Şimdi Ara

Lise Hakkaten İnanılmaz Zormudur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lise Hakkaten İnanılmaz Zormudur?

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2014)
Giriş
  • Ha bu arada okuldan okula değişir. Fen lisesine giden adam hazır değilse gider 15 alır. İyi bir anadolu lisesinde 20 alır.Klasik anadoluda 45 alır.Meslekte 65 Düz de 80 alır.
  • bilmek istemezsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Ortaokul 2. sınıf ilk dönemde 3 zayıfım vardı.Lise 1'de okul birincisi, lise 3'te 2. si oldum

(Ticaret Meslek Lisesi-Muhasebe )

Lisede 90'dan aşağı sınavım yoktu, üni.de 50'ye razı oldum.SMMM staja başlamada tıkandım Ama devaam

işte içimi rahatlatan mesaj bu oldu tşkler

peki ben şimdi bu durumdaysam lisedede kendimi geliştiririrsem bi düz liseden üniye geçebilirmiyim yoksa imkansız mı

• Çalışana kolay.9.sınıfım,anadolu lisesindeyim çalıştığım zaman rahatlıkla yapabiliyorum.Aldığın notlar vs. okuldan okula değişir.Bazı hoca yazılıda 10 sorudan 1 tane fonksiyon sorar,(lise 1'in en geniş konusu)yüzeysel geçer sınıf yüksek not alır,bazısı 5 fonksiyon sorar sınıf dökülür.Önemli olan aldığın notların okul not ortalamasına göre durumu.
  • liseyi 5 yılda bitirdim
  • Çalışmayana zordur. Mesela ben ilk sene çaktım 6 tane 0 vardı. Sonra eşek gibi çalışıp sınıf 3.sü oldum. Geçtim. Şuan lise 3 teyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiEveryThink

Çalışana kolay.9.sınıfım,anadolu lisesindeyim çalıştığım zaman rahatlıkla yapabiliyorum.Aldığın notlar vs. okuldan okula değişir.Bazı hoca yazılıda 10 sorudan 1 tane fonksiyon sorar,(lise 1'in en geniş konusu)yüzeysel geçer sınıf yüksek not alır,bazısı 5 fonksiyon sorar sınıf dökülür.Önemli olan aldığın notların okul not ortalamasına göre durumu.

Eşşek gibi çalıştık. Sınıfın hepsi döküldü. Yan sınıfta en az 75 bizde en yüksek 50 Kesinlikle hocaya göre değişiyor notlar."KESİNLİKLE". Bir başka hocanın sınavında 1 yanlış 1 doğrunu götürüyor.
  • peki ben şimdi bu durumdaysam lisedede kendimi geliştiririrsem bi düz liseden üniye geçebilirmiyim yoksa imkansız mı
  • Okuluna göre değişiyo (anadolu,düz,fen,meslek vb.) tabii ama şu var çalışana herşey kolay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Çalışana kolay.9.sınıfım,anadolu lisesindeyim çalıştığım zaman rahatlıkla yapabiliyorum.Aldığın notlar vs. okuldan okula değişir.Bazı hoca yazılıda 10 sorudan 1 tane fonksiyon sorar,(lise 1'in en geniş konusu)yüzeysel geçer sınıf yüksek not alır,bazısı 5 fonksiyon sorar sınıf dökülür.Önemli olan aldığın notların okul not ortalamasına göre durumu.

Eşşek gibi çalıştık. Sınıfın hepsi döküldü. Yan sınıfta en az 75 bizde en yüksek 50 Kesinlikle hocaya göre değişiyor notlar."KESİNLİKLE". Bir başka hocanın sınavında 1 yanlış 1 doğrunu götürüyor.

Aynısını söyledim. Başka bir örnek daha..Antalyada bazı liseler devlet kitabı okutup,öğrencileri +90 alırken access le 70 almak için yırtınıyoruz.Okuldan okula,hocadan hocaya büyük fark var.

• orta
  • Dersi dinleyip not al ! Kolay gelir ;)
  • hocalarına yalakalan
    geçersin
  • Orta sonda 1'lerin varsa lisede yandın diyebilirim sana.
    Düz lisede gözünü sıkarsan geçersin üniye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Orta sonda 1'lerin varsa lisede yandın diyebilirim sana.
    Düz lisede gözünü sıkarsan geçersin üniye.

tşkler kardeşim başka birileri daha yorum yapabilirmi şu soruma acaba?

peki ben şimdi bu durumdaysam lisedede kendimi geliştiririrsem bi düz liseden üniye geçebilirmiyim yoksa imkansız mı
  • Bu notlarla anadoluda bi b*k yapamazsın kusura bakmada.Benim orta okulda notlarımın hepsi 5 idi şimdi karneme 1 gelmesin diye yırtınıyorum,sen orta okulda 1 almışsan anadolu lisesinde sınıfı geçmek bile baya zorlaşır.Şaka yapmıyorum,ben mi sınıfta kalıcam falan diye düşünme yani,kalırsın baya baya.Ama düzlisede biraz kasarsan belki bi üniversiteye girebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Aynısını söyledim. Başka bir örnek daha..Antalyada bazı liseler devlet kitabı okutup,öğrencileri +90 alırken access le 70 almak için yırtınıyoruz.Okuldan okula,hocadan hocaya büyük fark var.

Bizde access 3 plus ve access 2 okuyoruz gerçi notumda 89 ama

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Bu notlarla anadoluda bi b*k yapamazsın kusura bakmada.Benim orta okulda notlarımın hepsi 5 idi şimdi karneme 1 gelmesin diye yırtınıyorum,sen orta okulda 1 almışsan anadolu lisesinde sınıfı geçmek bile baya zorlaşır.Şaka yapmıyorum,ben mi sınıfta kalıcam falan diye düşünme yani,kalırsın baya baya.Ama düzlisede biraz kasarsan belki bi üniversiteye girebilirsin.

ya bak arkadaşım senın okuluın hocaların farklı ayrıca suanki sistem farklı konular sınavlar ortalamalar farklı sizin doneminizde herkesin ortaokul notları iyiydi şimdi ben okulun zeki ogrencilerinden sayılıyorum okadar diyiyim bu farkı unutmadan yorumlayalım lutfen
  • orta okulda en düşük notum 4 (bi kaç kere3 almıştım ortalaması 4geldi) lise 1de 1 tane 2yle geçtim lise 2deyim 3 birim var (düz lise sayısal)
  • sen daha ilkokul Türkçe dersini halledememişsin, senin için muazzam derecede zor olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.