Şimdi Ara

lise -üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar önce konu açmıştım bitsin lise üniversiteye geçeyim diye. Demişlerdi bana mumla arasın lise dönemlerini diye inanmamıştım kimseye. Veteriner hekimliği 3. Sınıftayım o kadar çok özlüyorum ki lise dostluklarını karşılıksız olan ilişkileri. Samimi insanları. Buralarda herkes not için imza için adam satar olmuş. Ah ulan ah... Siz siz olun lisedeyseniz eğer kıymetini bilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

Yıllar önce konu açmıştım bitsin lise üniversiteye geçeyim diye. Demişlerdi bana mumla arasın lise dönemlerini diye inanmamıştım kimseye. Veteriner hekimliği 3. Sınıftayım o kadar çok özlüyorum ki lise dostluklarını karşılıksız olan ilişkileri. Samimi insanları. Buralarda herkes not için imza için adam satar olmuş. Ah ulan ah... Siz siz olun lisedeyseniz eğer kıymetini bilin.

Bunun başlıca nedeni üniversiteye büyük beklentilerle gitmekten kaynaklanıyor sanırım.Üniversiteye bana birşey katamayacak sadece diploma almak için gidiyorum dedim 1. dönem bitiyor hala aynı fikirdeyim,lisede de dostluklar samimiyetsizdi bizim o yüzden pek fark etmedi benim için.Yıl 2014 artık herkes kendini düşünüyor başkasını düşününce bi kazancın olmuyor genellikle tam tersi kayıplarla sonuçlanıyor.

• @Iconic
    Lisedeki arkadaşlarımla hala görüsürüm ben gerçek dostluklar ünivereitede kazanılır lisedekiler geçicidir derler güya. Günümüzde tam tersi hocam. Bu not kaygısı insana neler yaptırıyormuş onu gördüm ya daha da şaşırmam bu okulda ben.
  • 3. sınıftasın bi de yeni anlaman ilginç olmuş noldu samimi bi arkadaşınla kavga falan mı ettin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.