Arkadaşlar ortaokul son sınıftayım ve okul inanılmaz zor hocaların hepsi çıkarcı gene benim okula gore notlarım iyi sınıfta ortalama herkesde 4 zayıf oluyo bende notlarda sadece 1 tane 1 ve 1 tanede 2 var yani gene sınfa gore iyi ama forumda liseye geçtikden sonra işkence çekiliyor gibi bi izlenime kapıldım liseye geçtikden sonra çalışsam bile en az 3 zayıf getirecek kadar zormu liseli arkadaşlara soruyorum? ve birden ben suan bu durumdayken sizce orta bi universite kazanabilirmiyim?
8 de fenden 52 alıodum biyodan 65 aldım
quote:
Orijinalden alıntı: hærun
8 de fenden 52 alıodum biyodan 65 aldım
Hayatımda en düşük 70 almıştım ilköğretimde. Şimdi 40-43-46 gibi notlarım var. Anadolu Lisesi.
Şöyle söyleyeyim kendi tecrübeme göre konuşuyorum Anadolu lisesinde okumak Anadolu lisesini kazanmaktan zor.
ortaokuldan zayıfın varsa lisede çekersin
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
lise normal. üniversite inanılmaz zor. iş hayatı imkansız.
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
lise 2. Şu ana kadar 1 tane 5'im var milli güvenlik. 4'üm de 1 tane sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: BSG
lise 2. Şu ana kadar 1 tane 5'im var milli güvenlik. 4'üm de 1 tane sağlık.
Alıntıları Göster
Bütün öğrenim hayatım boyunca tek 1'im orta 2'de olmuştu Bence gayet kolaylar. Ha, elbette zorlayacaklar biraz. Ama dönüp baktığında "bu ne be" diyorsun Hatta benim gibi psikopatsan her sene sonunda ders notlarını şöminede, mangalda yakabilirsin. Onlarla ısınması ayrı bir zevkli oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
Bütün öğrenim hayatım boyunca tek 1'im orta 2'de olmuştu Bence gayet kolaylar. Ha, elbette zorlayacaklar biraz. Ama dönüp baktığında "bu ne be" diyorsun Hatta benim gibi psikopatsan her sene sonunda ders notlarını şöminede, mangalda yakabilirsin. Onlarla ısınması ayrı bir zevkli oluyor.
Alıntıları Göster
ilköğretimde 70 altında alıyorsan problem var demektir . Eğer i.ö de 70 altında alıyorsan lisede karnende bolca 1 görebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
ilköğretimde 70 altında alıyorsan problem var demektir . Eğer i.ö de 70 altında alıyorsan lisede karnende bolca 1 görebilirsin
Alıntıları Göster
Açıkcası yazılılara 1,2 saat önceden çalışan biri olarak rahat bir şekilde geçtim fakat başarı puanım düştü tabii. Neyse şimdi üni. geldik sınavlara 1,2 hafta önce başlıyoruz çalışmaya
Ortaokul 2. sınıf ilk dönemde 3 zayıfım vardı.Lise 1'de okul birincisi, lise 3'te 2. si oldum
(Ticaret Meslek Lisesi-Muhasebe )
Lisede 90'dan aşağı sınavım yoktu, üni.de 50'ye razı oldum.SMMM staja başlamada tıkandım Ama devaam
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Açıkcası yazılılara 1,2 saat önceden çalışan biri olarak rahat bir şekilde geçtim fakat başarı puanım düştü tabii. Neyse şimdi üni. geldik sınavlara 1,2 hafta önce başlıyoruz çalışmaya
Alıntıları Göster
lise 1 kolaydır ...lise 2 den sonra zorlaşır seçtiğin alana bağlı olarak ...Abartılacak kadar zor değil korkman yersiz...
quote:
Orijinalden alıntı: DreamingLight
lise 1 kolaydır ...lise 2 den sonra zorlaşır seçtiğin alana bağlı olarak ...Abartılacak kadar zor değil korkman yersiz...
Alıntıları Göster
lise kolay üniversite zor.
quote:
Orijinalden alıntı: DreamingLight
Alıntıları Göster
eger biraz kafayı verirsen hiç zorlanmazsın. bence zor degil. ben hiç ders calismamistim lise 1 de. matematikten foksiyonlar konusunu hic anlamamiştim. ama simdi bakıyorum da cok kolay birşeymiş...
bence duzenli olarak ders calis hiç 1 falan da olmaz, kafan da rahat edersin.
universite gercekten zorlayıcı. dersler cok agır oluyor. teorik ve pratik olarak da ayrılınca hopp ...
Notların berbat.
quote:
Orijinalden alıntı: Vasili Koslov
Notların berbat.
Şunu unutmayın. Çalışana hiçbir şey zor değil. Yeterki çalışın
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Alıntıları Göster
tahmin bile edemezsin
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Alıntıları Göster
Orta okuldan sonra lise zor gelir.Üniversiteye gidince lise yıllarıma bi dönebilseydim dersin bu hep böyle olmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
Orta okuldan sonra lise zor gelir.Üniversiteye gidince lise yıllarıma bi dönebilseydim dersin bu hep böyle olmuştur.
Alıntıları Göster
lise bence en zoru universiteyi bitirdim en kolayı universite tabiiki her bolum farklı
quote:
Orijinalden alıntı: exerion
lise bence en zoru universiteyi bitirdim en kolayı universite tabiiki her bolum farklı
Alıntıları Göster
Ortaokul da 45 alırsan hakarettir. Lise de 45 almak için dua edersin