Şimdi Ara

Lise hayatından nefret ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
8.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim okulda kimse kendisi gibi değil. Herkesin namüsait yerinde bir kalkıklık var. Bugün arkadaşınız olan yarın size köpek gibi davranıyor.

Tanıdığınızı sandığınız kişiler ertesi gün böyle nasıl desem, bir havalar bir kaf dağından bakmalar falan resmen bambaşka kişiler olmuşlar. Hele birde kendinizi koruyamazsanız işte o zaman bittiniz. Herkes üstünüze geliyor. Sizi eziyorlar. Bizzat kendim yaşadım, sineye çektim, ama lise artık gerçekten bir işkence benim için.

Sınıftakiler, kendi sınıf arkadaşlarınız, aynı ortamı paylaştığınız kişilerin bu kadar şerefsiz, iki yüzlü olması beni delirtiyor. Özellikle sınıfta güçlü kişilerle takılıp size artistlik yapanlar varya işte onlar adam değil. Bizim lanet sınıf onlarla dolu. İşte bu yüzden ben liseden bıktım. Artık gitmek bile istemiyorum. Ne yapacağımıda bilmiyorum. Belki sizin bir fikriniz vardır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +31

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: celo55

Meslek lisesi ?

Anadolu hocam

• Aynen bende anadolu lisesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Aynen bende anadolu lisesi
    +1
  • Yalnız değilsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 hafta önce açıldı
    Babamdan nefret ediyorum yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jared Padalecki

Yalnız değilsin.

Bilmek güzel, seninde o duumda olduğunu düşünmek üzücü

• Ben de buradayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wegothepower

+31

Bencede +31
  • Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Jared Padalecki

Yalnız değilsin.
    Ne zamandır aynı şeyleri düşünüyordum ben de.
  • Lisedeki dostluklarım çok sağlam oldu bu sene son senem üzülmüyo değilim bence bu iş şans meselesi

• Lisede çok şükür ortamım iyiydi ama üniversiteye gelince git gide liseyi özlemeye başladım

• Meslek liseside aynı 2 gün okula gidiyorum ızdırap bildiğin ama kendimi ezdirmem ama sınıf kişiliksiz dolu 2 3 kişi hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Lisedeki dostluklarım çok sağlam oldu bu sene son senem üzülmüyo değilim bence bu iş şans meselesi

Hocam ben bu nefret ettigim okula gecen sene nakil oldum. Bundan onceki okulumda herkes tarafindan sevilir sayilirdim herkeside severdim cok saglam arkadasliklar kurdum fakat bu okul oyle degil cok vasat

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Ben de buradayım.
    Bizim sınıftakiler böyle değil ama çok cahiller ya, ne siyaset ne film ne müzik hiçbir şey konuşamıyorum, tek konuştukları futbol, pes. Tamam bizde oynuyoruz izliyoruz ama bütün gün konuşulur mu lan? Sırf zaman geçsin diye takılıyorum maske takıp, adam gibi 1-2 kişi olsa çoğuyla takılmam. Yani çok iyi çocuklarda cahiller maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo55

Meslek lisesi ?

Meslek lisesinde böyle insanlardan az var hocam lise1 de var birazcık o da kendini kabullendirmeye çalışan bebeler lise2 de 3 sene okuyacağın arkadaşların gelince kimse kimseye böyle davranmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

Bizim sınıftakiler böyle değil ama çok cahiller ya, ne siyaset ne film ne müzik hiçbir şey konuşamıyorum, tek konuştukları futbol, pes. Tamam bizde oynuyoruz izliyoruz ama bütün gün konuşulur mu lan? Sırf zaman geçsin diye takılıyorum maske takıp, adam gibi 1-2 kişi olsa çoğuyla takılmam. Yani çok iyi çocuklarda cahiller maalesef.

Alıntıları Göster
    kusura bakmada sorun sende kardeşim o yaşa gelip de kendini ezdirip koruyamıyosan ne diyim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomenorluIsildur

quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Lisedeki dostluklarım çok sağlam oldu bu sene son senem üzülmüyo değilim bence bu iş şans meselesi

Hocam ben bu nefret ettigim okula gecen sene nakil oldum. Bundan onceki okulumda herkes tarafindan sevilir sayilirdim herkeside severdim cok saglam arkadasliklar kurdum fakat bu okul oyle degil cok vasat

Hocam o zaman eski arkadaşlarınla aranı açma kopma onlardan ilerde liseden armadaşlarla görüşmek eminim güzeldir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.