Şimdi Ara

Lise Hakkaten İnanılmaz Zormudur? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lise Hakkaten İnanılmaz Zormudur?

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2014)
Giriş
  • Telaşlanma yeğen. "İnanılmaz zor" tabiri lise için geçerli değil. Baştan gözünde bu kadar büyütürsen, üniversitede yok olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx
    Ortaokul da 45 alırsan hakarettir.
    Lise de 45 almak için dua edersin

Aradaki fark bu

İşte cevap. Dua edersin demeyelimde alırsın diyelim:D
  • Bu ne yaw ben liseyi 2003 te bitirdim ben bitirdiğimde hiçte zor değildi lise.Şimdi konu açanlara bakıyorum notlarım nasıl falan herkes ya vasat notlar almış yada zayıfı var.Eğitim sistemi mi değişti ne olu yaw
  • Lise o kadar zor ki bence hiç çalışma.

Çalışsan da bir şey değişmez.
  • Ortaokulun tadını çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domuz Gribi
    peki ben şimdi bu durumdaysam lisedede kendimi geliştiririrsem bi düz liseden üniye geçebilirmiyim yoksa imkansız mı

Up
  • Mahallenin anadolu lisesiyle buyuk sehirlerin derece yapan anadolu kisekeri arasinda buyuk fark vardir bunu unutmayin. Sinavdan 2 saat once calisarak ortaokul sonuna kadar 5.00 ortalamayla bitirmis olan ben lise 1 i ortalamayla gectim. Su an 11 im ve su ana kadar 1 tane tesekkur belgem var. Yani diyecegim su, zor bir okuldaysaniz ortaokul prensiplerinizden kurtulun
  • lise ilkokula göre zordur

üni liseye göre zourdur

kısaca beterin beteri vardır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Ortaokul 2. sınıf ilk dönemde 3 zayıfım vardı.Lise 1'de okul birincisi, lise 3'te 2. si oldum

(Ticaret Meslek Lisesi-Muhasebe )

Lisede 90'dan aşağı sınavım yoktu, üni.de 50'ye razı oldum.SMMM staja başlamada tıkandım Ama devaam

işte içimi rahatlatan mesaj bu oldu tşkler

peki ben şimdi bu durumdaysam lisedede kendimi geliştiririrsem bi düz liseden üniye geçebilirmiyim yoksa imkansız mı

Düz lisede okuyan bir arkadaşım össye 2. girişinde iyi bir üniversite kazandı.

Bu arada ben notlarım yüksek olduğu için okul puanıyla 2 yıllık okudum, sonra açıktan 3-4

• quote:

Orijinalden alıntı: core_eye

lise normal.
    üniversite inanılmaz zor.
    iş hayatı imkansız.

İş hayatı kısmına geçmesemde ilk 2 satıra kesinlikle katılıyorum
  • lise 1 zor aam yapılabilir. lise 2 çok zor. lise 3 - 2 ye göre daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

quote:

Orijinalden alıntı: core_eye

lise normal.
    üniversite inanılmaz zor.
    iş hayatı imkansız.

İş hayatı kısmına geçmesemde ilk 2 satıra kesinlikle katılıyorum

hayat zordur.

ama diğerleri kolaydır, zorlaştıran öğrencinin kendisidir.
    günde 8 saat değil, 1 saat çalışmayla ve dersleri dinlemeyle halledilmeyecek okul-sınıf-cart-curt yoktur.
    e ben de çalışmıyorum günde 1 saat, ama bu böyledir. en azından dersi dinliyorum, burada zorluktan yakınanların %90'ı eminim ki dersi bile dinlemiyorlar.

okul zamanı; 8 saat okul olsa, 8 saat uyusan, 1 saat tekrarını yapsan, krallar gibi 7 saat kalıyor elinize.

orta okulu da küçümsemeyin, öyle hiç çalışmayıp 5,00 ortalama getirmek anca üstünkörü eğitim veren okullarda olur.

üniversiteye de zor diyorlarya, külliyen yalan.
    en azından ilk 2 yılı için geçerli. gördüğün dersler lisedekilerin geliştirilmişi.
    3-4'te işin içine mesleki dersler giriyor, o zaman iş biraz değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx
    Ortaokul da 45 alırsan hakarettir.
    Lise de 45 almak için dua edersin

Aradaki fark bu

Kesinlikle lisede bazı derslerden 45 alınca sevinecek havaya uçacaksın..

Bu iş lisede okuluna göredir , biraz ..

Meslek lisesinde isen ve birazda bilgin varsa Meslek ile ilgili rahat edersin.

İstediğin okulu bölümü şimdiden seç..

İleride zorlanırsın.

Gerçi böyle bir eğitim sistemi varken seçsen ne karar veriyorsun sistem değişiyor.

• quote:

quote:

Up

imkansız. ortaokulda zayıf getiriyosan imkansız
  • gidiceğin okulada bağlı biraz lise 1 fazla zor değildir ama yinede zor diyebiliriz fizik kimya biyoloji geometri aynı senede oldugu için
    lisede sayısal dersler hariç hepsi kolay düz liseye gidicek isen sözel seç derim cok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sen daha ilkokul Türkçe dersini halledememişsin, senin için muazzam derecede zor olur

• liseden liseye fark var anadolu lisesinde daha zor dersler özellikle matematik geometri
  • quote:

quote:

quote:

Ortaokul 2. sınıf ilk dönemde 3 zayıfım vardı.Lise 1'de okul birincisi, lise 3'te 2. si oldum

(Ticaret Meslek Lisesi-Muhasebe )

Lisede 90'dan aşağı sınavım yoktu, üni.de 50'ye razı oldum.SMMM staja başlamada tıkandım Ama devaam

işte içimi rahatlatan mesaj bu oldu tşkler

tşklre bikaç kişi daha bu sorumu yanıtlayabilirmi

hashus sanada çok tşkler

Düz lisede okuyan bir arkadaşım össye 2. girişinde iyi bir üniversite kazandı.

Bu arada ben notlarım yüksek olduğu için okul puanıyla 2 yıllık okudum, sonra açıktan 3-4

• lise2 zor.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.