Şimdi Ara

LİSE YILLARI SİZİN İÇİN NE İFADE EDER?????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke Aynı Kadro İle Alsalar Gene Giderim Liseye.
    Ama Kız Kardeşimin Lisesine Alsalar Gitmemezlik Yapmam Hani.
    Çok Güzel Hatunlar Var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

sen daha 7 ye gitmiyonmu aslanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

boşa giden 4 yıl

+1907
  • iğrenç.10. sınıftayım şimdiden soğudum...ortaokulda böyle geçdi..bi sürü arkadaşım var ama sadece okulda dışarda görüştüğüm yok onlar bi yerlere giderken benim evde oturmam koyuyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: # sLh #

quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

sen daha 7 ye gitmiyonmu aslanım

Sen üniversite bitirdin sanki.

salihim bana bulaşma efkarlıyım kimse beni sevmiyo zaten

• Orta okuldan bile beter olan fakat sınıf 21 inglizcede ayrıldğımızda (a-b olarak) 10 kişi kaldığımız için keyifli oluyor.Fakat sonuçta okul okuldur.Her şekilde nefret ediyorum :D
  • bi b.. ifade etmiyor
  • Okuldan kaçma vs şeyler size şimdi çok hoş geliyor ama iyice olgunlaştığınızda eskiden yaptığınız bu tip şeyler için kendinizden utanacaksınızLise haylazlara sululara ve satıcılara göre nerdeyse cennet biyer..Ama olgun ve cool biriyseniz hiç sevmezsiniz liseyiBen şuan liseye gidiyom ama etraftakilere bir göz attığımda ilkokul 3. sınıftaki arkadaşlarımın bile daha olgun olduğunun farkına varıyomBu arada genel olarak konuşuyorum yoksa benim sınıfım falan çok güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Olayı sevgi konusuna çekersek,

Sevipte söyleyip reddeldiğiniz zaman o okul size dar gelir.ve geliyor.

İnsan ikiye ayrılıyor resmen,

onu görmekten korkuyorsunuz biyandan ise görmek istiyorsunuz tam bir azap.

bu durumu yaşamaktayım..

ama katlanacağız mecbur...

Kesinlikle haklısın ıste benım halım...

devamsızlık 4.5 gun oldu okula gıtmek ıstemıorm ama gıtmek zorundayım bıde baslayabılsem

deymeyen bırını seviorm malesef veya benm sevgımı kullanan bırnı

nese ole iste lise yılları...
  • Arkadaşlar birşey soracağım.Acaba bende mi sorun var anlayamıyorum bir türlü.Niye derseniz herkes olumlu,güzel arkadaşlıklardan bahsetmiş.Fakat ben hiç memnun değilim lisedeki arkadaşlıklardan.Gençlik ölü,gençlik dediğime bakmayın ben de 3'e gidiyorum ve şu lise yıllarımın çabucak geçmesini istiyorum.Arkadaşlarımın yurtta kalan yapayalnız çocuğun birini dışlıyorlar abaza bilmem ne diye bu durumda benim arkadaş dediğim mahlukatlara olan güvenim sıfıra iniyorlar.Sınıfta kendi halinde olanları ezmeler bilmem neler ve dahası..Bunları gördükçe içim kan ağlıyor.Arkdaşlarım akşam bir iftara gidiyor 20 YTL'den aşağı çıkmıyorlar.Söyleyin ben nasıl gideyim onlarla?Hiç mi acımıyorlar babalarının paralarına...Daha neleeer neler.PEki sizin lise dediğiniz bu mudur?İnanın ilkokulu çok özlüyorum.Allah belasını vermesin ben sizden farklı bir dünyada mı yaşıyorum lütfen bana açıklayın.

• Bizim lisemiz çok güzeldi arkadaşlıklarımız da keza öyle gerçekten kaliteli insanlar vardı..Lise yıllarımı hiçbirşeye değişmem şu yaşta gel tekrar başla deseler giderdim herhalde..
  • "Güvendiğin kankan avradına koyar
    Bir parça karını muz gibi soyar"

Bu söze itimat edin, daima bahtiyar olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duff -- 15 Eylül 2008; 20:16:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Arkadaşlar birşey soracağım.Acaba bende mi sorun var anlayamıyorum bir türlü.Niye derseniz herkes olumlu,güzel arkadaşlıklardan bahsetmiş.Fakat ben hiç memnun değilim lisedeki arkadaşlıklardan.Gençlik ölü,gençlik dediğime bakmayın ben de 3'e gidiyorum ve şu lise yıllarımın çabucak geçmesini istiyorum.Arkadaşlarımın yurtta kalan yapayalnız çocuğun birini dışlıyorlar abaza bilmem ne diye bu durumda benim arkadaş dediğim mahlukatlara olan güvenim sıfıra iniyorlar.Sınıfta kendi halinde olanları ezmeler bilmem neler ve dahası..Bunları gördükçe içim kan ağlıyor.Arkdaşlarım akşam bir iftara gidiyor 20 YTL'den aşağı çıkmıyorlar.Söyleyin ben nasıl gideyim onlarla?Hiç mi acımıyorlar babalarının paralarına...Daha neleeer neler.PEki sizin lise dediğiniz bu mudur?İnanın ilkokulu çok özlüyorum.Allah belasını vermesin ben sizden farklı bir dünyada mı yaşıyorum lütfen bana açıklayın.

Arkadaşım farklı bi dünyala alakası yok liseyi çok güzel yaşıyanlar toz pembe yaşayanlar senin iğrendiğin kişiler işte..Yani çoğu..Bikaç arkadaş edinip ezerek gülerek bebe bebe gezerek kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: duff

"Güvendiğin kankan avradına koyar

Fuat Ergin
    Haklı da rapüstad ama gende harika günler geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orjinalden alıntı: duff

"Güvendiğin kankan avradına koyar

Fuat Ergin
    Haklı da rapüstad ama gende harika günler geçiyor

Evet, Fuat Ergin-Yarıda Söndür

quote:

lise haylazlara sululara ve satıcılara göre nerdeyse cennet biyer..Ama olgun ve cool biriyseniz hiç sevmezsiniz liseyi

% 100 doğru tespit

• quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Arkadaşlar birşey soracağım.Acaba bende mi sorun var anlayamıyorum bir türlü.Niye derseniz herkes olumlu,güzel arkadaşlıklardan bahsetmiş.Fakat ben hiç memnun değilim lisedeki arkadaşlıklardan.Gençlik ölü,gençlik dediğime bakmayın ben de 3'e gidiyorum ve şu lise yıllarımın çabucak geçmesini istiyorum.Arkadaşlarımın yurtta kalan yapayalnız çocuğun birini dışlıyorlar abaza bilmem ne diye bu durumda benim arkadaş dediğim mahlukatlara olan güvenim sıfıra iniyorlar.Sınıfta kendi halinde olanları ezmeler bilmem neler ve dahası..Bunları gördükçe içim kan ağlıyor.Arkdaşlarım akşam bir iftara gidiyor 20 YTL'den aşağı çıkmıyorlar.Söyleyin ben nasıl gideyim onlarla?Hiç mi acımıyorlar babalarının paralarına...Daha neleeer neler.PEki sizin lise dediğiniz bu mudur?İnanın ilkokulu çok özlüyorum.Allah belasını vermesin ben sizden farklı bir dünyada mı yaşıyorum lütfen bana açıklayın.

Arkadaşım farklı bi dünyala alakası yok liseyi çok güzel yaşıyanlar toz pembe yaşayanlar senin iğrendiğin kişiler işte..Yani çoğu..Bikaç arkadaş edinip ezerek gülerek bebe bebe gezerek kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar

Haklısınız..ßen yatılı okulda okuduğum için arkadaşlıklarımız çok sağlamdı.7/24 aynı yerdesiniz.Kardeş gibi oluyor insan.Ama bu sene Anadolu Lisesine Nakil oldum.Ve Arkadaşlık şundan ibaret "Murat bi tek at laaaaa" "Ateş Varmı ??" ßaşkada bişey değil.Çıkar + Sululuk =Lise Arkadaşlığı

• quote:

Orjinalden alıntı: atroce

boşa giden 4 yıl

• Mumla ararsınız o günleri kıymetini bilin lise biter hayat başlar lise hayat öncesi özet görüntüleridir
  • nefret
    liseyi hiç özlemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Mumla ararsınız o günleri kıymetini bilin lise biter hayat başlar lise hayat öncesi özet görüntüleridir

Haklısın hayatı çoğu kişi lisede tanıyor o bakımdan cidden önemli..Lisede sosyal olun rezilde olsanız hiç önemli değil..Suskun olmak iyidir ama herşeyin fazlası zarar unutmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.