Şimdi Ara

Lise konusu 'ACİL'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tercih dönemi yaklaşıyor malum çok iyi bir puanım yok.
    bu nedenle anadolu kazanamazsam düz liseye gideceğim (istanbulda)
    tavsiye verecek anlatacak bilgilendirecek biri arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyward -- 30 Temmuz 2012; 0:56:51 >

• Sana şu kadar söyleyeyim. Lise son sınıfa geçtim. İnan hiçbirinin farkı yok Fen liselieri hariç. Aynı şeyi görüyorsun. Eğitim sistemi dersanene bağlı sana bağlı. Ama öncelikle sana. Hangi okuldan okursan oku. Sbs de 50.000. ci olur ygs lys de 20.000 bu sana bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve Harris -- 30 Temmuz 2012; 1:19:43 >
  • meslek lisesini düşündün mü ?
  • Düz lisenin ortamı biraz da semte bağlı.Mesela bizim burada (yenibosna) Necip Fazıl diye bir lise var.Her gün adam yaralama,kavga,haraç, eksik olmuyor

Bu arada hangi semtte yaşıyorsun?
  • Meslek secersen sakin EML secme.ATL'ye git.Duz lise de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Meslek secersen sakin EML secme.ATL'ye git.Duz lise de olabilir.

+1 hatta atl ye bile gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Meslek secersen sakin EML secme.ATL'ye git.Duz lise de olabilir.

+1 hatta atl ye bile gitme

Hocam ama ATL den Uni kazanirsa cok cok iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil matematik zor değil mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meslek lisesi düşünmüyorum çünkü üni. okuyacağım.Semt olarak üsküdarda oturuyorum.
  • Bide annemle babam bu konuda çok tartışıyor telefonda evde her fursatta kısacası benimde kafam allak bullak oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum
  • meslek lisesinden de üniversite okuyabilirsin, kuzenim makina müh. okuyor. düz lise tercih etme bence, genelde ortamı da pek iyi olmaz
  • Meslek liselerinden üniversite kazanmak baya zor herşeyi kendi emeğinle yapmalısın gerçi düz liselerdede amaç böyle oluyor ama meslek liselerine oranla daha iyi.
  • Anadolu ve Düz aynı değil, Anadolu'daki eğitim sistemi çok iyi ve 2. yabancı dil görüyorsun. Ama güzel bir düz liseye gidersen gerçekten iyi bir eğitim alabilirsin. Puanın kaç? Ona göre yönlendirelim. Çok düşük puanın yoksa, yeni açılan anadolu liseleri varsa onları yazabilirsin. Meslekten üniversite kazanmak gerçekten zor. Bizim buradaki düz lise zaten felaket bir yer. Her dakika polis kapıda. Düzü o yüzden pek önermem ama yine de sen bilirsin. Mesleğe göre düz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyward

Meslek liselerinden üniversite kazanmak baya zor herşeyi kendi emeğinle yapmalısın gerçi düz liselerdede amaç böyle oluyor ama meslek liselerine oranla daha iyi.

meslek lisesine gitmede ne yaparsan yap açık liseye yazıl daha iyi profilde ismin nurmuş hele kız isen üsküdardaysan haydarpaşa yolları gözükür bildigin gibi orda erkek başına 3 erkek düşüyor
  • Bn sbsde 472 ortalama yaptım 200lerde puanı alan çocukla aynı sınıftayim lise 2ye geçtim sakın özel okula burslu Yada burssuz gitme derim birkaç özel okul dısında

• Ortalamam 400 puan ama yüzdelik dilminin önemli olduğunuda söylüyorlar yüzdelik dilmim 19 olduğu için en fazla 3 eksiğine kadar gidersiniz dediler öylemi? yoksa puanmı daha ünemli anlamadım açıkçası? birde bazı düzden anadoluya geçmiş liseler var daha yeni onlar alabilir mi?
  • Arkadaşlar okul için sadece asküdar çevreleri olmayabilir çünkü taşınma durumumuz var ve bu yüzden çekmeköy sancaktepe taraflarındanda önerebilirsiniz konudaki yorumlarınız biraz rahatlattı bu arada
  • düz liseye gidiyosan çok bişey bekleme derim dost acı söyler anadoluyla düz lise farkı yok demişler nasıl yok düz liseye gidip anadoluları(dandik olmayanları) geçmen için zeki ve çalışkan olman lazım ki bu oran düz lisede %0.01
  • Hoca ve ortam farkı var görünürde benim bildiğime göre.
  • Düz lise -Anadolu liseli farkı yok demişler ama; düz liseye gidersen ortam çok bozuk,eğitim standartları daha düşük.
  • arkadaşlar bu gün tercihe gittim 8 tane anadolu 2 tanede karar vermedim bilgisayar üzerine okumayı düşünüyorum arkadaşlar abim bil. müh. olduğu için onun yanında çalışmak için bi seçenek inş. hayırlısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyward -- 31 Temmuz 2012; 13:18:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.