Şimdi Ara

lise anıları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet buraya lise anılarınızı yazarsanız ,epey güleceğimizi düşünüyorum ,cünki süper yıllardır
    ben cok özlüyorum üc sen oldu olacak ,illa sizin sınıftada kopya cekilmiştir,yada o*uruk tozu geitmiştir biri :D

• ulan günahtır beaa birisi de çıkıp bişeyler yazar yaw
  • lise anilarimin hepsinden nefret ediyorum, ve hatirlamak istemiyorum,ortaokul da aynen,
    ne varsa ilk okul ve üniversitede var walla
  • yazması çok uzun sürer
  • lise son sınıfta dershaneye gidiyoruz.kız arkadasım var hulya diye.babası rahmetli olmustu.erkek kardeşi vardı.kardesiyle arkadastık.ama bilmiyordu.bir gun hulya ile beraber dersten kacıp bişeyler yapıcaz.dershanedeki ogretmenden izin aldım.bu arada lisedede aynı sınıfta oldugumuz bi arkadas napcan diye ardımda dolanıp duruyo.kapının onunde beni bekleyen hulya yı gormus.ertesi gun hulya aglıyarak geldi.kardeşii dovmus.bu yuzden kavga ettik.beden egitimi dersinde futbol oynuyoruz.bu bizi soyleyen cocuk topa 2 metre uzakta olmasına ragmen bacagına tekme attım.kırılmıstı.bende sasırdım.neyse cocuk askeri okula gidecekti.bababsı subaydı gidemedi.biz kızla ayrıldık.yıllar sonra biriyle ortak iş yapmaya basladım.bi sure sora evine gittim.meger hulyanın kocası imiş.cok uzulmustum.birbirimize bişey demedik.sonra baska biyerde calısıyorum.yeni bir mudur atamıslar.bu kez ayagını kırdıgım arkadas cıktı.karısıda benim yanımda calısmaya basladı.karısı ile cok iyiydik.
    bu aradaa 2000 dolar vermiiştim.geri alamadım.helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermineus -- 5 Haziran 2005, 20:03:04 >

• yooo yazması pekte uzun sürmez,söyluyorum

iğrenç,sıkıcı,yaramaz,berbat,sinir bozucu,moktan bişeydi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 5 Haziran 2005, 20:15:25 >
  • YAVAŞLARIM LİSE ÇIKIŞLARINDA,
    CIVIL CIVIL GÜZELLER ARASINDA,
    COŞAR DELİ GÖNLÜM,
    GÖZLERİM SENİ ARAR LİSELİM...
    MİNİ ETEĞİNE,
    MAVİ SUETERİNE BAKMAK BENİM KADERİM,
    NE OLURDU BENİMLE ÇIKSAN,

LİSELİM_ AMA OLMAZ!
    (BEN) ARMA_ NEDEN?
    LİSELİM_NEDENMİ? OLMAZ İŞTE ALLA! ALLLA!
    (ARMA)_AMA...
    LİSELİM_OLMAZ DİYORUM HE!

AH! LİSELİM HAKLISIN..
    SONRA BUNUN NİŞANI VAR NİKAHI VAR DÜĞÜNÜ VAR PERDESİ VAR KILI VAR YÜNÜ VAR..
    HEM SONRA ANLAŞTIK DİYELİM..
    YA DÜĞÜN DAVETLİ LİSTESİNDE ANLAŞAMAZSAK?
    KAHROLURUM BE LİSELİM..
    SENİ ÜZMEKTEN KORKARIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arma_ardosi -- 5 Haziran 2005, 21:04:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise aşkı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.