Şimdi Ara

Lise Hakkaten İnanılmaz Zormudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lise Hakkaten İnanılmaz Zormudur?

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2014)
Giriş
  • Orta okulda zayıfın varsa lisede çok çekersin, benim en düşük notum 85'ti orta okulda o çalışma düzenimle şimdi anca en düşük notum 67 - Coğrafya

• quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Şöyle söyleyeyim kendi tecrübeme göre konuşuyorum Anadolu lisesinde okumak Anadolu lisesini kazanmaktan zor.

Katılıyorum. Çok bi fark olmayabilir belki ama bence liseden liseye de değişir. Daha kötü bi lisede sana kolay gelen sınavlar daha iyi bi lisede daha zır olabilir..
  • Ortaokulda bayağı iyiydim, oksde de iyi yapıp Kadıköy Anadolua yerleştim, ama sonrası berbat.Çoğu notum 3
  • hepsi aynı pok
  • önemli olan karne deil öss
  • Lise 1 zordur Lise 2-3-4-5 olarak kolaydır.
  • 8. sınıfta matematigim 3tü bundan düşük notum yoktu. Teşekkür takdir alırdım. Lisedeyim 1 tane 0, 1 tane 0, 1 tane de 2m var. Tabi 1 ve 0'ı çeşitli nedenlerden aldım aslında kurtarabilirdim düzelticem insallah. Ama senin orta sonda zayıfın varsa git iş bul.
  • Liseden liseye değişir örneğin anadolunun dersleri meslekten daha ağırdır fen liselerinin anadoludan ağırdır
  • Sen ne diyon! Ben üç kere sınıfta kaldım.
  • Lise zor falan değil. Anadolu lisesinde takdirsiz dönem geçmedi... 40 ları 50leri falan görmedim. Üniye bir geldik 20 lere göbek atar oldum... Sonuçta 20 de olsa ortalama üstü... I love you çan eğrisi
  • Bir söz vardır : '' Oyunu kurallarına göre oynamak'' diye.Aynı o hesap.
  • Okuyun gençler, okumak iyidir.
  • orta okulla lise aynı mı olur ya
    orta okulda 1 getiriyosan sen sınıfta kalırısn
  • İlköğretimde en düşük notum 85 di . Diploma notum 95 küsürdü. SBS ise 475 di. Şu an matematik 44 kimya 42 geometri 27 biyo 59 edebiyat 60 ingilizce 92 472 ile Fen lisesini ucu ucuna kaçırarak kocaeli anadoluya girdik Allahtan kaçırmışım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy Pilgrim -- 16 Aralık 2009; 19:30:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

İlköğretimde en düşük notum 85 di . Diploma notum 95 küsürdü. SBS ise 475 di. Şu an matematik 44 kimya 42 geometri 27 biyo 59 edebiyat 60 ingilizce 92 472 ile Fen lisesini ucu ucuna kaçırarak kocaeli anadoluya girdik Allahtan kaçırmışım diyorum

Benim 96.7 idi Alp

• Çok zor değil; ama ilköğretimi tümüyle unut.

9. sınıfta çok afallamıştık; ama 10. sınıf ve sonrasında derslere iyice asılınca baya düzeldim ben.

Sen çalışmana bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domuz Gribi

Arkadaşlar ortaokul son sınıftayım ve okul inanılmaz zor hocaların hepsi çıkarcı gene benim okula gore notlarım iyi sınıfta ortalama herkesde 4 zayıf oluyo bende notlarda sadece 1 tane 1 ve 1 tanede 2 var yani gene sınfa gore iyi ama forumda liseye geçtikden sonra işkence çekiliyor gibi bi izlenime kapıldım liseye geçtikden sonra çalışsam bile en az 3 zayıf getirecek kadar zormu liseli arkadaşlara soruyorum? ve birden ben suan bu durumdayken sizce orta bi universite kazanabilirmiyim?

Bence çalışmassan lise tabii ki zor.
    Ancak gün içerisinde derste işlediğin konuları evde tekrar edip haftasonları 45 dk.'ni ayırıp bakarsan ve yazılılara iyi hazırlanırsan bence inanılmaz zor değil hatta kolay bile gelir yani...
    Bende 8de zor falan sanıyordum ama şuan bana zor gelmiyor..eğlenceli bilee ...

• ortaokulda elime kitap almadan +90 alırdım.Burda biraz vurgun yedik özellikle 28 geometri ile
  • lise2 den sonra zorlaşıyor
  • Çalışan için kolay.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.