Şimdi Ara

Lise öğrencisiyim. 2 Senede 10 bin TL nasıl biriktirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Lise son öğrencisiyim ve 2 senede 10 bin TL para biriktirmem gerekiyor. Günlük 10 TL gibi bir harçlık alıyorum ancak her zaman değil. Şuan harçlık harcamayarak 200 tl biriktirdim. Biriktirme işini hızlandırabilmek için neler önerebilirsiniz?

• İddaa başka yol yok
  • İşe gir çalış bunuda benmi sölim ayda 1300 garanti xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

İşe gir çalış bunuda benmi sölim ayda 1300 garanti xd
    Valla işin zor kolay gelsin, bir ticaret fırsatı bulursan kaçırma, işe gir çalış ya da sana para getirebilecek bir hobi edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimyokk

Valla işin zor kolay gelsin, bir ticaret fırsatı bulursan kaçırma, işe gir çalış ya da sana para getirebilecek bir hobi edin

Alıntıları Göster
    Beyler LYS den sonra işe girebilirim ancak şuanda üniversite sınavına hazırlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VissCatL

Beyler LYS den sonra işe girebilirim ancak şuanda üniversite sınavına hazırlanıyorum.

Alıntıları Göster
    Güneydeysen gir yazın çalış, sezonluk.Bir de şu konu tavsiyem;http://forum.donanimhaber.com/m_115208002/tm.htm
  • Güzel fikir değerlendirebilirim. Teşekkürler konuya da bakıyorum bir yandan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güzel fikir değerlendirebilirim. Teşekkürler konuya da bakıyorum bir yandan.
    Başka öneriler yok mu arkadaşlar? Özellikle ticari fikir olursa sevinirim.
  • quote:

Selam arkadaşlar. Lise son öğrencisiyim ve 2 senede 10 bin TL para biriktirmem gerekiyor. Günlük 10 TL gibi bir harçlık alıyorum ancak her zaman değil. Şuan harçlık harcamayarak 200 tl biriktirdim. Biriktirme işini hızlandırabilmek için neler önerebilirsiniz?

Orduya uzman çavuş olarak yazıl ayda 3000 veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasık biriktiremem demen lazım. Lys ye hazırlanıyosun. Dershane ev arasında geçicek hayatın yemeğini suyunu evden koy. Haftada 70 olması gerekir ama 20 tl harcasan 104x50 5200 eder. Yazında işe girsen ordan 2 yazda 5000 çıkarırsın. Baktın olmuyor bimden su al sat.

• Çinden ürün alıp saat.

• Nerde satabilirim dostum? Biliyorum çinden özellikle takı getirilip satıldığında çok karlı iş oluyor ancak nerede satabilirim? Kalabalık yerlere çık orada sat desen para biriktireceğiz diye patlamayalım canlı bombaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dont 2000

Nasık biriktiremem demen lazım. Lys ye hazırlanıyosun. Dershane ev arasında geçicek hayatın yemeğini suyunu evden koy. Haftada 70 olması gerekir ama 20 tl harcasan 104x50 5200 eder. Yazında işe girsen ordan 2 yazda 5000 çıkarırsın. Baktın olmuyor bimden su al sat.

Bu adam hayatta aç kalmaz
  • Aliexpress ten fansız core 2 duo al sat. Ben e8500 almıştım çakma değildi. Biraz kullanıp 40 liraya satmıştım. 50 liraya alıp 40 a satmıştım ama piyasadan haberim yoktu. Sonradan naktım millet 70 e falan satıyomuş. Veya tekefon kabı al 1-2 dolara. 10-15 arası satarsın güzellerini.

• quote:

Selam arkadaşlar. Lise son öğrencisiyim ve 2 senede 10 bin TL para biriktirmem gerekiyor. Günlük 10 TL gibi bir harçlık alıyorum ancak her zaman değil. Şuan harçlık harcamayarak 200 tl biriktirdim. Biriktirme işini hızlandırabilmek için neler önerebilirsiniz?

Senede 5 bin biriktirerek kazanabilirsin.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
  • quote:

Güzel bir yaz işinde sapasağlam kendini vererek çalışacaksın. İyi bir birikim elde edersin. Her hangi bir meslek lisesinde isen iyi bir proje yaparakta para kazanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Güzel bir yaz işinde sapasağlam kendini vererek çalışacaksın. İyi bir birikim elde edersin. Her hangi bir meslek lisesinde isen iyi bir proje yaparakta para kazanabilirsin.

Alıntıları Göster
    bimden su al sat bunu da biz mi söyleyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Alıntıları Göster
    webmaster sitelerine girip hesap aç. bilgi sahibi olduğun bir konu varsa makale yazabilirsin blog site sahiplerine. 100 kelime 1-1.5 tl civarına gidiyor. Gerçekten çok iyi paralar kazanıyorlar bu işten ve para kazanmak isteyen herkesin yapabileceği bir iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

webmaster sitelerine girip hesap aç. bilgi sahibi olduğun bir konu varsa makale yazabilirsin blog site sahiplerine. 100 kelime 1-1.5 tl civarına gidiyor. Gerçekten çok iyi paralar kazanıyorlar bu işten ve para kazanmak isteyen herkesin yapabileceği bir iş.

Alıntıları Göster
    universitede 4 senede 25 bin biriktirmiştim 2 senede 10 bin için mutlaka çalışman lazım arkadaş çevren genişse yurtdışından ürün getirip onlara satmaya çalış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.