Şimdi Ara

Lise değişimi ve ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Okuduğum lisede epey memnun idim.Öğrenci azlığından dolayı okul kapanma kararı aldı.Maalesef başka liseye nakil yaptım.Fakat nakil yaptığım lisede çok kişi olduğundan millet karı kız peşinde.600 kişiye yakın öğrenci sayısı.Ortamı pek sevmedim.Bunlara bulaşmadan 2 sene geçer mi? Lise 3'üm.

En iyisi özel okul galiba.

• geçer. nasıl geçer diye sorarsan kimseyle samimi olma. eyvallah çekme kimseye. yani ben olsam rahat geçirirdim 4 yıl boyunca geçirdim ben.

ama özel okula gitme şansın varsa git. obp konusunda yararını çok görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

geçer. nasıl geçer diye sorarsan kimseyle samimi olma. eyvallah çekme kimseye. yani ben olsam rahat geçirirdim 4 yıl boyunca geçirdim ben.

ama özel okula gitme şansın varsa git. obp konusunda yararını çok görürsün.

Maddi durum var ama babam üniversite parası olarak saklıyor.Bir üniversiteyi kazansam zaten çalışarak bile kendim destek olmaya çalışırım.

Bunlara sataşmadıktan sonra sorun olur mu?
  • banaparaver123 kullanıcısına yanıt
    olmaz . tabi karakterlerini bilemiyorum ama tahmin ediyorum. şimdi bazı şeyleri duyunca şaşırmıyor değilim ama sonuçta insan durduk yere kimse bir şey yapmaz. sen soğuk ve ciddi dur. yılışık olma.
  • Adam olan gidip birilerine sataşmaz da böyleleri adam olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı ve ciddiliğimi bozmam Hocam.Öyle biriyimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERKYABGU

Adam olan gidip birilerine sataşmaz da böyleleri adam olmaz

O da doğru Hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Git dersine çalış bırak onlar karı kız peşinde koşsunlar istediklerini yapsınlar. İlerde de sen istediğini yaparsın. 11 çok önemli bir sene şimdiden çalışmaya başlarsan istediğin herhangi bir üniversiteye gitme şansın yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonen

Git dersine çalış bırak onlar karı kız peşinde koşsunlar istediklerini yapsınlar. İlerde de sen istediğini yaparsın. 11 çok önemli bir sene şimdiden çalışmaya başlarsan istediğin herhangi bir üniversiteye gitme şansın yüksek.

Aynen Hocam.3-5 yakın ve temiz arkadaşlarımda nakil yaptırdı.Kabul edilirler inşallah.Onlarda olursa çok güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.