uygula farkı göreceksin. Git kitap oku, roman olabilir özellikle akıcı olduğu için. Sözel duygusal zekanı biraz geliştir biraz kendi içine dön. Sen muhtemelen kendi başına eğlenemeyen sürekli arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyen birisin. Kendine yönelirsen kızların da ilgisini çekeceksin. Önce kendini eğlendirmeyi öğren.

• Bu tipi sen seçmedin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıkıcı bir trollsün . Tıp disinda başka konular bulman lazım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, hukuk mezunu değil miydin?
    Tipine o kadar takılmışsın ki hayatına bakmıyorsun. Bir psikoloğa veya sevdiğin bir arkadaşın, abin ile otur, konuş. Bu işleri de bırak.
    Bu gidişle ileride ilişkin olsa bile ayrıldım, ayrılacağım, sevmiyor, beğenmiyor vs kafanda dönüp duracak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.