Şimdi Ara

Üni Arkadaşlıkları vs Lise Arkadaşlıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anki mi daha iyi yoksa eskiyi mi özlüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Net lise arkadaşı. Üniversitede millet ortam pesinde . Aşırı yüzeysel ve çıkara dayalı genel olarak insani ilişkiler. Üniversitede kaynaşma falan da yok zaten. Leş gibi gruplaşma var. O guruplarda da millet ortam yapmak için takılıyor sonra kavga ediyorlar. O kadar burnu kaf dağinda insanlar var ki. Üniversiteye gelince gerçek hayatla yüzleşiyorsun. Üniversite arkadaşının tek artısı yapabileceğin aktiviteler özgürlükten dolayı çeşitli.

• hiçbir zamanı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Net lise arkadaşı. Üniversitede millet ortam pesinde . Aşırı yüzeysel ve çıkara dayalı genel olarak insani ilişkiler. Üniversitede kaynaşma falan da yok zaten. Leş gibi gruplaşma var. O guruplarda da millet ortam yapmak için takılıyor sonra kavga ediyorlar. O kadar burnu kaf dağinda insanlar var ki. Üniversiteye gelince gerçek hayatla yüzleşiyorsun. Üniversite arkadaşının tek artısı yapabileceğin aktiviteler özgürlükten dolayı çeşitli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BD7EADAC -- 11 Temmuz 2023; 16:20:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gruplaşmalar siyasi mi?

• Lise arkadaşı

(Lise de geride kaldı. )

• Hocam siyasi olan da var ama eskiye göre az. Kızlı erkekli piyasa yapmak için gruplaşanlar çoğunlukta . Siyasi gruplar pek kalmadı bizim nesilde. O daha çok 80 öncesinde vardı. Hemşeri grupları var belki siyasi gruplara benzeyen mesela doğulular genelde bir arada takılıyorlar.Bizim nesil apolitik bir nesil. Şu forumda bile ideolojisi olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Siyasi olan gruplar genel olarak belalı oluyor. Düşük puanlı bölümlerde sırf çevre yapmak için bu gruplara giren tanıdıklarım var.

• Lise arkadaşlığı daha çok samimiyete-dostluğa dayalı. Üni öğle değil her şey menfaat ve çıkar ilişkilerine göre kurulu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise arkadaşlıkları daha güvenilir daha samimi

Üniversitede hedef ve sonuç doğrultusunda işler değişiyor.Daha çıkar ve menfaat odaklı.Hepsinde böyle.

• ben doğuluyum ancak egede büyüdüm bakalım ne olacak

• aysearslan9797 A kullanıcısına yanıt

hangi üni

• Ünide ki adamlarla ne gibi bir çıkar ilişkim olabilir ki

• kesinlikle lise.liseden aldığım tadın onda birini almadım ünide

• Not alma not verme kopya imza atma

• kara parçası kullanıcısına yanıt

Doğu derken doğu ülkerinimi diyorsunuz iran falan çünkü ben türkiyenin en doğusundan macaristana kadar heryeri gezdim bir fark göremedim universal değil mi her sey artık

• kara parçası kullanıcısına yanıt

Hocam siyasi değil ama daha çok hayat görüşüyle ilgili.mesela laikler birbiriyle muhafazakarlar birbiriyle takılıyorlar

• Türkiye' nin doğusunu demistim. Universal değil o kadar da Urfa'dan gelen öğrenciyle İzmir'den gelen öğrencinin anlaşması zor. Türkiye gerçekleri bunlar 18 19 yıl bambaşka kültürlerle yetişiyor insanlar. Haliyle de kendine benzeyenle daha yakın oluyor

• kesinlikle katılıyorum

• Hiçbiri. Mahalle arkadaşlıkları daha samimi. Liseden 2 arkadaş üniden 2 arkadaş kaldı etrafımda onlarla da yüzyüze uzun senelerdir görüşemedik. Üniden arkadaşla iş yerimiz arasında 700 metre var bir de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Aynen öyle .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.